КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 672
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Разбойник под прикритие съм аз Шъ знайш.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 241
  • София
Не, не мога даа не сподела тази велика мисъл  Joy  Joy  Joy
"Ако си поръчате една агнешка главичка в ресторант ще имате повече мозък в стомаха си, отколкото в главата"  Joy  Joy  Joy
Това в Мюзик Айдъл се случва!!!

Да бе Мастерче, скрита лимонка си ти, аз те усетих отдавна! Куче хрътка съм аз, подушвам ги тея неща!

# 242

Да бе Мастерче, скрита лимонка си ти,
И учениците ми така викат... Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
  • София
Е, виждаш ли!!! Не съм сгрешила с преценката си! Ти още малко всичко ще си кажеш...  Whistling Към тайните служби ли си, КГб, БОП, некое районно  Joy .... Те и там свират, с бухалки, на човешка плът!!! Ама и други екстри имат! Возат на транвай, който винаги си остава на едно място! И Ботев на снимка бръснат!  hahaha

# 244
извинявам се че нахълтвам в темичката.
някой ден,ако е рекъл господ и аз ще съм баба.
ма искам да съм баба като вас,стахотни сте.
няколко пъти влизам в темичката ви,действате ми разтоварващо Heart Eyes

# 245
Паликарова- Здравей  GrinningАз съм от скоро тука ,но Всички са много готини.И на мен ми действат разтоварващо.
Мила ,искрено ти съчувствам за изгубената чанта .Дано да има добри хора да ти върнат поне документите Ти/ако не си си изкарала нови/
Деска, много съжалявам за края на отпуската-но другата ще е по-дълга.Не се натъжавай, ние сме с теб.
Аз не съм Ва забравила,но имах доста задачи!Утре ако съм по-свободна ще Ви напиша вицовете от броя./понеже не зная и затова Ви ги преписвам/
Айде ,лека вечер и от мен.Трябва да чета приказкиииии.
Габи,онези гадове и аз ги Мразя.Желая ти УСПЕХ.Търси си правата до дупка!!!!!

# 246
Къде сте бе newsm78,цял ден нерви хабя с моите приятели и сега няма на кой да се опла4а newsm45,тези от НОИ,когато да ги #2gunfire #2gunfire,все е късно smile3514

# 247
  • Пловдив
Мастерче благодаря ти за подкрапата миличка .Но и аз не съм лесна ,канадска борба с мъже правя и побеждавам  Joy Joy.За това няма да се даваме ти ще помагаш да не ни пляскат Joy Joy Joy Joy Joy
Жабукряче --Имам внуцинали това казвам, и двете ме зарежат с тях и айдааааааа хване ги ФлИпсата .
ПАЛИКАРОВА---ЗДРАВЕЙ МИЛА И ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА В НАШАТА ТЕМИЧКА ПРЕКРАСНА.
Тука всички се разтоварваме и затова е хубаво при нас .Събрали сме се всички баби и млади щура работа но ни е гот.
Специално за теб за добре дошла.

# 248
Габи,аз съм тука.Добър слушател съм!И аз много ги мразя тези ГаДОвееее.
Момичета, КЪДЕ са камбаните?Липсвате ми!

# 249
  • Пловдив
Ей , ги на....

# 250
Светле,ми как да не ги мразиш smile3512,това хора ли са ooooh!,ама няма да ги оставя на мира,докато не си постигна моето,4е ми се полага smile3513,а пък и нямам много време,4е трябва да стягам багажите за София,4е 6те си изтървем датата за преглед на щерката.

# 251
Ха добър вечер и от мен  ooooh! докато сколасам и вие почти темичката сте изписали

Габи аз също съм в майчинство но стчетоводителката на фирмата в която работя се оказа свястна жена и всичко ми направи и не съм се занимавала с НОИ но аз профилактично си ги мразя  smile3514 стискам палци да ти изплатят всичко накуп и да почерпиш ей

Паликарова  Добре си ни дошла  newsm51 newsm51 newsm51

# 252
  • София

Добър вечер! Нощната смяна пристигна...Абе, от един час съм тук,но първо четох какво сте писали,после писах, но не ми побликува - не мога да разбера защо.Та се ядосах и обиколих насам-натам, и сега пак да  опитам.

# 253
  • София

Момичета, искам да ви се извиня,че пиша с общо обръщение/не ви споменавам поименно/ Но станахме много и ще прилича на попски поменик.А и може и да изпусна някоя, та да се почувства пренебрегната.Така всяка да разбира,че се отнася и за нея.Абе само как се изразих - дано да сте ме разбрали.Добре дошла на Поликарова.Много бързо ще станеш баба, ако имаш големи деца.Та затова си остани при нас, така и така си ни дошла.
     Светле, още не съм си сменила личната карта.И аз като Габи се боря с бюрокрацията.

# 254
Поликарова добре си дошла.
Който разбира при нас се спира.
А това е за теб за добре дошла
Ало Пловдив внимавайте две станахме бабаитките.
Идваме и му мислете.

Общи условия

Активация на акаунт