LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 44 946
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета,някоя от вас да има проблем с дебитна карта Виза Класик На Райфайзен,досега сума ти поръчки имам с нея,днес отказа да ми я приеме,пише че има проблем с банката, но като си проверя интернет банкирането,всичко е ок,т.е имам пари в картата,та някой друг с подобен проблем? newsm78

Току-що поръчах с Виза Класик на Райфайзен, нямах никакъв проблем  Peace

# 706
  • София
... P.S. Линка за 3-ия сутиен е правилен, но самата картинка не излиза.

Като му смениш цвета, вече излиза снимката.

Не се бях сетила, благодаря ти............според мен е без подплънки този 3-ти модел  Peace

# 707
момичета,някой поръчвал ли  е бански от сайта? дали отговарят на номерата?

# 708
  • Бургас
В Бургас, Нова поща, при малките пратки има пакет за Анета от Лазур 5 блок

# 709
Някой питаше за пратките на митница
като гледам вървят хаотично датите..аз получих известие за поръчката от 12.03

кода за -24/48 ...още не работи...ако и утре не тръгне
ще взема да им драсна някой ред да ги питам какъв му е случая
много го мразя червения надпис горе

# 710
Здравейте,да ви попитам в момента не съм на адреса на който обикновенно получавам поръчките,а съм в друг град.Как мога да сменя адреса на получаване,при поръчката ли или от някъде другаде и плаща ли се нещо???

# 711
Да се похваля получих известие за пощата smile3521 newsm74 . Много се вълнувам. За първи път мие. Чудя се коя от 3-те поръчки е дошла? Утре ще ходя да си взема колета/

# 712
  • София
Днес получих един куп колети на митница. Имаше един от 31.03  ooooh!

# 713
да ви попитам как вървят пратките навреме ли идват че имам една поръчка от 01.04 с подаръка на Рататуи а днес получих каталога които е тръгнал от франсетата на 28.02 та затова се зачудих дали поръчките пристигат по със време newsm78

# 714
Здравейте,да ви попитам в момента не съм на адреса на който обикновенно получавам поръчките,а съм в друг град.Как мога да сменя адреса на получаване,при поръчката ли или от някъде другаде и плаща ли се нещо???
Когато валидираш кошницата ти дава възможност (вдясно) да си избереш друг адрес на доставка.Мисля,че и в следващата стъпка пак има възможност да се върнеш да смениш адреса.Тази смяна ще важи само за конкретната поръчка  Peace

П.С.В пощата гледат личната ти карта,ако адреса не отговаря( и служителката не те познава) дали няма да ти направят пречка?
В смисъл може да пишеш и друго име за получател.

# 715
Получих тези маратонки за малката. Страхотни са в сиво и розово.Няма снимка и ги поръчах на сляпо, но излезнаха супер. Сега ще поръчам и бяло с червено.
http://www.laredoute.fr/vente-outbreak-nike-bebe.aspx?productid= … e&pagesize=16
Това маратонки за ходене ли са или са буйки за непроходили бебета?

Сега за гащеризончето. Ето реалните снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235320&photo=4 Да кажа, че цвета си е хубаво черно, макар че на снимките изглежда нещо странно. Сигурно е от светкавицата.
И размери за номер 38:
Талия (това, което е като коланче, но пада по-долу като ниска талия) - 45 -това е и най-тясната част
Дължина - 70 (от деколтето до долу, защото презрамките се регулират)
Ръкавна извивка - 20
Ханш - 50
Може и да съм пропуснала нещо. И дано съм мерила каквото трябва, че хич ме няма в шиваческата област  Laughing

# 716
Днес получих един куп колети на митница. Имаше един от 31.03  ooooh!

Супер. И аз чакам от 31-ви за митница.  Party

# 717
Получих тези маратонки за малката. Страхотни са в сиво и розово.Няма снимка и ги поръчах на сляпо, но излезнаха супер. Сега ще поръчам и бяло с червено.
http://www.laredoute.fr/vente-outbreak-nike-bebe.aspx?productid= … e&pagesize=16
С подметка са. Не са буйки, стават за ходене.

# 718
Днес си получих и последната поръчка, която чаках. Обаче не се удържах и сега пуснах нова, с маратонките Умбро и едни дънки за РД-то на мъжо. Имах някакъв код 19003 за намаление за мъжки стоки, който ми бяха изпратили отдавна, но изтичаше днес, та се възползвах. Маратонките от 41 евро ги направи 26, а дънките от 29.99 - на 19 евро. Маха 15 евро от 40 и 25 от 70 евро. Доволна съм.

# 719
  • София-Лагера
С подметка са. Не са буйки, стават за ходене.
и ние ги имаме.Страхотни са

Общи условия

Активация на акаунт