Фризьори - Пловдив

• 253 688
  • 814
  •   1
Отговори
# 435
Тази тема не е много активна, но реших да напиша няколко изречения. Забелязала съм следното нещо-отида при нова фризьорка обикновено за подстригване и изсушаване и ми направи косата много добре. Казвам си, че съм си намерила при кого да ходя и съм доволна. Но....най-много след 3-я път започва да си оставя ръцете на косата ми, докато накрая така ме прави, че не мога да се гледам. И то става въпрос за една и съща прическа, не съм сменяла стила си, или нещо подобно. Не знам защо го правят това....  Започва търсене на нова, докато открия някоя старателна за....следващите 3-4 месеца. Така беше и със сегашната ми фризьорка- Ирена, която работи в различни салони  в Гагарин, последно време в свой салон. При нея се задържах 2-3 години, но последното ми посещение направо ме отчая. Чудя се дали да й дам още един шанс, или повече да не стъпвам при нея. Искам фризьорка, която работи винаги по един и същи начин, толкова ли е много? В Кършияка, по възможност Гагарин. Ако някой знае такава, моля да помогне! Simple Smile

# 436
Ох и аз имам нужда се оплача от една фризьорка в Тракия, не зная как се казва, инцидентно ходих при нея.
Отивам, казва ми да изчакам малко, взе ме, за подстрижка. Казах и, че косата ми има нужда от измиване и подрязване на краищата леко. Тя дори не ми намокри косата! Подряза я леко отзад само и това беше а аз стоя на стола и я чакам да продължи към подстигването... при, което тя ми каза - Готово - 7 лв.
а аз стоя и  Shocked Confused

Та може ли някой да препоръча качествена фризьорка в Тракия?

# 437
  • Пловдив
Мога да ти дам тел на моята фризьорка,в Тракия е.Казва се Маргарита 0899/138189 Peace
И още един...https://www.facebook.com/esthetique.beautysalon - http://www.dalavera.bg/salon-za-krasota-estetik-zh-k-trakiya-p2270

# 438
Да се запиша и аз тук. От  няколко  години ходя при  Тони - салонът  е точно срещу  входа  на  здравната каса. Работят 2 момичета - Тони  и  Марияна. И  двете  са добри.  Салонът  ми идва далече от  Кючука но  ако отида  другаде  ...винаги  съжалявам! Sad  Моята  коса е много  гъста,  жилава и  права....и  остра !   Изключително  рядко  съм  доволна от  фризьорки, които работят по косата  ми но при  Тони  просто  до  сега  няма грешка. При  Марияна от  същия  салон  съм правила подстрижка  случайно  защото  Тони  беше  заета но  момичето  си разбира от  занаята и  знае какво прави!   

# 439
Да се запиша и аз тук. От  няколко  години ходя при  Тони - салонът  е точно срещу  входа  на  здравната каса. Работят 2 момичета - Тони  и  Марияна. И  двете  са добри.  Салонът  ми идва далече от  Кючука но  ако отида  другаде  ...винаги  съжалявам! Sad  Моята  коса е много  гъста,  жилава и  права....и  остра !   Изключително  рядко  съм  доволна от  фризьорки, които работят по косата  ми но при  Тони  просто  до  сега  няма грешка. При  Марияна от  същия  салон  съм правила подстрижка  случайно  защото  Тони  беше  заета но  момичето  си разбира от  занаята и  знае какво прави!   
И моята коса е такава и не вярвам на фризори вече . Снимка на пострижката ти можеш ли да качиш .

# 440
Здравейте,много съм доволна от Ани Илиева ,салонът и се намира в Кичука .Отлично работи и на много добри цени.Аз съм на 70км. от Пловдив и ходя при нея,защото съм със много дълга,права коса със много тънък косъм и не мога да се доверя на всеки за подстригване.Много е внимателна и си върши работата страхотно.

# 441
Здравейте,много съм доволна от Ани Илиева ,салонът и се намира в Кичука .Отлично работи и на много добри цени.Аз съм на 70км. от Пловдив и ходя при нея,защото съм със много дълга,права коса със много тънък косъм и не мога да се доверя на всеки за подстригване.Много е внимателна и си върши работата страхотно.
Здравей,искам да попитам знаеш ли работното време на тази фризьорка?Доста често заглеждам салона,автобуса ми минава точно от там.Два пъти ходя специално,за да се пострижа или запазя час,но е затворено,и двата пъти беше понеделник,а не се сетих да си запиша телефона и да змънна за час.

Преди нова година съвсем случайно реших да се пострижа в едно малко салонче в пресечката на Копчето и въобще не останах доволна.Казах на момичето,че не искам много къси пластове,а по скоро да се сливат,а най горният пласт доста ми ги скъси,направи ми асиметричен бретон без да ме попита,а аз исках прав,просто ми беше доста пораснал и аз го бях сресала на срани,за да не ми пречи и тя си помислила,че така си го нося по принцип.Като цяло беше много любезно момичето,но не постригва добре по мое мнение.

# 442
  • Пловдив
Здравейте ! Знаете ли фризьор, който  подстригва малки деца ?

# 443
Здравей,искам да попитам знаеш ли работното време на тази фризьорка?Доста често заглеждам салона,автобуса ми минава точно от там.Два пъти ходя специално,за да се пострижа или запазя час,но е затворено,и двата пъти беше понеделник,а не се сетих да си запиша телефона и да змънна за час.

Преди нова година съвсем случайно реших да се пострижа в едно малко салонче в пресечката на Копчето и въобще не останах доволна.Казах на момичето,че не искам много къси пластове,а по скоро да се сливат,а най горният пласт доста ми ги скъси,направи ми асиметричен бретон без да ме попита,а аз исках прав,просто ми беше доста пораснал и аз го бях сресала на срани,за да не ми пречи и тя си помислила,че така си го нося по принцип.Като цяло беше много любезно момичето,но не постригва добре по мое мнение.

Здравей,Gali D,телефонът и е :0899847418 казва се Ани Илиева,дано останеш доволна!

# 444
 Skarlett благодаря  bouquet

# 445

и аз се интересувам от този салон и тони. може ли снимка на пострижка?

# 446
  • Пловдив
И аз да кажа, че вече си намерих свястна фризьорка. В Кичука е на Тодор Александров - салон Вени.
Доволна съм от подстрижките и цените й.

# 447
  • Пловдив
Да изместя темата нагоре  Simple Smile

Знаете ли салон в Пловдив, който да работи с продуктите на Макадамия. Много харесвам боята и ми се иска да се боядисам с нея, при фризьор, който работи с тази боя.

# 448
Здравейте, дами! Радвам се, че темата се е пораздвижила, аз лично не съм писала много време тук. Не съм намерила салон по джоба ми,в който да могат едновременно да ме подстригват, боядисват и изправят така както на мен ми харесва. Или силата им е подстригване или изсушаване, или пък са само колористи.
Може би при повечето от вас е така.

За района на военна болница мога да препоръчам Краси, която прави страхотна терапия за съживяване на много изтощени и съсипани коси.
За изправяне не я препоръчвам. За подстригването не знам, не мога да преценя.
Иначе боядисва страхотно, но с цвят, който вие сте си избрали (не чакайте да ви консултира или посъветва сама).

За района на иконома искам да препоръчам Васка в салон Мона Лиза. Аз редовно си ходя при нея.
Козметичката Ели също е добра.

# 449
И аз да кажа, че вече си намерих свястна фризьорка. В Кичука е на Тодор Александров - салон Вени.
Доволна съм от подстрижките и цените й.

Здравей, и аз съм чувала добри отзиви за този салон, можеш ли да ми кажеш телефон и цена за изсушаване за средно дълга коса.

Общи условия

Активация на акаунт