Взимате ли магнезий по време на бременност?

• 65 891
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
От петия месец , до като родих пиех Магне Б 6 , защо имах контракции .

# 16
  • Бургас
Пих редовно Магнерот.Спрях го в средата на 8я месец по препоръка на лекарката и родих след 2 седмици/т.е.в началото на 9я месец/.Може би трябваше да го пия още,но пък и се препоръчва спирането му в края на 8я месец  Rolling Eyes.

# 17
От 5-я месец пиех магнерот заради контракциите,после ми изписаха гинипрал и магнерич.Пих ги до началото на 9-я месец.Накрая преносих с 6 дни

# 18
  • Sf
Последните два месеца пиех Магнезиум Диаспорал на прахчета.

# 19
Пиех го през по- големите месеци на втората си бременност - родих 2 седмици преди термина и се радвам ,че не беше по-рано. Но по време на първата си бременност абсолютно нищо не съм пила.

И при мен положението беше същото. Peace

# 20
  • Brokenpromiseland
 Аз пиех Магнерич след 6м, защото имах контракции...

П.С. Извинявам се за невежеството си, но какво представляват тези крампи. newsm78

# 21
  • Бургас
Пиех магнерот от 7 до началото на 9-ти месец

# 22
  • Разград
В началото на осмия месец имах болки и тогава лекаря ми предписа да пия Магнерот. Пих го около месец и нещо.

# 23
да, и при предишната, и при тази бременност пия магнезий (Магне Б6 - 3 пъти по 2 на ден), имам много контракции, затова  Peace

# 24
Аз пия Magnesium Verla.То е във вид на дражета.Пак обаче си имам контракции, да не би да не ми действа?

# 25
Пиех магнерич Peace

# 26
И аз пиех магнерич.От първите седмици докато вляза да раждам.Магнезиевите препарати се изписват да се задържи плода.А гогато се пие но-шпа или други препарати за задържане усилват действието на но-шпа повече. И действа по-дълго време.

# 27
  • в Надежда-та
Не.

# 28
магнерот от 5 месец  3 пъти  по 2  и родих 10 дни преди термина

# 29
Да, Магнерот.

Общи условия

Активация на акаунт