Кафява боя от която сте ДОВОЛНИ ?

• 22 537
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Точно това търся - да не червенее. Мерси много , Кимбър  Hug Ще отскоча до Алабин тези дни да видя дали я има там   bouquet После ще кажа какво съм си причинила за пореден път  Joy
И аз постоянно търся боя, от която косата да не червенее след това. Ще чакам да пишеш какво е станало при теб  Peace Успех!  Wink

На мен ми обясниха, че има голямо значение естествената коса каква е. Ако има червен отенък (а моята има) нямало как да се махне. Въпреки това успявам донякъде да го преборя с Токо Маджико на Кристиян оф Рома - 5 с, има и 4 с, но ми стана много черна. С петицата е по-добре, а буквата С отговаря на сив оттенък. Имай в предвид също, че когато си купуваш т.нар. натурално кафяво, то винаги червенее, също и шоколада. Аз винаги взимам със сив отенък, но като се боядисам, става като шоколад, като се отмие и айде пак червеното избива  Crazy

# 31
Уж все гледам за това въпросно сиво,но..  Confused Мерси все пак Катерина Simple Smile   bouquet

# 32
  • Бургас
Уф...дано да стане готино.
И аз търся такъв кафяв цвят.Ако става ще търся из Бургас. Peace

# 33
  • Countryside
Уфф, и аз съм с тази драма. Боядисах се с Палете уж от Златните оттенъци на най-тъмното кафявото, май Мока беше  Laughing И сега червенея като цигане  ooooh!
Абе знаех си аз, да си ида при моята  фризьорка да ме направи с професионалните бои на Лореал, що ли ми трябваше да се клепам вкъщи  ooooh! Така де сега пак ще ходя на фризьор, аз от професионалните бои на Лореал съм много доволна, за разлика от масовите  Tired
Каква е тази боя и къде го този магазин на Алабин, ако е 8лв, да си купя 2 да се наклепам, че в бързината съм си запазила час само за подстригване  ooooh!

# 34
  • София - Рим и обратно
Хубав кафяво-пепелив цвят става единствено и само след обезцветяване.
Дълго време бях червенокоса, за да махна червеното, фризьорът ми ме обезцвети тотално и сложи хубав кафяв цвят.
Стоеше перфектно кафява със сивкав естествен оттенък, до момента в който не започна да расте моята си коса (също кестенява).
След това вече не ставаше нищо подобно.

# 35
На мен хич не ми се чака до сряда с тези неприятни корени  ooooh! Много мразя да ми е гадна косата  Crossing Arms
Ако трябва дай  да ти търся тук във Варна боя. Hug

# 36
Toppolinkе, ти кой номер боя си поръча?

# 37
На мен хич не ми се чака до сряда с тези неприятни корени  ooooh! Много мразя да ми е гадна косата  Crossing Arms
Ако трябва дай  да ти търся тук във Варна боя. Hug
За сега я намерих, ако има нещо ще свиркам. Мерси,миличка  Hug

Toppolinkе, ти кой номер боя си поръча?
Ами не 2 , защото фризьорката ми каза,че това било почти черно.. Обясних и , че искам кафяво , което да не червенее, тя каза ,че имало такъв цвят и , че него ще ми поръча. Благодаря ти за препоръката  Hug

# 38
Момичета, заинтригувахте ме с тази боя Алфапарф. Къде във Варна мога да я открия? Благодаря ви предварително!!!

# 39
Toppolinka, и аз това щях да ти кажа- че двойката може да ти дойде много тъмно. Аз сега се сетих, че моята фризьорка ми я смесваше с някакъв друг номер (въпреки моето настояване да ме боядиса само с 2 номер  Mr. Green). Ще стискам палци да постигнеш желания цвят Peace  Hug

# 40
Palette Permanent Natural colors,
за искания резултат Middle brown или Dark Brown(то си е почти черноо обаче)
Много съм доволна от тази серия,сравнително трайна е,блясък 300%    Peace

# 41
Момичета, днес си взех боята , довечера ще се намажа и ще споделя как е Simple Smile
Ето това е цвета , който си взех

http://www.beaute-craft.com/index.cfm?fuseaction=product.display … p;Product_ID=6466

# 42
Ще чакаме, мен ми се вижда малко черна.Дано стане цвета който искаш. Peace

# 43
  • София - Рим и обратно
Ще стане чернилка.

# 44
Страхотен цвят  (на адренлинката) на живо изглежда още по- хубаво вероятно е боя. Някой пробвал ли е кафявите нюанси на KUNE?

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:30 от marinelli

Общи условия

Активация на акаунт