Работещи майки 2006 г. - тема 14

• 23 504
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • на правилното място, в точното време
http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299

# 91
Ваня, не се притеснявай за това. Нали хапва детето. Като отворя хладилника, Гергана търчи след мен и вика: Мамо, кукангоо (в превод луканка). И тя има периоди, когато не яде супи или манджи.

Успех на всички, които са на диета. Аз нямам воля.  Embarassed

# 92
ооо... като гледам, заформяме си лична Дюкан-група.
Равия, как можа да споменеш тези 6 см в оплакване?! това е супер постижение! Бих била много горда на твое място.
аз нямам кантар у дома, мога да е меря само във фитнеса на пътеката има вграден кантар (много е гадно да го гледаш постоянно докато припкаш), но нямам сили и време за фитнес. и не съм се сетила да си меря коремите от както поледно ме премероха талия 118 см, 3 часа преди раждането Joy

злоядството на Калоян започва да ми става кошмарен проблем. И той първо започна да отказва манджи, после мина изцяло на картофи, а напоследък и картофи не иска... яде САМО сипитки (бисквити). понякога мнооого малко ябълка. и ако му направя торта с нишесте и сипитки, мога да пробутам нишестето... вчера си поиска багети и хапна (спагети с червен сос). но обикновено яде добре веднъж седмично. може да изкара цял ден на 2-3 бисквити.
започва вече 5ти месец с този режим и всички ме успокояват, че е само период... до момента, в който не го погледат 1 -2 дни... в яслата са е изпошашкали, майка ми и тя...
лекарката му каза, че се опитва да ми привлече вниманието. като питам: как беше в яслата?.... "Много папкал е... манджа много папкал Кайо... папкал супичка... много много... " А сипитки яде ли? Ннееее.... а учителката ми казва, че специално сложили една купичка с биквити нон стоп да стои за него,  надежда да похапва от време на време....

днес съм на зеленчуци и мръвка, обаче нищо не съм яла, защото нямам време.... Sad
след малко ще ида до магазина за една луканка и ще я изям (след като мине през микровълновата)

# 93
Май не може луканка.Яж си мръвката с зелчуците.Как так ще ядеш луканка Joy

# 94
определено не може
но не ме интереува.
хапнах я като за световно и събрах половината офис в кухнята, защото се разнесе един мири омаен от микровълновата (затоплих я да й махна мазничкото)

и заядливците се изредиха да ми обяснят колко холестерол имало Joy

# 95
Три правописни грешки на един ред.Явно вече съм извън строя, не успявам и да го редактирам така че за днес приключвам.

# 96
Параноята ме преследваше и не се давах, но нощес ме хвана с пълна сила  Cry Cry Cry Довечера съм на фетална морфология при Марков и меко казано съм избръмчала...Стискайте палци  Praynig Praynig Praynig

# 97
  • на правилното място, в точното време
Катеее,  Hug Hug Hug

# 98
Кате, ще видиш, че всичко е наред. Не се притеснявай излишно!
При нас няма нищо ново и интересно, за това не се включвам често, но чета редовно.  Mr. Green

Ето нови снимки на Гергана:

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:20 от Дю

# 99
Кате, всичко ще е наред не се притеснявай излишно Hug Ти измерването на гънката на врата ли ще правиш сега? Аз на него много се забавлявам, че винаги е по-дълго и ми е кеф да си гледам бебчо Heart Eyes

# 100
Параноята ме преследваше и не се давах, но нощес ме хвана с пълна сила  Cry Cry Cry Довечера съм на фетална морфология при Марков и меко казано съм избръмчала...Стискайте палци  Praynig Praynig Praynig

така или инае най-трашното, което може да се случи, е да НЕ се види шишка Wink ще го преживееш някак... Може пък да те направи по-блага свекърва Wink

Кураж!

Гергана е много готина. Какви червени здравословни бузи има... бях забравила, че децата може да изглеждат така.

За Майските празници ще ходим ли в Смолян? казвайте ....

# 101
Кали, ако решите да идвате, кажете по-рано, за да мога да реагирам нещо за резервации, че една мама от отчетните беше търсила преди 1-2 седмици и се е оказало, че всичко е било заето.
Това е етаж от къща с хол, спалня и малка кухня, с голям открита тераса. Моя позната го дава под наем. Дано е свободен.
http://noshtuvki.bg/details.php?imotid=962

# 102
Искам и аз на почивка Cry Тук 1.5  почивен ден и моя ще ходи на ски за 4 дни, а ние с Ясмин ще сме си самички вкъщи. Реших, че няма смисъл да ходим там - така или иначе не мога вече да карам, а пък в селото ще умрем от скука Sad

# 103

така или инае най-трашното, което може да се случи, е да НЕ се види шишка Wink ще го преживееш някак... Може пък да те направи по-блага свекърва Wink

Joy все ми е това има или няма "шишка" да е живо и здраво  Praynig  Мишо и без това все още не може да се ориентира какво иска да е бебитуууу -батче или тика  Joy последно иска и дете (двете)
Искам май малко почивка вече ...добре, че идват поредица почивни дни  Simple Smile

# 104
Аааааааа, Кате - аз момиченце чакам - нали имаме уговорка да се сватосваме... Такава добра тъща ще излезе от тебе  Joy Joy Joy.Че за свекърва не съм сигурна - от сега се пениш как ще дойде някоя, която да окопира Мишо. И и трябва да угодиш на родата  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт