Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за пикника?
Какви са цените на детските колички в България?
Какви са плановете за срещата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за пикника?
Ще има изобилно меню с различни ястия, напитки и десерти. Организира се разпределението на храната и напитките между участниците, като се има предвид и намаляването на количеството месо. Осигурена е безопасността на децата с различни дейности и игри, а мястото е оградено с дървена ограда. Ще бъдат поставени надписи за внимание към децата и може да се наемат пазачи за масите. Относно времето, ще бъде направен план в случай на обилни валежи в района.
-
Какви са цените на детските колички в България?
-
Какви са плановете за срещата?
Плановете за срещата включват разпределение на храна и напитки, обсъждане на безопасността на мястото, както и обсъждане на възможни проблеми като обилни валежи в района. Също така се планира наемът на охранители за маси и различни дейности за деца. Освен това ще бъдат използвани надписи за привличане на вниманието към децата.
-
Какви теми се обсъждат във форума за детско кърмене?
-
Какво е мнението за Закона за българския език?
/Само времето да не ни изиграе лоша шега 

А това е много добре, че има и равен терен-така разбирам аз терасирано.
дано избият скоро ,ча вече месеци стана ни тормозят 
Все 6те излезе занапред пак някоя възможност да си практикува6 това което ти харесва.

Благодаря ви за пожеланията момичета. Да се похвалим днес бяхме на преглед при педиатърката- порастнали сме с 4 см. станали сме 52 см. и тежим вече 4 060 кг., Доки каза че сме в нормите, и което според мен е най важно кърмата ми я засища и е достатъчно калорична и не е необходимо да я дохранвам което ми беше голям дерт до сега. Следващия преглед е следващия месец, тогава трябва да и слагат и ваксината да видим как ще се държим. Доки днес ми поиска снимка на Никол за да я сложи в кабинета си, каза че била голяма красавица, с което аз се гордея страшно много. Днес за малко на напикаем доки, но успяхме само дрехите да измокрим
Taкa e. Но аз съм направила анкетата за срок до събота, ако не се лъжа. Дотогава нещата ще са ясни. То всъщност ние двете сме притиснати от срокове заради нощувките. Да не стане така, че да взимаме палатката