АПРИЛски термин с очакване лелеем – а други бебешори в прегръдките люлеем!

• 13 717
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Ясмина мисля,че те до толкова са свикнали с почерпките,че това не може да ги размекне Wink Няма да ти го дадат поне 2 часа след раждането Peace След това ако не е погълнал околоплодна течност и случиш на готина акушерка-Може и да стане Wink

За лохиите могат и 40 ден да продължат,може и седмица Peace Аз още имам Peace

Те ми пуснаха една система като ме вкараха в предродилна,понеже започнах да получавам силни напъни и бебо тръгна да си подава главата,а още нямах достатъчно разкритие! Това по нареждане на лекаря с който имах уговорка! Уж трябваше в тази система да има и болкоуспокояващо,но колко ми сложиха-Незнам Crossing Arms 10-15 мин. след пускането на системата Скочев ме прегледа и ме вкараха в росилна зала! Не трябваше да ми я пускат-от нея контракциите още повече боляха Thinking

Аз да ви попитам момичета,.....понеже Роска би рекорда,тя по какъв начин е родила? newsm78

# 136

Аз да ви попитам момичета,.....понеже Роска би рекорда,тя по какъв начин е родила? newsm78
След повече от 10 часа нормално раждане са видели ,че бебето няма да излезе и са и направили секцио .карали са я да напъва повече от 1 час. Close

# 137

След повече от 10 часа нормално раждане са видели ,че бебето няма да излезе и са и направили секцио .карали са я да напъва повече от 1 час. Close

Каквооооооооо  Shocked 1 час напъни.........тия луди ли са!Милата тя!!! Като знам аз 10 мин напъвах,представям си 1 час #Crazy

Да ви питам аз час раждалите вече Wink Дали от това,че лекаря ми натисна веднъж корема докато раждах сега ме боли много опашката newsm78 Понеже главата му излезе,а аз се забавих със следващия напън лекаря ме натисна и  опашката ми Изпука нещо newsm78 Пия Парацетамол,но не минава!

# 138

Каквооооооооо  Shocked 1 час напъни.........тия луди ли са!Милата тя!!! Като знам аз 10 мин напъвах,представям си 1 час #Crazy

Да ви питам аз час раждалите вече Wink Дали от това,че лекаря ми натисна веднъж корема докато раждах сега ме боли много опашката newsm78 Понеже главата му излезе,а аз се забавих със следващия напън лекаря ме натисна и  опашката ми Изпука нещо newsm78 Пия Парацетамол,но не минава!

# 139
Сиси и моита опашка ме боли а по-корема не са ме натискали ,това е от разширяването докато излиза бебето ,а то хич не е малко  ooooh! не се тъпчи с лекарства ще мине  Hug

# 140
Добър ден и от нас   bouquet
Честито на Верчо !!! Да и е жива и здрава АВА !!! Да расте много усмихнато и щастливо дете!!! newsm51
Milenni с предишното раждане  имах кръвотечение пак около една седмица и после спря за малко после до 40 ден само по-малко имаше колкото да цапаш превръзките  Close и сега филма се повтаря спря за 2 дни и сега пак се появи ама е малко (колкото да ми спарват тея гадости на Г..Ъ  ooooh!
Devi епизиотомията не боли дори и след ражаднето . Поне мен не ме боля де с това раждане нямам нищо ,но първия път ме резнаха а аз дори не съм разбрала после ми казаха лекарите .
Танзен Как е Аси ? Папкате ли вече ?
Сиска добре дошла и от мен  Hug
Я да питам родилите мами по-колко килограма оставихте в родилното ? Аз само 5  Confused Confused Confused От няколко дни се потя на кростренажора  newsm39 да видим дали ще има резултат . Joy

Аз оставих 7кг в болницата.Остават още 7кг.

# 141
за килата - аз отидох 65 кг в болницата , към ден днешен съм 54  bowuu  остават ми още 5 до теглото ми преди да забременея  Peace

sisee , и мен много ме болеше първите дни опашката и изобщо целия кръст  Shocked   но питах докито от какво може да е ( мен не са ме натискали ) и тя ми каза че просто таза ми се посъбирва...е, да не се надявам на първоначалното си малко сладко ханшче, ама затова боли. И трябва супер много да се пазим - поне до 2 месец - нищо тежко, никакви резки изправяния, защото ако сега ти се защипе нещо - и така forever  #Crazy
пазете се- както досега сте го правили

понеже пиша в кърмачески за проблемите си с кърменето - оттам ми казаха че първите 2 месеца ще сме като "Скаченени съдове"  Joy   това определение много ми харесва
дано скоро усетим удоволствието от кърменето и ( отново ) забравим бързо за болките
поздрави   bouquet

# 142
  • In someone's dreams
Добър ден и от нас   bouquet
Milenni с предишното раждане  имах кръвотечение пак около една седмица и после спря за малко после до 40 ден само по-малко имаше колкото да цапаш превръзките  Close и сега филма се повтаря спря за 2 дни и сега пак се появи ама е малко (колкото да ми спарват тея гадости на Г..Ъ  ooooh!

Party По-точно от това нямаше да мога да го опиша. И аз съм абсолютно по същия начин. Мерси за успокоението  Hug

А иначе и аз само 5 кг в болницата оставих и от както сме си в къщи още 1. Имам още за сваляне ама ще видим как ще тръгне от само себе си и ако се наложи - лека диетка, че и бебчо трябва да яде.

# 143
Здравейте момичета   bouquet, аз се връщам от разходка до Паша дере-варненските мами ще ме разберат  Sad, защото една моя приятелка като ражда миналата година и беше почнала да преносва и отишла там, качила баира и на другия ден - хоп в болницата  Laughing Laughing!!! Та да видим сега  Rolling Eyes как ще се развият събитията !!!
 Благодаря на sisee за отговорите, май доста я натоварихме с въпроси, ама тя е много миличка и отзивчива  Crazy и какво да ни прави!!!
 А какво стана с mira max???
 Искам да питам мамите, които мислят да раждат в Майчин Дом Варна освен alokazia и dariq май щеше да  ражда там (но може и да бъркам) дали са им правили тестове някакви за поносимост към упойките ??? Защото на мен не са ми правили и не знам как стоят нещата!
 Aleks , аз до никъде не я докарах с мойта настинка-сутрин продължавам да съм си доста зле, но като че ли през деня май са по-добре нещата.....ама да не дърпам дявола за опашката  Mr. Green.....продължавам да набивам портокали и лимони и така....поне до петък, когато съм при мойто доки и ако не съм се оправила, не ме интересуват ни хомеопатичните й работи, ни нищо! Искам истински лекарства от които да се излекувам......
 Айде чао за сега   bouquet

# 144
Здравейте , днес бях на ЖК! Оказа се че на беба и е много добре и няма никакви изгледи да заизлиза скоро!И контракциите които имах до преди няколко дни спряха! Ася, май ще трябва да си избера нова вестителка, че термините са ни с 1 ден разлика! Като гледам Сисее вече е на линия, така че и нея включвам! Peace

# 145
  • варна
Сиси,благодаря за полезната информация!
Емма,ще стискам палци разходката ти да помогне Simple Smile
Между другото,днес бебчета няма ли да има newsm78

# 146
  • Добрич
Ей Сисето е герой!Това с болката си е от разширяването на костите на таза Peace

На мен май ми пада тапата-кафявичко с малко желенце,ама е малко не много.Сега отивам на док и да видим.Май взех да се сдухвам,че все пак ще се ражда ,няма как Confused

# 147
         4естита дъщери4ка на мама Вер4о,много радост и щастие да и носи,а името е страхотно  ylinfant wavey newsm51
И аз днес бях на последно жк.От тук на там ако до неделя не родя{a според тях нямам никакви изгледи,но дано да бъркат},ще ходя всеки ден на тонове в 106 кабинет,и 4ак ако до другата неделя не съм родила 4ак тогава ще ме приемат в болница.Това направо е ужас,направо да се побърка 4овек,а уж цялата бременност бях с 1 седмица напред smile3518 smile3515

# 148
Днес в 14.45 ч. КРИСИ е родила сина си Никола, 3030 гр., 49 см. Благодари на всички за стиснатите палци. Много е щастлива и пожелава успех на всички мами, които сме още 2 в 1!
Честито на Криси!

# 149
  • варна
Браво на Криси и честито! Да е жив,здрав и щастлив Никола,на мама-бързо възстановяване! newsm51
Ей така се прави -стискайте палци,а после-честито Laughing

Общи условия

Активация на акаунт