АПРИЛски термин с очакване лелеем – а други бебешори в прегръдките люлеем!

• 13 693
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Sisee много ще съм ти благодарна за снимката-тя вече е  в албумчето-пише Милена на Реяна-беба е с една розова шапчица smile3525

аз ще я намеря,но ти си изчисти кутията,че не мога да ти пиша  Mr. Green
взе ми думите  Mr. Green
Да на 28 родихме и двете а мъжете заедно са ни поляли  Crazy
ще се радвам да се запознаем   bouquet

# 226
  • Временно
Аз вече от два дена ходя на запис на тонове със сестра ми,че и двете преносваме втори ден.Жената,която прави записите е много мила и много ни се радва. Hug Много ми е странно,тъй като корема ми постоянно се втвърдява,а на записите не ми отчита контракции.А сестра ми милата нищо не усещала,а пък апарата и отчита че има контракции. Rolling Eyes И така до утре ако не съм станала мама,може поне да съм леля. Grinning Heart Eyes

Вижте за кърмемето какво открих http://images21.snimka.bg/004180013-big.jpg Дано ви е полезно!!!! Hug

# 227
  • Разпиляна във въображението
Момичета само да ви кажа - Криси роди вчера момченце - Никола. Тежи 3,030 кг., 49 см.

# 228
Аз вече от два дена ходя на запис на тонове със сестра ми,че и двете преносваме втори ден.Жената,която прави записите е много мила и много ни се радва. Hug Много ми е странно,тъй като корема ми постоянно се втвърдява,а на записите не ми отчита контракции.А сестра ми милата нищо не усещала,а пък апарата и отчита че има контракции. Rolling Eyes И така до утре ако не съм станала мама,може поне да съм леля. Grinning Heart Eyes

Вижте за кърмемето какво открих http://images21.snimka.bg/004180013-big.jpg Дано ви е полезно!!!! Hug

Ходиш в ТК нали ? Царичкова е на тоновете и е супер готина  Peace
Ама как сте го направили тоя номер със сестра ти........  newsm78  Joy

# 229
  • Временно
Ходиш в ТК нали ? Царичкова е на тоновете и е супер готина  Peace
Ама как сте го направили тоя номер със сестра ти........  newsm78  Joy

Да,в ТК ходим.
Толкова ми се искаше да родим със сестра ми в един ден,ама май няма да стане.При нея процеса май тръгна  Heart Eyes и ако не е родила до утре сутринта ще я приемат и ще и пуснат система.

# 230
Здравеите на вси4ки родили и неродили мами.Аз все още съм от тези които са2 в1 и от неделя{ако не съм родила}запо4вам тонове в Т.К,И  затова искам да ви попитам тези които са или преносват колко време ги из4акват преди да ги приемат в болница.На мен ми казаха една седмица и 4ак тогава,а това е ужасно много време WearyА и също кога разбрахте дали таза ви е тесен или не.
мерси предварително
4естито мом4енце на Криси  bouquet

# 231
Милени благодаря за милите думи за бебка!  bouquet
 Ценителке и аз много се изкефих на съвпаденията и ще се радвам да се запознаем Wink Ти къде живееш newsm78
 Сега ще си изчистя кутията #Crazy

# 232
  • София
Здравейте и от мен  wavey

Аз да се отчета след днешния преглед Simple Smile  Бебо вече си е много много ниско долу, много мека шийка, разкритие, и ... спря ми доктора Гинипрала и каза, че ще чакаме... но най-вероятно другата седмица. Бебето било вече готово  #Crazy Малко се притеснявам, все пак имам доста време до термина ... Само се моля всичко да е наред newsm17, стискайте палци, че и без друго ме прерязва ниско долу от време на време  #Crazy и едно яко втвърдяване на корема имам  #Crazy newsm78

Днес правих и последни изследвания, чревен секрет, секрет от носа, кръв, урина, обаче нещо неможаха да ми вземат от вената кръвта, а от пръста... за първи път ми се случва  newsm78 на някой да са му взимали от там  newsm78 остана утре само влагалищен секрет и стерилна урина...

Анабана, мила може да се засечем с теб другата седмица живот и здраве  Mr. Green

Ох, ще се пръсна от притеснение  Sick

# 233
ЧЕСТИТО НА МАМА КРИСИ!!!
Ееееех tedi - явно и с Паша дере и без него.....хлапето ще е с характер още от малко......само да не се окаже мързеливо, че...
 Утре сутрин съм на двамата си лекари-първо при мойто АГ за ЖК, а после и при тоз дет' ще раждам.........дано този път срещата ни мине по-добре от вторник, че накрая ще се откажа от всички лекари и ще родя вкъщи....или пред блока на поляната, все пак съм гледала "Д-р Куин лечителката"  smile3532!
 А след лекарите (ако не стане някой сакатлък) ще гледам да ида и на козметик, че на нищо не приличам, така съм се опъпчила, че нямам думи! който казва, че бременността разкрасявала-да дойде да ме види! А!!! Забравих да кажа, че вчера след като оплюх НОИ, днес са ми превели пари-миличките ми  smile3521 !!!

# 234
Барби ни се притеснявай-няма нищо толкова страшно Peace

# 235
Мами, сега гледах снимките на нашите мишлета и се сетих да ви питам - плачат ли вашите бебчовци като ги къпете? Милена на мама reiana изглежда толкова спокойна в хавлийката /браво на мама и тати, много е сладка мишчицата/.
Християн се скъсва от рев и във водата и после докато го мажа и обличам, спира чак когато е облечен.

asia20 къде се губиш, пиши как сте с малката Оливия, на снимката е само на 15 мин, а е толкова сладка.

Ох, всички бебчовци са ни много хубави  Heart Eyes

И ние ревем много по време на баня и на обличане , и на смяна на памперс.

Кали , наистина ли смяташ да извеждаш бебчо в събота и неделя ???
Да вземем и ние да се пробваме  newsm78

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 17:39 от milenag

# 236
момичета говорих с Aguariel Габи е добре ама тя вдигнала температура ........взели са и кръв да видят от гърдите ли е или има нещо друго ,да стиснем по-едно палче да няма нищо и утре да ги испише татко Васко  Peace Hug

# 237
Надявам се с Аквариел всичко да е наред-най-вероятно е от гърдите Peace

# 238
Еее,Барби,как ме зарадва! Изобщо не трябва да се притесняваш,според мен.Бебето тръгва да си излиза,когато се чувства готово!Така че,не го мисли.Ама,то до другата седмица и без това ще ти остават по-малко от 15-10 дена,което си е много нормално,а знаеш че и доктора ти е добър! Peace
Аз пък, се улавям да си мисля,че вече много е пораснало мойто бебе(като си гледам корема) и се чудя,дали ще може да си излезе без проблем newsm78. Но после си викам,абе то си знае най-добре кога да излиза,пък и вече имам малко разкритие,значи че процеса си върви,просто не му е дошло времето!
Стискам палци за Ардоет2 и за Акварел!

# 239
Стискам палци много за Акварел и Ародоет  Praynig
 МОмичета аз набързо да ви питам,давате ли вода и каква- в смисъл то е ясно че е преварена,ама от чешмата ли или минерална и ако е минерална -каква?Много съм объркана,ама нашата чешмяна вода е страшно варовита и постоянно има разни частички който "летят",пък минерална не смея -давайте съвет  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт