МАЙчета 2005 (109)

• 12 735
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
malejna, мисля, че вече е почти отбит. От около седмица не е сукал. Иска си, но не му давам - папумлякотата са ми "болнички" Wink В понеделник трябваше да отида на лекар, той поиска да суче, аз му отказах с обяснението че бързам да ходя на преглед и тогава той заключи, че папумлякотата са ми болни. Реших да продължа тая заблуда и до сега продължават да са болни. Сеща се, пита ме дали съм ходила отново на чичо доктор да го питам дали са оздравяли, аз казвам че все още не са и той си продължава с другите си "ангажименти". Тази сутрин беше много миличък Heart Eyes . понеже до скоро имах херпес на устата, сега е останала само коричка от раничката. Сутринта обаче коричката се беше обелила и Дени ме събужда развълнуван "Сиси, раничката ти е минала, вероятно и папумлякото е оздравяло вече. Отивай при чичо доктор да види дали съм прав" Laughing

Не знам дали това ще е отбиването ни, винаги съм се водила по Дени, както той реши. Аз нямам никакнви проблеми с гърдите, не се препълват, не ме болят, но има все още кърма като стисна.

Иначе всичко стана естествено и постепенно. Както писах, винаги съм се водила по Дени. Опитвала съм много пъти да намаля кърменията, пробвалаа съм различни варианти, но явно Дени не беше готов и не исках да го подлагам на неприятни емоции, да се чувства отблъснат, да плачка и т.н. Напоследък явно просто си му дойде времето и като му отказвах, той го приемаше мъжки, просто казваше "добре, когато може ще ме извикаш" и толкова. Същото беше и с нощните кърмения - 2 години и 3-4 месеца са кърмим нощем, опитвала съм 100 пъти да го откажа, но се получи съвсем естествено и нормално точно тогава, когато той беше готов - преди това нямаше резултат.

Та така .... съвсем естествено, постепенно, с побутване от моя страна, но правилно преценявайки дали е подходящия момент и дали Дени е готов за това. Просто поредния "опит" се оказа в удобния момент и успешен - чак ме хваща страх че се получи наистина Embarassed

Извинявам се на останалите за излиянията Blush

Днес ходихме на невероятен излет. Simple Smile Ако ви се гледат снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236455

Бързо оздравяване на болничките и целувки на останалите Hug

# 121
Деспина, иzтласква се с краката, Анди схвана принципа в рамките на половин час. Целта е детето да се научи да паzи равновесие и да контролира скороста. Ето едно видео zа онагледяване тук Ще трябва и аz да направя едно на Анди.

# 122
Сиска, завиждам ви за излета. Личи, че сте си изкарали страхотно  Hug
Аз чакам с нетърпение великденските празници и да отпрашваме нанякъде  Laughing
Ние днес ходихме на цирк. На Маги много и хареса, даже в почивката я качих и на пони. Толкова се умори, че като се прибрахме хапна на бързо и сама заспа. Такова чудо ми се случва за пръв път  Wink
И аз вече се замислям за рождения ден, но тази година май ще сме по-скромни. За подарък не знам. Купихме колело, скутер и пр. още миналата година, ама моето блонди хич не се справя. Много бързо и омръзва и не вдява като и показвам и обяснявам. Педалите ги върти на зад и спокойно може да го ползва като велоергометър или както там се казва  Joy
Леле то станало никое време. Поздрави на всички   bouquet

# 123
Добро утро, милички! Hug
Сиска,МАлейна вие сте невероятни майки,как се издържа три години кърмене.Не, че на мен не ми е хубаво да кърмя,но ми се иска да имам и собствен живот,да мога да отида някъде без дечко да си почина!Имам крещяща нужда,всичко по тялото ми ме боли.Не вярвам обаче скоро да се отбие Радо,през нощта ще пробвам на първо време.Но снощи напук на мен сигурно сука поне 4 пъти,а и от сутринта е със сополи,та отбиването се отлага Sick
Сиска,страхотни снимки,както винаги! HugА Дени вече е голямо момче,и какви приказки приказва,браво!  bouquet
Аз съм сама с Радо,Данчо е при баба си.Вчера изкарахме целия ден на Арбанаси,беше разкошно време и вечерта Данчо ми каза:"мамо ,ти си отивай,аз ще остана в баба и утре ще ме вземеш" GrinningВлизам в колата и още не съм седнала ,той ми затръшна вратата,да не взема да го кача случайно и него.Щеше да ме пребие с вратата CrazyА мъж ми не е в града,та аз отдъхвам от половината ми  мъже,нали ги имам в повече  Crazy

# 124
Добрютру.

Аз съм в мисия почти невъзможна - тортата на съседчето за ЧРД партито е в нашия хладилник  Crazy - Калоян отваря през 5 минути, едва овардвам да не бръкне с пръст иби да обере декорацията  Laughing

Котарана интересно колело.

Айде отивам пак дежурна при хладилника  #Crazy .

# 125
Здравйте,
вчера изкарахме цял ден на вън- в Займов,много е хубаво там,Ники не се спря.
Сиска , снимките са много красиви.
Това колело не ми харесва.
Ники е при баба си,малко почивка днес.

# 126
  • Mediterraneo
И моята щерка е сополива. След три дни на ясла вече тече жълтеникав сопол и покашля.
В тази връзка- Катка, как е Ава? Много се заинтересувах от капките, които спомена, Умкалор ли бяха  Thinking Вчера търсих в няколко аптеки тук, но не са ги чували даже  Tired Успяхте ли да туширате нещата с тях, помагат ли наистина?

# 127
Досега чистих,ле ле егаси прахта,много е мрусна София.

# 128
  • София
Привет от нас!

Вчера бяхме на вилата и си изкарахме страхотно! И сигурно, защото тръгнахме спонтанно, ей, така както си пиехме кафето и решихме Simple Smile Децата изкараха много добре, върнаха се със зачервени бузки. Ей, селянка съм родена. Дай ми да копая и да се разхождам в гората...

Набрах лапад и киселец. Коприва не се осмелих, защото ме е страх да дам на Любака.

Тъпото е, че ни се счупи колата, та сега пак разчитаме на баба Шкода. Ей, велика кола!

Снимки не направих...освен на Павката, чемшира и кучето Simple Smile

Но сега с кеф ще отида да разгледам тези на Сиска Simple Smile

ПП. Някой , ако може д ами обясни смисъла на това колело, моля  Embarassed

# 129
  • София
Момичета, имам една прекрасна новина. Най - лъчезарния човек, който познавам, Дона, днес в 11.07 ч. направи Плами горд батко на прекрасен син с идеалните размери 3.200 кг и 49 см. И двамата са добре и им предстои голямо опознаване в пътя напред. Нека здравето, щастието, любовта и късметът да ги съпровождат цял живот

# 130
 HugЕх,тъкмо щях да питам как е Дона.
Да и е живо и здраво синчето!  bouquet
Ние също ще почерпим в градината за РД,Нас си поръча един списък с продукти Crazy,а след това ще правим парти в новото ни заведение/надявам се  вече да работи/,замислям се за клоун,ама в нашия град има само един и никаква работа не върши,иначе подаръка ще е колело,ама с педали Wink.
Феъри как е Миша?Мина ли и крачето?

# 131
Ей, страхотна новина!

Дона, честита ви втора мъжка рожба!Да расте здрав и щастлив!

# 132
Честито Дона! Да сте живи и здрави!

# 133
  • Варна
Честито на Дона и на цялото семейство. Да им е жив и здрав малкият мъж и да носи само радост на цялото семейство.

Сиска, много хубави снимки. Дени е много пораснал.
Как са болните днес? Гуш, как е Ема? Феъри, мина ли крачето на Мишето? Катка, как е Ава?
Котарана, много ми е странно това колело и честно казано не ми харесва.
Да си похваля голямото дете. Снощи баща и каза, че и махнал помощните колелца и тя карала вече без.

# 134
                               bouquet Дона честито ти синче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт