В понеделник трябваше да отида на лекар, той поиска да суче, аз му отказах с обяснението че бързам да ходя на преглед и тогава той заключи, че папумлякотата са ми болни. Реших да продължа тая заблуда и до сега продължават да са болни. Сеща се, пита ме дали съм ходила отново на чичо доктор да го питам дали са оздравяли, аз казвам че все още не са и той си продължава с другите си "ангажименти". Тази сутрин беше много миличък
. понеже до скоро имах херпес на устата, сега е останала само коричка от раничката. Сутринта обаче коричката се беше обелила и Дени ме събужда развълнуван "Сиси, раничката ти е минала, вероятно и папумлякото е оздравяло вече. Отивай при чичо доктор да види дали съм прав" Не знам дали това ще е отбиването ни, винаги съм се водила по Дени, както той реши. Аз нямам никакнви проблеми с гърдите, не се препълват, не ме болят, но има все още кърма като стисна.
Иначе всичко стана естествено и постепенно. Както писах, винаги съм се водила по Дени. Опитвала съм много пъти да намаля кърменията, пробвалаа съм различни варианти, но явно Дени не беше готов и не исках да го подлагам на неприятни емоции, да се чувства отблъснат, да плачка и т.н. Напоследък явно просто си му дойде времето и като му отказвах, той го приемаше мъжки, просто казваше "добре, когато може ще ме извикаш" и толкова. Същото беше и с нощните кърмения - 2 години и 3-4 месеца са кърмим нощем, опитвала съм 100 пъти да го откажа, но се получи съвсем естествено и нормално точно тогава, когато той беше готов - преди това нямаше резултат.
Та така .... съвсем естествено, постепенно, с побутване от моя страна, но правилно преценявайки дали е подходящия момент и дали Дени е готов за това. Просто поредния "опит" се оказа в удобния момент и успешен - чак ме хваща страх че се получи наистина
Извинявам се на останалите за излиянията

Днес ходихме на невероятен излет.
Ако ви се гледат снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236455Бързо оздравяване на болничките и целувки на останалите

Влизам в колата и още не съм седнала ,той ми затръшна вратата,да не взема да го кача случайно и него.Щеше да ме пребие с вратата
А мъж ми не е в града,та аз отдъхвам от половината ми мъже,нали ги имам в повече
.
Вчера търсих в няколко аптеки тук, но не са ги чували даже
Успяхте ли да туширате нещата с тях, помагат ли наистина?