МАЙчета 2005 (109)

• 12 739
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Честито, Дона   bouquet Да сте живи и здрави всички  Hug

# 136
          Дона, честито ви момченце! Да ви е здравичко и да ви носи само радост!

# 137
Честито Дона!
Да ти е жив и здрав малкият юнак, много щастие и късмет на цялото семейство!
Страхотна новина!

# 138
Дона,честито ти синче!Да расте здрав и усмихнат,да ви радва и всички заедно да сте най-щастливото семейство!  bouquet

# 139
Ех, че хубаво Simple Smile Да е жив и здрав най-малкият мъж в нашия отбор! Честито на цялото семейство Hug Бързо възстановяване на мама Дона  bouquet

# 140
Дидка, кърменето на по-големи дечица е по-лесно от това на малките кърмачета. Съвсем спокойно си пиеш и ядеш каквото искаш, когато искаш, не се съобразяваш с нищо, можеш да си ходиш и излизаш където си поискаш (макар че аз лично не се отделям от Дени, но няма никаква пречка), имаш си достатъчно личен живот....просто не са чак толкова зависими от кърменето. Нещата са много по-свободни и прости, аз лично отдавна съм забравила че съм кърмачка - изобщо, по никакъв начин кърменето не ми пречи на нищо, не притеснява никого и е съвсем естествено. Така че, никак не е трудно да кърмиш 3 години Wink Peace

# 141
Честита голяма малка радост на Дона и цялото семейство!   bouquet  Много здраве и късмет за всички! Дона, бързо възстановяване! Чакаме те  Heart Eyes

# 142
И от нас Честито мила Дона!  ylinfant
Страхотна новина!

# 143
Честито бебе, Дона Heart Eyes
Пожелаваме на семейството ви много щастливи мигове заедно
!

# 144
Честит втори юнак на Дона Hug!!! Да расте здраво и щастливо дете в любящо семейство!!!

# 145
Дона, да ти е живо и здраво момченцето! Да ви радва и да ви допълва семейството с още повече любов!Честито!!!

# 146
  • София

Дона, да ви е жив и здрав малкия бебок, да има щастлив живот, изпълнен с любов и късмет!

Наде, а как се казва?

# 147
Ники е на градина,аз се приготвям за работа.
Лек ден  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 148
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234833&photo=11ето малко снимки от събота.

# 149
Дона, честит ти малчуган Hug
Пожелавам ви много здраве и много скъпоценни мигове заедно цялото семейство Heart Eyes

Някой пита за крачето на Миша - не се оплаква вече и припка наоколо, но го криви като ходи. Очевидно я боли да стъпва изцяло на него и стъпва на половината му. Но предполагам, че и това ще отмине Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт