МАЙчетата три годинки наближават, МАЙките купона стягат
Бързо да оздравяват малките сладкиши!
Вкъщи няма много място, затова пък фоайето при асансьорите е доста голямо и там правихме кръгчета , свят да ти се завие
Довечера , ако е хубаво времето ще продължим навън пред блока. 

Да оставим настрана, че има почти месец дотогава, а през това време какво ли не може да ми се случи. Понеже съм препатила, не обичам да си правя дългосрочни планове. За място, торта, тоалети, подаръци ще мисля след Великден, да останат десетина дни
А и междувременно ми предстои друго чудесно нещо, така че мисля само за него- след 2 седмици си идват сестра ми и бебето 
Изпива по 1 литър прясно мляко дневно. Изяжда по 1 кофичка някакво кисело, обикновено или сладко. На салата яде домати, краставици, салатки, репички, зеле, моркови. Най- много някой кренвирш, няколко парчета колбас или филия с пастет или кайма да й направя. Това е! Как не му омръзва на това дете само мляко и салати да яде не знам! Готвено не си спомням откога не е яла. Добре, че уикендите ходи при нашите- безотказно яде на майка ми гозбите. И мусака, и супички, и яхнии... А иначе готвя чудесно да му се не види
Изкълчва ми се мозъка от мислене какво да сготвя, но повече от 2 хапки след 1000 кандърми не успяваме да сложим в устата й. Виж при баби и в градината - хапва добре каквото й се сервира. Номера ми играе - това е моето заключение

От понеделник мисля да го пускам на ясла, па каквото сабя покаже 

Да сте живи и здрави 

Препоръчани теми