МАЙчета 2005 (109)

• 12 762
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Хрумна ми идея за следващата тема. Да не я забравя:
МАЙчетата три годинки наближават, МАЙките купона стягат

Бързо да оздравяват малките сладкиши!  Heart Eyes

# 211
Ние пък си подкарахме колелото  Blush Вкъщи няма много място, затова пък фоайето при асансьорите е доста голямо и там правихме кръгчета , свят да ти се завие   Crazy  Довечера , ако е хубаво времето ще продължим навън пред блока.
Мартеа, не разбирам много от данъци, но не ми изглежда логично да платиш повече от спечеленото  Naughty
Утре сме на хирург за пишката, стискайте палци да мине леко  Praynig
Катка, 37 не е Т, но трябва повишено внимание - ако нещо е тръгнало, да се следи, да не се развие. Момчил също взе да сумти и има теч от едната ноздра, взех да давам Умкалор, като сме почивка от утре 3 дни дано се закрепи...

# 212
Мартеа, сигурно има някаква грешка

цъ, няма.
Майка ми е питала и втори спец - одитор. Пълен абсурд е тази държава, ей!

Катка, според нашата педи 37 не е Т. Те имат някакъв термин - детето поддържа еди-каква си (забравих думата) Т до една-две седмици след заболяването.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:06 от мерка

# 213
Оправихме ги нещата. Объркването идва от това, че съм сменила работите. Една служебна бележка повече. С нашето счетоводство разплетохме загадката. Не е в държавата проблема, а в Мерка Mr. Green Ама пусто, трябва да имаш 3 висши да си попълниш декларацията...

# 214
Мартеа, според мен е най-удачно да се огледаш за детска градина около работата ти. Много по-удобно е да завеждаш детето на тръгване за работа и да го взимаш, прибирайки се, вместо да свършиш в 6ч. примерно и да тичаш до другия край на града, за да стигнеш преди 7ч. Огледай се, там има съвсем наблизо градина, а има и една, която е малко по-далече, по Гоце Делчев, но пак е на удобно място.
Някак си 350лв. и пак да ти е болно детето не ми се виждат много смислени Confused

Катка, и аз съм на мнение, че 37 не е кой знае каква температура, но не бива и да я има. Щом детето я поддържа, значи се бори с някаква инфекция. А доколкото си спомням, на тая температура й се казва фибрилна.

# 215
Добро утро!

Ще пием антибиотик...малко превантивно, но може би не съвсем. Сутринта коментирахме с лекарката, това, което и вие сте ми написали за температурата. Лошото е, че се повтаря положението от миналата седмица, и тъй като състоянието на детето много бързо се променя, решихме да вържем гащите. Освен това през нощта дадох Нурофен, защото беше доста топла.
Сега поне ще и мине бързо и тая двуседмична одисея с болното, но не съвсем дете ще приключи.
Тази сутрин е  пак си еактивна, без кашлица и почти няма сополи, но не мога да се облегна на това. През декември така замалко не направи пневмония.
Благодаря ви за съветите и подкрепата Hug
Мерка, хубаво е, че се изясни ситуацията Grinning
Пателина, ще забелвате ли?
Феъри, ти как я караш?

# 216
  • Mediterraneo
Ние днес също отново посетихме докторката- въпреки че днес е четвърти ден на АБ, гърлото на Силия все още е червено, сополът си тече, покашля от време на време. Засега си оставаме на същото лечение- АБ, вкарваме Синекод за сухата кашлица и така  Confused
За РД изобщо не ми се мисли още  Stop  Да оставим настрана, че има почти месец дотогава, а през това време какво ли не може да ми се случи. Понеже съм препатила, не обичам да си правя дългосрочни планове. За място, торта, тоалети, подаръци ще мисля след Великден, да останат десетина дни  Crossing Arms  А и междувременно ми предстои друго чудесно нещо, така че мисля само за него- след 2 седмици си идват сестра ми и бебето  Heart Eyes
С яденето моята дъщеря е скарана  Tired Изпива по 1 литър прясно мляко дневно. Изяжда по 1 кофичка някакво кисело, обикновено или сладко. На салата яде домати, краставици, салатки, репички, зеле, моркови. Най- много някой кренвирш, няколко парчета колбас или филия с пастет или кайма да й направя. Това е! Как не му омръзва на това дете само мляко и салати да яде не знам! Готвено не си спомням откога не е яла. Добре, че уикендите ходи при нашите- безотказно яде на майка ми гозбите. И мусака, и супички, и яхнии... А иначе готвя чудесно да му се не види  Crossing Arms

# 217
майчета, пак набързо  Rolling Eyes но имам хубав повод да ви почерпя виртуално
и

днес с моето либе правим 10 години откак сме заедно! (ние не сме бракувани, та празнуваме от началото на нашата връзка). Желая ви любов и разбирателство, трябват и компромиси от двете страни (при нас е така), но има удовлетворение, когато криво-ляво заедно дърпате каручката! исках да споделя радостта си с вас, защото сте ми скъпи!  Hug

# 218
Честито Милена!
Да сте все така прекрасно семейство!
Наздраве!

Димана, все едно аз съм писала, наборът си е набор Wink Изкълчва ми се мозъка от мислене какво да сготвя, но повече от 2 хапки след 1000 кандърми не успяваме да сложим в устата й. Виж при баби и в градината - хапва добре каквото й се сервира. Номера ми играе - това е моето заключение Laughing

Момичета, дайте линк към сайта, на който се кандидатстваше за детските градини. Търсих досега и не го намирам... Предполагам, че все още мога да пусна документи, нищо, че съревнованието мина, нали? Ей така, за всеки случай...

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:53 от мерка

# 219
Момичета, дайте линк към сайта, на който се кандидатстваше за детските градини. Търсих досега и не го намирам... Предполагам, че все още мога да пусна документи, нищо, че съревнованието мина, нали? Ей така, за всеки случай...
това е системата за ДГ можеш все още да кандидатстваш, но със съмнителен успех, при толкова кандидати, разгледай и прецени!

мерси за пожеланията!  Heart Eyes

# 220
Здравейте  Hug
Много набързо се обаждам, че пак съм затърчана  ooooh!
При нас положението май се позакрепи. Давам само Умкалор, Т вдигна веднъж-в събота вечерта до 38,8-нищо не съм давала. В неделя поддържа 37, оттогава почнах Умкалора, кашлицата намаля, сополите спряха-ха да видим  Thinking От понеделник мисля да го пускам на ясла, па каквото сабя покаже  Crazy
КатКа, съжалявам, че така се развиват нещата, но щом е наложително ще се дава АБ. Няма да забравя как няколко пъти съм го гледала това шише като спасител   Peace
Гуш, добре, че сте започнали АБ, при тази ситуация... Прегръдки на Ема от нас Hug
Малейна, честита ви годишнина  Heart Eyes Да сте живи и здрави   bouquet
Мерка, и на мен ми се вижда много 350 лв. и пак болно дете... Thinking
Тия дни не съм се включвала...Със закъснение Честито второ юначе на Дона, много радост да им носи   bouquet
За колелото-Ники още не се справя с карането на триколката, така че ще му подаряваме косачка за трева

и количка с инструменти

(от играчките.com). Бегам, после пак  Hug

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 14:52 от Avgusta

# 221
  • София
Malejna, честита годишнина - вие сте прекрасна двойка, дано все така се обичате!

Аз днес съм си у нас - първо защото не ми се щеше още да пускам Ема на градина, а детегледачката е заета, и второ щото аз не съм добре, някакъв вирус ще да е, лошо ми е и ме болят гърдите, усещам някаква тежест. Ако продължи така, утре отивам на лекар, но се опасявам, че ще трябва АБ.

# 222
Аман, да минава този април. Вече го мразя. Само вируси и глупости.

И аз ще трябва да пия АБ. Излезе ми още миналата седмица микробиологията, има някакъв проблем, бактерии. От 2 седмици ми бавят нещо и цитонамазката, днес ще отида да си взема рецептата и да ми обясни от едно ходене на басейн ли стават тези работи или какъв е проблемът newsm78

# 223
Малейна, бъдете още много години щастливи заедно!  bouquet

Аз ходих да разглеждам велосипеди и реших, че ако вземем ще е 14 цола. Харесах един български за 125лв. Shocked. Май е множко, а:thinking:
Почвам да чистя, че либето се връща утре. Аз досега бях сама, затуй съм толкоз досадна Embarassed

Айде и майките на антибиотици! Няма да се давате, ей!
Аз не си спомням откога не съм пила АБ, здрава съм като кон. Пу-пу, да се наплюя сама.

Сериозно обмислям дали да не отложа рождения ден, вече сме на последната фаза на боледуването ама...не е гот рожденичката на антибиотик  Rolling Eyes Само не знам как ще стане, защото другата седмица почват великденските празници, уф!
Утре ще реша.

# 224
Желая на всички болнички бързо оздравяване,че празници идват.
Малена ,честита годишнина.Много любов и щастие. txtloves luvbed married
Ники вчеа май скрой номер,каза ,че я боли кормчето-уж се била ударила,лъжотеше ,днес не беше на градина,май това е било зора.

Общи условия

Активация на акаунт