. Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и да гушнеш най-сладкото и здраво бебче.
.
и все пак да родя със секцио, защото не е ясно изтрепах ли ги тея стрептококи с антибиотика
Пробвай с домашно приготвени пюренца, ако сега го храниш с готови, може повече да му хареса. Пламен също вода не близваше до 11 месец, сокове пък много по-късно пропи, и то и сега пие само портокалов сок и от време навреме сок от ябълка. Сега се сещам, че много харесваше всъщност на Гербер зеленчуковите пюрета, в тях има повече подправки, ароматни са и не са така гъсти
, ако не си ги пробвала, опитай. Изобщо имам чувството, че май дълго и "изключително" кърмените деца някак са по-злояди и невъзприемчиви към твърдата храна.
. Миша също беше само на кърма до шест месеца, кърмих я до десет месеца, захраних я много бавно и постепенно, защото тя в началото не искаше. Започна да иска твърда храна като й давах с пръст да яде, а не с лъжица. Свикна си бързо с манджата 
бях остнала с впечатлението, че иначе има апетит... Аз на Надето сама правя пюретата, кашите ми виж, хич не ги ще, но пюрета на картофена основа (с кърма
) ги обича. Едва от седмица обаче тя яде с апетит и изяжда по около 50-70 г веднъж дневно. Нали помниш, ние бяхме на диета заради кръв в акото. Иначе гърда и това е. Нощем си хапва поне веднъж. На Марти успях да махна нощните едва на 1.5г и то със зор, тогава забременях. Той си е малко цицоман. Успех, каквото и да решиш. А, вода още не давам.

, ама и Лора е почти само на кърма- ще стане на 1г.4. месеца 

да Препоръчани теми