МАЙчета 2005 (109)

• 12 743
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Malejna, честита годишнина!
Много здраве, обич, щастие и дълъг съвместен живот ви желая  newsm51.

# 226
  • Варна
Малейна, честита годишнина. Да сте живи и здрави  и много да се обичате.  bouquet
Болнита майки бързо да се лекуват. На всички болни пожелавам скорощно оздравяване.
Катка, как е Ава?
Августа, тия чудесии изискват и голяма градина за обработка. Ще спестите от озеленители. Joy
Камий, може и да ви е скроила номер Ники. Големи са хитрушковци.

# 227
Малейна, честита годишнина! Дълъг живот, здраве и любов ви пожелавам!   bouquet

Августа, от къде купихте косачката? Или ще я купувате? Гледах в нета една, ама много дребна ми се видя - за малко детенце. А на моя малкия любимото занимание е да коси с дядо си райграса.
Нещо  не мога да родя идея за подарък. Колело имаме, инструменти, коли, камиони - няма  да изброявам... Косачката ми харесва.

Няма да го хваля моя малчуган, само ще кажа, че госпожите не спират да повтарят колко е умен, любознателен и музикален  Heart Eyes  Няма я агресията от първата седмица в "групата". Ама не го хваля, че да не чуе дяволът  Wink

# 228
Добро утро,кафенце  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

# 229
Честит рожден ден на съпруга на Куки. newsm59  cook

# 230
Честит рожден ден на съпруга на Куки. newsm59  cook

Aaaa, днес е Пателина! Живееш в бъдещето, Камий Wink

Честит рожден ден , Пателина! Желая ти много здраве и безброй поводи за наздравици! Laughing

Цитат
Няма да го хваля моя малчуган, само ще кажа, че госпожите не спират да повтарят колко е умен, любознателен и музикален    Няма я агресията от първата седмица в "групата". Ама не го хваля, че да не чуе дяволът 

Ето, че може. От самосебе си ли стана?

Деспина,  и не знам как е Ава Rolling Eyes. Кашлицата и сополите много намаляха, но като се изкашля и ми иде да се хвърля през терасата. Снощи пак беше с 37Т, може и през деня да я поддържа, но не мога да и "хвана спатиите", че да я измеря.
Тарталетке, тая вечер трябва да ви е за последно температурата. До пристигането на бебето, трябва да сте забравили за боледуването Hug
Как са ни болните мамчета? Heart Eyes
Диана и Сиска, нещо забравят да пишат Crossing Arms

# 231
Добро утро  Hug
Kamij, мерси за кафенцето, за мен мляко  Heart Eyes
Деспина, да, и на мен такава ми е идеята. Не знам за вашите дечица, обаче моят син е луд на темата земеделие, и изобщо всякакъв вид ровене на почви (и калища, естествено Crazy). По това със сигурност не прилича на мен   Grinning
Тая косачка я бленуваме от много време.
И в тази връзка, Биренка, косачката е от сайта
в сайта има 2
косачки.
Тази на Bosch е по-висока, 66 см другата е по-бебешка. Аз затова се спрях на втората  Peace
Бягам, че малкият гладен (ние сега ставаме  Blush)

# 232
Честит Рожден Ден, Нина!
Пожелавам ти здраве и да си все така усмихната, позитивна и със свежо чувство за хумор!
Много любов в семейството!

# 233
ЧРД, Пателина! Бъди жива и здрава, усмихната, обичана и да те радват близките!    bouquet

майчета, благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връща, както се казва!

мъчно ми е, че има толкова болнички дечица и майки - бързо оздравяване ви пожелавам и по-хубаво пролетно време оттук насетне!

мерка, дано лесно се решат аг-проблемите ти! аз с басейните съм доста подозрителна, че съм патила с гъбки  Close пък аз от почти месец се опитвам да отида на гинеколог за преглед, но все нещо пречи - последния път докторката имала спешно раждане и пак не се вредих, ще ми изгърми направлението (особено с тези почивни дни сега)!!! пък и очаквам да зацикля и тъкмо ще ми прецака часа за вторник!  Sad

много ми хареса косачката, и Марти е много навит да коси трева с татко си! Но ние имаме истинска и той нея бута  Grinning Идеи за подарък за РД все още нямаме, далече ми се вижда, но времето си върви. Досега все в двора у нас сме празнували, дано времето е с нас и тази година така да е! А колко пари излиза празнуване в клубче с около 15-20 гости възрастни и 5-6-7 деца? Или е много различно от място до място?

Надето имаше запек тези дни (за пръв път) от картофа и моркова, които ядеше, та от два дена яде сливи, но докато подействат два дни се мъчи горкото, днес най-после изкара по-кашесто производство, успокоих се!  Simple Smile

ще вървя, децата чакат! Дианка да каже как е Любчо, моля, да не ги мислим

# 234
Взех го, взех го, взееех гооо! Дай пушката, Отвори джама!  Mr. Green "кака Пепи" беше в настроение днес. Всичките магистри ни пусна. И петици писа даже  Grinning

Пателинка, честит рожден ден!  Hug Здраве, любов и благополучие!    bouquet

Кате, не стана от самосебе си. Всяка вечер през първата седмица имахме сериозни разговори. Вече добре разбира репликата "много съм разочарована". През втората седмица имаше единични случаи на "агресия", но ме беше страх да го споделя, да не греша. До понеделник нали отсъстваше две седмици, та не знаех дали няма да се зародят наново лошите начинания. Не би. "Вдига ръчичка" - казва госпожата, но е доста по-спокоен, като се сети - пита, а не направо да дърпа и така.
Старая се да съм много спокойна и говорим, говорим, говорим. Все още заеква, обаче. Сравних го с племенницата, която като търси дума също "запецва". И той понякога така, но понякога - другояче. Както и да е, отплеснах се.

Мартеа, как е малкото теленце? А голямото?   Grinning Обажда ли се? Все се каня и все забравям - какво стана с колата?

Диана и Сиска, нещо забравят да пишат Crossing Arms
И Иви също!

Аз отивам да лягам, че сутринта се прибрах в 6, станах в 8, а довечера пак съм  на работа. Ох, в този слънчев ден, чак не ми се губи време в сън  Laughing

# 235
Барбаренка, честито изпит и браво за успеха с разговорите, явно си намерила правилния подход! и заекването сигурно ще мине, да е спокоен само! И при нас пак 4 нощи вече е сух Марти и съм обнадеждена!  Grinning

# 236
Браво Ренка, а така!
За телетата - заедно сме, в малко особен режим.

А колко пари излиза празнуване в клубче с около 15-20 гости възрастни и 5-6-7 деца? Или е много различно от място до място?

аз нещата не ги виждам под 300 лв, и това е някакъв минимум. Навсякъде наем за дете и меню е към 10-11 лв. Свестен кетъринг за толкова родители под 150 лв не ми се струва реален. Сложи напитки, торта... даже мисля, че с малко повече деца (както би било при нас) - ще излезе към 400 лв. поне. А най ме дразни, че точно за два часа трябва да приключат нещата - дори да искаш да си доплатиш, за да останеш, обикновено няма как - има други РД. Ще видим, още се ослушваме какво ще правим, но аз и не смея нещо да правя планове, с тези болести.
Впрочем, малейна, можеш да върнеш направлението, ако ен успееш да го ползваш. Така ще можеш другият месец да вземеш ново Wink

За бактериите - имам си аз едно притеснение, че са още от след раждането. Тогава имах някаква инфекция, даже пих АБ, докато кърмех, но после не проверих ок ли е всичко. И така... 2г.9м. Confused Трябва да си намеря тогавашните изследвания да видя същите гадове ли са. Много безотговорно от моя страна.
Поне цитонамазката е ок и се поуспокоих.

Сега мъжът ми се обади, ходил е до ДЯ в Банкя. Беше потресен, той, понеже естествено не знае къде да отиде, се качил първо до яслата, без предупреждение. Качвайки се чул някакво дете да плаче, лелката да кресва и я видял как удря въпросното, плачещо дете. Той, за когото плесване по дупето не е от твърдо изключените възпитателни методи при крайна нужда, беше потресен. Каза, че там работели истерички. Така че, не съжалявам, че си изгубихме мястото там.
Та, опитал се е да бъде спокоен, но след видяното само това му трябвало. Били ни изключили от февруари, били сме дължали близо 100 лв. Е, защо като може да ни изключат без подадена молба, не са го направили, когато още ноември им казах по телефона, че я отписваме, да не пазят мястото. Сестрата на него не се е и опитала да му държи тон като на мен, но просто си представям гледката Mr. Green трудно се ядосва моят мъж, но като се ядоса, имам чувството, че става към 3,5 м.
Та така с яслите.... а иначе в сайта на държавните градини всичко, разбира се, е заето.
Дано се оправят нещата със сополивите при нас, защото много си го харесвам клубчето и най-вече - учителката е разкошен човек...

# 237
Взех го, взех го, взееех гооо! Дай пушката, Отвори джама!  Mr. Green "кака Пепи" беше в настроение днес. Всичките магистри ни пусна. И петици писа даже  Grinning

Браво на теб, браво и на Насето!

При нас е слънчево но нямам кеф. Отлагам РДто с два-три дни. Няма да казвам кой е по-разочарован Mr. Green

И в Бургас не е евтино празнуването на детски рожден ден Peace
Августа, според мен косачката е страхотен подарък! Пък и щом го влече...ето кой ще поддържа моравата пред новата къща Party

# 238
  • Варна
Пателника, честит рожден ден! Много щастие и любов и бъди все така мила и чаровна.  bouquet Hug
Ренката, браво на тебе. Честито за изпита. Браво и на Насето.
То никъде май не е евтино да се празнува рожден ден. Дори и в къщи да го направиш си иска и пари и хамалогия.
Дианка нещо се загуби.

# 239
Пателинка, честит рожден ден и от мен   bouquet
Аз пък тази година съм решила да не влизам в такива разходи и хамалогии. Мен под 400-500 лв. досега не ми е излизал рожден ден и какво...Няма смисъл  Crossing Arms
Тази година ще направим снимки с тортата във вторник сутринта (Рд се пада вторник), след тоwа с тортата-в яслата и вечерта семпла почерпка с най-близките вкъщи(баба, дядовци, кръстници и вуйчо).
После в петък oтлитаме за Пловдив при кумците. Там планирам 3 дни забавления-разходки с влакче, Макдоналдс, някакъв "Тарзан" парк-абе каквото му е кеф на детето, да разбере, че има рожден ден и наистина се случва нещо по-специално. За Пловдив ще поръчаме една по-малка торта, пак ще ги фотнем със сладката Дария и така...
Не знам финансово дали ще ни излезе по-добре, но поне ще е запомнящо се преживяване за Ники  Peace
Августа, според мен косачката е страхотен подарък! Пък и щом го влече...ето кой ще поддържа моравата пред новата къща Party
Ей, вие с Деспинка ми разконспирирахте тайната мисъл Hug
Съжалявам за отлагането на р.д. на Ава, ама пък ще се получи хубаво  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 14:53 от Avgusta

Общи условия

Активация на акаунт