Гоблени-22

• 76 575
  • 551
  •   1
Отговори
# 240
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ С НОМЕРАТА НА КОНЦИТЕ НА ТОЗИ ГОБЛЕН НА "ЛАНАРТЕ".ИМАМ СХЕМИТЕ И КЛЮЧА,НО НЕ И НОМЕРАТА.

Ето това имам аз като номера на конците, дано ти свърши работа :

Имам я и в ПМ вариант, ако я искаш ще ти я изпратя.

# 241
а някой може ли да ми каже къде има кенгуру? дъщеря ми иска кенгуру да й правя. може и от мечо пух да е, ама аз даже снимка не успях да си намеря, та да я пусна в програмата.

# 242
  • София
Mирел, честита втора принцеска и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам много радост на цялото семейство, а на теб бързо въстановяване  bouquet

# 243
честито бебче и от мен  Hug
ние се завърнахме благополучно, може да задействаме проекта с конците, ако сте готови  Hug

# 244
  • София
ЕЕЕ Дъмпер, добре завърнали се Simple Smile))
Донсита, довечера ще ти пратя моя списък с конците - нали последно ти ги събираше за София?

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 20:24 от Ivanichka

# 245
  • Варна
Дъмперче, добре дошла отново  Grinning
Аз съм готова със списъка за Варна - имам заявка от Marulka, Djuri и аз. Някой друг ако иска да се присъедини, да пише  Grinning
Само казвай каква ще е процедурата.

# 246
Здравейте момичета!
Честито на най-младата майка-да е жива и здрава и тя и цялото и семейство.Бебка да е кротка и много да спинка-мама да има време за своето хоби.Simple Smile
Аз най-после ще покажа моите завършени и вече рамкирани гоблени.Искам само да споделя, че точно тези гоблени ми бяха много приятни и леки за шиене.Заразих се от вас и продължавам нататък с мечоците и зимния на Джема.А засега тези:

За кафеджийката си боядисах панамата с кафе.Сега не смея да я изпера.Направих и краищата да са по-тъмни.Не знам обаче дали с времето няма да избелее панамата, която иначе е бяла.Та затова още е без рамка.И тъй като е избродирана само с 1 цвят мога да я боядисам и с липова отвара-моля дайте ми съвет!

# 247
Честито бебче на Мирел.   bouquet Да са ти живи и здрави принцесите. 0
deana-bg страхотни неща си направила. За съжаление немога да ти дам съвет за кафеджийката даже чак сега като те чета се сещам, че панамата може да си я оцветявам аз.

# 248
  • Разпиляна във въображението
Благодаря момичета за пожеланията ви. Аз пратих преди време своя списък за конците, но какво стана с тях незнам

# 249
Благодаря на Зори за номерата,а на Miriel пожелавам двете и принцеси да са здрави,щастливи и винаги усмихнати и много да слушкат мама,за да и остава време и за шиене!

# 250
Дъмпер добре завърнала се!  Hug Hug Hug

Деана-бг страхотни са!  Peace

Най-накрая и аз завърших моя!  Crazy Много време и нерви ми отне, но не съжалявам!  Peace Много си го харесвам и съм много доволна от резултата!  Laughing Ето го:

# 251
Miriel последна останах но от сърце честито smile3525и да сте живи,здрави и щастливи всички
момичета,нямам фото #Cussing out и не мога да покажа в момента какво довършвам ама ме сърбят ръцете за огън и лед

# 252
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поздравления

# 253
Оооох, Здравче. Дощя ми се да се сгуша в тези мускули   love001

# 254
Ха сега,на Пепи мераците.
 Аз съвсем между другото започнах това мъниче.Скоро ще го покажа готово.

Общи условия

Активация на акаунт