Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни хобита и дейности, като бродиране, шиене, рамкиране на завършени произведения, схеми за бродиране, бебешки дизайн и здраве. Участниците споделят своите творчески изделия, предлагат съвети и помощ по различни теми, свързани с техните хобита. Във форума се обсъждат теми като шиене на гоблени, боядисване на яйца, рамкиране на готови произведения, схеми за гоблени, идеи за подаръци и лични преживявания и празнични поздрави.
-
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
-
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
-
Как мога да намеря специален метър?
-
Как да направя картонено паспарту?

Така че тези, които ще сте с деца кажете. Ако сме на детския кът, май ще има нужда от татковците

тези кутии са най-евтиния вариант, миналата година в магазина на ДМЦ в София имаше кутии, които на външен вид приличаха на чантичка на стюардеса, а се отваряха като кутиите за инструменти - побираха повече и цената, естествено

, но е възможно, защото снимките са от близо и да дава вид на голяма. Принципно шия с иглите от Ланарте и с наистина оригинални Дименшънс, в готовите комплекти на Дименшънс има по 2 игли, така че имам няколко, та ги редувам.

. Бързам да се похваля че снощи си купиш малкия размер на Арабско момиче
, и сега бързам д а завърша големия чаршаф " Ковачницата " и започвам веднага него. Аз шия с обикновени игли за гоблени, особено едната ми е от поне 10 години и ми е много удобна, не ми се е изхабила до сега. Лек ден на всички