Гоблени-22

• 76 548
  • 551
  •   1
Отговори
# 255
Дъмпер добре дошла, надявам се отпочинала и с много хъс за нови подвизи в шиенето.
Давай сигнал как да действаме със списъците за конците, докато си още свежа да те затрупаме с работа.  bouquet

# 256
sissak, метни схемата на бебока  Hug
miangelova,  давайте ми списъците на ЛС или на скайпа jumperche или на jumperche@gmail.com

# 257
  • Варна
Дъмпер, пратих ти на мейл-а за Варна  Peace

# 258
  • sf
аз най-късно в събота ще систематизирам списъка и ще пратя.

# 259
WAW! Здравче страхотен е.  bouquet По-нататък сигурно и него ще избродирам.Струва ми се даже че гамата на конците е като тази на Ева.От нея доста конци ми останаха-бяха ми взели по-погрешка в повече.
Сега съм обещала за детската стая 2 и няма как.Малко сложни ми се виждат с тези бодове, ама ще му мисля като ги започна.
Спорен ден на всички! Hug

# 260
  • ГР. ВАРНА
дъмпер - добре дошла, newsm51
deana- страшни са вече тотално ме навивате да ги ушия
здравче - и твоя мъж си го бива,а продължението къде
а дали ще е нахално да ми пусне схемите на ЛС

# 261
# 262
Vinipuh намерих  гоблена в РМ ако искаш мога да ти го пратя. Simple Smile

# 263
  • sf
Значи - ето равносметката. Получих списък с номера от
Ivanichka- 25ч.
Fun -14ч.
Miriel-25ч.
Liddi-10ч.

Ако има още някой да казва,моля,да й пратя всичко и като каже цената да й пускаме паричките.
а, и rosi09, ама твойта ми избяга нейде из пощата, ама помня че бяха доста чилета, тъй че ако искаш можеш направо на Дъмпер да си поръчаш, ще е по-удобно без посредник

# 264
Мирел честита радост -ха така да има госпожици че си избирам снахи    Laughing
и да шият Сиси за свекървите  Laughing
Деана и Здравчето -поздравления за кой ли път -чудесен резултат както винаги
Аз продължавам да се боря с цветята -любимия букет   ooooh!

# 265
miangelova    много ти благодаря за усилието ,надявам се скоро да го започна.Някой шил ли е гоблен на "ЛАНАРТЕ" на АИДА?

# 266
Здравейте,момичета!Красиви работи показвате! smile3501....
Аз,много набързо прелитам от тук,колкото да ви поздравя....

Miriel -че.... newsm64 .... 1crib  newsm07  .... wash hang 1ironing ....нека да е весело!!!!  Wink
deana-bg ,браво за гоблените....аз си мисля,че няма да избледнее(кафето)....защото имах памучна покривка,която беше накапана с кафе и така си остана Crossing Arms ....
Аз,между другото,да се оплача:направих голям гаф ,преди няколко дни,със схемите си  smile3511....затрих си цялата папка(събирана с денонощен труд от година насам smile3514-близо14 000 файла Shocked)....викнах един приятел и той ми ги възстанови,но....(винаги има едно НО) сега са всички накуп,защото като съм ги "именувала" е било на кирилица ooooh!....та да ви кажа -да си поддържате латински наименования,че при възстановяване да може да се "върнат по местата си",а не като мен да си губите времето да ги подреждате наново....че има и такива дето са безвъзвратно изгубени  Cry....Аз си мисля,че Пикасата ми изигра тази "шега",че като я изтрих -ми "изчезна" и папката,ама знае ли човек....може и да съм в грешка....Айде успешен ден,на всички! newsm51

# 267
  • sf
gesh44, много гадно туй със схемите.  ooooh!
и да попитам варненки- как се организирахте за плащането на конците- всяка поотделно на Дъмпер или ? newsm78

# 268
  • варненка от София
Мириел, честита щерка и от мен, тихо и потайно ти ни зарадва първо с бременеенето, а ето, че вече и човеченцето е на бял свят! Много да ви радва, много щастие да ви носи и красота!

Здравче, уникален е!

Аз напредвам със зеленчуковете, остават ми още 2 и половина, ще пусна равносметка по-късно.

Сега и аз не зная как ще е процедурата с плащането, но надявам се Дж. да се намеси и да ни ориентира  Heart Eyes

# 269
  • sf
Според мен е най-удобно ако всеки пусне сам парите си на Дъмпер, а тя да праща пратката на този, който направи списъците и той после само да разпределя кой какви конци е поръчал

Общи условия

Активация на акаунт