Гоблени-22

• 76 569
  • 551
  •   1
Отговори
# 450
Кетри ексра си е линка -аз си харесах още няколко неща Mr. GreenТая моя лакомия ще ме съсипе-затова нямам време да шия-щото само схеми свалям Whistling

# 451
Кетри ми нека си е галено аз съм си глезанка -само че рядко се сещат тия мъже вкъщи да ме глезят пък са ми трима   Laughing
Благодаря ти за отговора и благородно ти завиждам чи си толкоз оправна то затуй значи снимаш толкова готови творби пък аз ще си пълзя бавно и като Чучулигата ще се отдавам на лакомия-в прекия и преносен смисъл   Hug

# 452
  • в зоната на здрача
Аз знам защо събирате толкова много схеми... Flutter
щото искате да станете конкуренция на Милена стил..ще почнете  да комплектовате и вие . Joy Joy

# 453
хахха, не ми беше хрумвала идеята  bowuu

# 454
Аз знам защо събирате толкова много схеми... Flutter
щото искате да станете конкуренция на Милена стил..ще почнете  да комплектовате и вие . Joy Joy
  202uu newsm20

# 455
  • в зоната на здрача
хахха, не ми беше хрумвала идеята  bowuu
е как ...ами много ясно.. Wink

Вчера направих и четвъртото перминче,
ама пак го захвърлих че започнах Мая,много ми спори милата пчелица.

# 456
Здравейте,
албумчето е супер ketri,и при мен всичко е наред с лупата...сега се тегли...цялото...нали и аз съм болна от същата "болест" - лакомия Blush

на мен ми остава още малко от мечока за подарък и след това контура разбира се...като стане ще го показвам Flutter

яйцата смятам да боядисвам в събота,а и един великденски венец тип козунак съм запланувала да направя,пък да видим дали ще успея
Thinking

Цитат
Аз знам защо събирате толкова много схеми...
щото искате да станете конкуренция на Милена стил..ще почнете  да комплектовате и вие .
thumbsup

# 457

Чучулиг..така си е качено,сорри че не съм видяла предварително и ги плеснах в темата ти..
Даже и с ника си, лупата не действа. Confused

на някои действа:)
чучулигата,
а коя точно хареса?
Може и да я имам в нормален за шиене размер.
Аз откак взех да купувам комплектовки вече не събирам схеми.
Естествено не купувам от Милена Стил. Пази боже Mr. Green

# 458
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 smile3516 smile3515

# 459
  • варненка от София
Хайде и аз боядисах яята и сега може да седна малко да побоцкам.

Гуди, що фучиш бе душко?

# 460
 rotfImao rotfImbo smile3521 то това лакомията е болестно състояние. аз нощем вместо да спя, свалям схеми и аз. компютъра не ми стига вече  newsm61 трябва да се спра Money

# 461
бите шойн японски нещица. ще снимам и моята гейшичка
http://picasaweb.google.com/manogabi/JapNKNai

# 462
Хипатия ето този
http://picasaweb.google.com/banudesenler/EvBahEAlbM3/photo#5143594011983752098
Ти от милена стил не купувай ама като развъртим нашия бизнес може и да те изкушим Joy
bella пък е по лакома и от мен-сваля целия албум hahaha
tarzanka няма спиране-просто си подплати компа с още памет Mr. Green

# 463
  • Разпиляна във въображението
На мен ми остана много малко от Мая, но не успявам да намеря време да я дошия. Да се надяваме до няколко дни да успея.

# 464
  • варненка от София
На мен ми остана много малко от Мая, но не успявам да намеря време да я дошия. Да се надяваме до няколко дни да успея.

Я дай снимка, че да видим как става тая Мая. То пак сума народ я шие, но май ти си напреднала най-много.

Общи условия

Активация на акаунт