Гоблени-22

• 76 556
  • 551
  •   1
Отговори
# 465
чучулигата,
за съжаление нямам я.
Ако си направиш регистрация в Пикаса и си свалиш програмата ще ти е
много по-лесно да свалиш цял албум, а не както сега-снимка по снимка.
Тогава само кликваш на линка и той албума сам си се сваля. После отиваш в папката , където е съхранен и си разглеждаш на спокойствие.
Ако ти остане време да разглеждаш. Защото ще ти се натрупат много нови албуми.
Минала съм по този път. Постоянно свалях и свалях нови схеми и незнаех какво имам.
Количеството им е толкова много ,че години ми трябват , за да ги систематизирам.
Надявам се да имам свободно време някога да направя и това.
Но това е като наркотик, не се спира. Освен , ако не намериш съответна замяна:)))

# 466
  • Разпиляна във въображението
чучулигата,
за съжаление нямам я.
Ако си направиш регистрация в Пикаса и си свалиш програмата ще ти е
много по-лесно да свалиш цял албум, а не както сега-снимка по снимка.

Имам регистрация в Пикаса. Каква е тази програмка, която ще ме улесни в свалянето? Praynig

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гадна работааааааааааааааааа
целия Лом обиколихме, всичките им два магазина намерихме (не от първи опит) и накрая нЪцки  Confused
пълната гама Аридана в единия, в другия само български от Балканската война  Rolling Eyes и даже питат какво ме бърка да си взема такива  Shocked Абе, УбавинЯ, аз само едните ДМЦ номера имам - как да си ги комплектовам с Ариадна или с Казанлък  Confused
както и да е - ще шия когато и както мога
и ще се хваля съответно  Mr. Green то май за едната хвалба и потупване по рамото шия напоследък  Wink

хи-хи  Laughing Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
аз ли съм бавна, вие ли сте бързи  ooooh!
а какво става, като си деинсталираш пикасата? някой се хвалеше наскоро  Blush

# 468
[quote  Каква е тази програмка, която ще ме улесни в свалянето? Praynig
http://www.picasa2.com/

# 469
  • Разпиляна във въображението
[quote  Каква е тази програмка, която ще ме улесни в свалянето? Praynig
http://www.picasa2.com/

http://www.free-photo-organizer.com/en/download.html - стигам дотук и после нищо newsm78

# 470
бите шойн японски нещица. ще снимам и моята гейшичка
http://picasaweb.google.com/manogabi/JapNKNai

Дъмпи - Данке шойн за японските нещица!  Hug
Свалих си някои схемички, ама няма начин - и аз съм от заразените  Embarassed Все си викам, че няма да свалям повече и все нещо ми харесва. Добре, че се усетих навреме и си направих отделни папки за различните фирми, та сега са ми поне мааалко подредени.
Ако някой измисли лек от тая болест да свирка  Whistling

# 471
Дъмпи, много благодаря за бодливковците, а и за другите схеми Heart Eyes  bouquet
А може ли схемичката на онази мъничката, най-мъничката гейшичка, дето си я боднала?
Кетри, благодаря и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet А перминчетата стават чудни!
Хохохо, девойките, ако знаете само как тихо злорадствам че ви хвана гейшо-манията Mr. Green Joy Кака ви откога страда и си мисли че други болни няма Laughing

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 19:49 от Прасчо

# 472
помня за моята гейшичка, но не остава време да я снимам  Embarassed обещавам днес да я снимам  Hug

# 473
а какво става, като си деинсталираш пикасата? някой се хвалеше наскоро  Blush
Goody, не трябва да си съхранявала на кирилица, иначе лошо. ако си ги именувала на латиница, тогава само трябва да ги намериш

# 474

Тарзанка, не аз, шареничкото Гешче се жалеше  Hug
Аз,между другото,да се оплача:направих голям гаф ,преди няколко дни,със схемите си  smile3511....затрих си цялата папка(събирана с денонощен труд от година насам smile3514-близо14 000 файла Shocked)....Аз си мисля,че Пикасата ми изигра тази "шега",че като я изтрих -ми "изчезна" и папката,ама знае ли човек....може и да съм в грешка....

Аз се отказах от пикасата, като прочетох, че тя ще ми организира снимките.  newsm78

сега се боря с конвертирането на ДМЦ в Пъпетс  Rolling Eyes ужас, никога не съм мислила, че е токлова сложно да смениш 12 цвята от един производител с 12 на друг  ooooh!

# 475
  • в зоната на здрача
Ама Доби ,аз не разбрах какъв е проблема ти с тези конци,няма от къде да ги купиш ли... newsm78
да ти пратим нещо..

# 476
Gооdу имаш ли схемичката на натюрморт с плодове,ти го беше шила мисля Ако не те затруднявам  Praynig

# 477
 Blush правилно си разбрала  Heart Eyes

в Козлодуй вече няма магазин; в Лом има два, но и в двата няма ДМЦ  ooooh!

купуване по интернет или от друг човек и пращане по пощата не ми върши работа, защото ще стане чак след празниците, а  Heart Eyes бащицата Heart Eyes  е обещал през тези няколко почивни дни да ми дава свободичка да шия  Mr. Green
за да се снабдя бързо трябва да си взема Пъпетс от съседката (тя има количества и цветове), но ... конверторите не са пълни  Confused и не мога да събера конците  Hug
отчетох се, оплаках се и сега ще търся варианти  Peace

манчито, схемата и снимка на конците има на сайта ми тук http://dobrinka.multiply.com/video/item/11/fruits.rar , оригинала е на вилер, ще го потърся  Wink и ще допълня

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 21:35 от Goody

# 478
добрееее, ето ги мойте яйца, вече съм готова с тях и отивам да шия
ама все пак да ви се изфукам, де:

# 479
МНОГО ти благодаря  bouquetВЕСЕЛИ празници на всички Grinning Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт