Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 063
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте.

Ети бързо ще се оправи Ния, морския въздух действа добре. А за апартамента звучи супер, стискам палци. И айде идвай на гости, без теб няма да  е същото, когато излизаме вечер да пихтуним Simple Smile))))))))

Ради още малко остава да ти  е лошо, знам, че е много неприятно..... А ремонта как върви?

Нашият е до етап слагане на дограмата в кухнята и махане на вратите и касите. Апартаментът е разкостен изцяло......мрън-мрън

ето един сайт, където има страхотни идейки за неща, които могат да се измайсторят за великденския или коледния базар - http://www.marthastewart.com/paper-roses?lnc=bf89cf380e1dd010Vgn … rsation-container

Тези рози са невероятни и се правят от филтри за кафе. Има и още много идеи.

хихи, вижте ми линийката....

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 12:08 от gadamer

# 106
Здравейте и от мен. Дано всички болнички душички днес да са по-добре Praynig И тук чувам за някакъв гаден вирус, с много усложнения и без антибиотик не се оправяло положението ooooh!
Мерелин аз пък си мисля, че именно морския въздух може да е причината малката буба да се разболее за първи път именно на морето. Различно действа, на нас хич не добре Sick
Изи радвам се че се включи с добри американски новини, това за работодателите не ме учудва - хората правят чудеса за стимулиране и морално удовлетворение там.
Аз също се замислям за лятна количка - старото Чико вече ми тежи (а и ми омръзна за да бъда честна Mr. Green), а и съм сигурна че до другата пролет ще е в употреба, че ние много сме по пътищата, а не ми издържат нервите постоянно да я гоня и да я чакам да изследва що боклук и се изпречи пред погледа.
Гери това за първото плясване по памперса -  newsm10, при нас е ежедневие. Димана вече само като и покажа и ми се хили и казва - не не не!!!
Искам и аз среща по женски, да взема да хвана самолета аааааааа Mr. Green
Айде много Hug

# 107
Привет и от мен сладурки Hug
На всички болнички бързо оздравяване им желая и дано няма вече болни дечица.Иначе при нас положението е все същото-чакаме другата седмица да дойде дограмата и вратите и се започва якото къртене,но кво да се прави,ще го преживея.
При нас от няколко дни времето е супер и след работа сме все повънка-Монка като стане и от леглото почва да реве и да сочи с пръстче навън Laughingне се спираме на едно място,а като види пясъчник и пързалка става страшно-не мога да я сваля от нея и се надпреварва с по-големите деца,голям смях пада Simple SmileИ като се качи някой друг на нея и почва да вика-не,не,не.
Гери,аз често тупам Симона по пампата,ами като не разбира от дума Wink
Ох да не забравя-честито първо зъбче на Мая и весело изкарване на мама и тати в ГЪрция,ще чакаме после снимков материал Simple Smile
Ради,дано вече и при теб положението се оправя и да започнеш да си хапваш по-малко.Целувки на Теа от нас Hug
Дени как е Тедката днес,надявам се да сте по-добре Praynig
Бебко,дано на Алексчето бързо му минава и да не е нещо сериозно PraynigВоди ли го на лекар,даваш ли му някакви сиропчета?
Това е от мен за сега-хубав следобяд ви желая Hug

# 108
Благодаря ви за съчувствието, момичета!   Hug

SIMONA_S , водихме го при доки още като усетихме че е на разболяване работата, дори дадох от сиропа за кашлица от предния път, преди да сме посетили педиатърката. Дишането е добре, съвсем чисто, проблема е в гърлото, за съжаление това е взел от мен  ooooh! Та пием сироп, който ми изглежда много не помага, но кашлицата е страшна и си мисля така лесно няма да мине ... и хомеопатични, и капки в нослето. Това е

Тъй като забравих - честито първо зъбче на Мая    bouquet

Отивам малко да полегна при юнака, той милия изтощен от цяла нощ кашлюкане сега спинка като пън, дано поне поспи спокойно милия.
 Heart Eyes

# 109
  • София
Ети ако ще идваш на 24 април да вземем тогава да направим срещата, а не в петък - какво ще кажете?

# 110
Ети ако ще идваш на 24 април да вземем тогава да направим срещата, а не в петък - какво ще кажете?
ПСТ САКЪН Naughty Whistlingедвам се наканили-не ги разкандардисвай-в 4етвъртък още една Peace-тая в петък ще проверя лично бележките на отсъствалите Joy

# 111
  • Плевен
Бързо оздравяване на болничките дечица Hug Да чукам на дърво ,Михаела е добре. До скоро влачихме едни сополи 2 седмици.Голяма гадост.
За Гърция,какво да кажа.Беше супер,но много за кратко, само 3 нощувки. Бяхме в Океания клуб. Хотела,храната,обслужването бяха на ниво. Никакви оплаквания нямаме Simple Smile Единия ден умряхме от студ,а на другия се пекохме на басейна и успях да изгоря. Сутрин като се събудех и си излежавах в леглото се виждаха морето и Олимп,какво повече да искам. Бях чела тук във форума много хубави неща за хотела,но се оказа,че е още по-хубаво. Пак ми се ходи ,но няма,много се размечтах. Сега чакам с нетърпение срещата в Априлци и да идва по-бързо юли,че да отиваме на моренцето,но с Михаела този път.

# 112
Честит рожден ден, pepipetia!
Бъди жива, здрава, обичана съпруга и грижовна майка!
Весел празник!

При нас положението е горе - долу...Сутрин няма Т, следобед вдига... Tired От вчера има и разстройство, та все повече си мисля, че цялата тази работа е от зъби...Иначе е жизнен, похапва, абе изобщо не личи да е болен...Ако и днес по обяд вдигне Т, ще го водя пак на лекар и ще искам да му се направи снимка - за всеки случай и за мое успокоение... Simple Smile
bebonina, честито озъбване на Мая! tooth
nadi_mishi, завиждам ти благородно за почивката в Гръцко smile3521 макар и за 3 нощувки и аз няма да откажа Mr. Green
Бързо оздравяване на всички болни ноемврийчета! Praynig

Вчера Peti_n ме изненада в нашия парк Wink Никол наистина е много чаровна малка дама Flutter...веднага ми каза как се казва - Ниииикоооол Simple Smile и все нещо си говореше Grinning Надявам се днес да се видим пак, разбира се ако времето ни позволи!

Пожелавам ви успешен старт на новата седмица, здрави дечица и много усмивки! Heart Eyes

# 113
Честит рожден ден на pepipetia! newsm51 newsm59 bdbaloni baloni bdbaloniПожелавам ти здраве,щастие,любов и много успехи!
Да се оплача,че и ние сме при болничките.Поли,цяла нощ не е спала от температура,Панадола не ни помага въобще.Не мога да разбера от какво е тази температура,защото гърлото и е чисто,няма да кашля,жизнена си е си хапва newsm78,може би и при нас е от зъбките.Момичета,вие как сваляте бързо и ефикасно температурата на дечицата си?

# 114
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Пепипетя!!!!!! Изкарай си страхотно днес, забавлявай се и за нас:)))

ki4o22 аз единственото, което съм давала на Ема при температура е Панадол. И може би заради кърменето бързо й е минавало.

# 115

Здравейте,

Виждам, че коментирате зъбчетата... Бих искал да обърна внимание, че при млечното съзъбие НЯМА ПРЕДКЪТНИЦИ/ПРЕМОЛАРИ.

Тези по-едри зъбчета, които виждате в устата на мъниците, са първите млечни кътници/молари. По-късно ще пробият и вторите млечни кътници, заемайки позиция зад по-малките си колеги...

Обръщайте по-сериозно внимание на храненето и хигиената, защото те се сменят доста късно и ако ги подпукат кариеси, ще видите зор!

# 116
Честит рожден ден на pepipetia! Много любов, щастие и късмет ти желая!

ki4o22, при по-висока Т, по-ефективен при нас е Нурофена - смъква температурата по-бързо и за по-дълго време  Peace Дано не е нищо сериозно и Поли се оправи бързо  Praynig

Dr Jend, мерси за разясненията   bouquet Аз си мислех, че това са предкътници  Embarassed

# 117
ki4o, защо не проваш със свещички?!? В събота, когато Тедката ми вдигна 39,2, му сложих свещичка Ефералган и Температурата падна Peace
Dr.Jend, и аз благодаря за разясненията Simple Smile И аз мислих, че има предкътници Blush

Честит имен ден на кака Мартина на lina_d, както и на всички останали, които празнуват днес! Да ви е живо и здраво името!

# 118
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз покрай Виктор знам, че няма предкътници, но понякога и аз им казвам така, нали така си им викаме по между си, всички знаем за какво става въпрос.

# 119
Честит рожден ден на pepipetia! Бъди здрава и обичана,бъди силна,бъди жена с главно Ж!Много любов и много щастие ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт