Аз докато се наканя да влезна във форума,то ще проходи.
Миличка, чувала съм че амбициозните и упорити мами раждат момчета! 
...
А пък аз знам, че ако Господ обича една жена,то я дарява с момиче.

Много здраве и обич и за вас. Цунки на Холи и Ерик.
Аз докато се наканя да влезна във форума,то ще проходи.
Миличка, чувала съм че амбициозните и упорити мами раждат момчета! 

Сега правим покани да поканим малко една баба да погледа децата лятото, та и ние да се видим. Не знам вие работещи мами как се справяте,но на нас ни е доста трудничко. Сутрин едва ги вдигаме от сън,то са ревове,писъци.Приготвяме ги и хукваме.Абе лудница,ама здраве да е. 
Бог ни обича всички, сладурке..а теб те дари отново с момченце,за да си единствената принцеса в семейството и да си най-глезената и обичана чаровница! 
При нас ,например са объркани децата...
Ерик е като ангелче добричък, послушен, кротък,чувствителен и жалостив. А Холи е дивичка,калпазанка,инат...ама е сладурка без един зъб и с окастрена прическа. 
Аз ще отнасям плувката,че пак стана 12:30 след полунощ
.
или си лягаш по навреме
или аз закъснявам за работа 
мойте като са и двете момчета
ама важното е да са ни здрави, усмихнати и да им се радваме от сърце 
и при Калоян е голям проблем
всяка сутрин ме докарва до истерия
а Криси миличкия е като пружинка
щом го пипнеш и вече е скочил на крака 

А Ерик?
Между другото ме черпиш с любимата ми напитка ,така че ще гаврътна една чашка с много лед! 
Как са малчуганите?Снимки наистина трябва да пусна...тези дни.
А за езика: Ерик няма проблеми,въпреки че ме беше много страх т.к. тук бг-четата масово на английски говорят дори и помежду си.Той си говори перфектно без да използва англ. думи. Английския му е по-добър от моя.
,а си ходи на фр.училище и там е екстра.
Холи на градината инглиш,а в къщи бг.И тя добре се справя...е ,сигурно по-малко знае от децата в Бг,но ходенето миналото лято до там много й помогна за езика.А и сега като идва бабата,живот и здраве, тя няма да ходи на градина и ще напредне още.
.Пак ще пиша.
Как са малчуганите?
Все още имам голям шкембак и бутове. 

Най-простият пример-балоните с хелий по принцип са между 2 и 3.50 лв (зависи откъде ги купиш),днес - 5-7 лв. Бива,бива,ама чак пък толкова...