СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 504
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • София
...Гвен,честито ти момченце.Да сте живи и здрави и много щастие и любов за цялото семейство.  bouquet Аз докато се наканя да влезна във форума,то ще проходи. hahaha Миличка, чувала съм че амбициозните и упорити мами раждат момчета! Hug
...

А пък аз знам, че ако Господ обича една жена,то я дарява с момиче. Flutter

Много здраве и обич и за вас. Цунки на Холи и Ерик.   bouquet

# 226
Привет мацки! Hug
Тедка,много са сладки и двете дами.Да ги намачкаш здраво и двечките! Heart Eyes
Ние биваме.Редовно сме на тъгъдък и дните се търкалят като диви,нямаме време за нищо. Crazy Сега правим покани да поканим малко една баба да погледа децата лятото, та и ние да се видим. Не знам вие работещи мами как се справяте,но на нас ни е доста трудничко. Сутрин едва ги вдигаме от сън,то са ревове,писъци.Приготвяме ги и хукваме.Абе лудница,ама здраве да е. Party
Гвен,благодаря ти мила! Hug Бог ни обича всички, сладурке..а теб те дари отново с момченце,за да си единствената принцеса в семейството и да си най-глезената и обичана чаровница! Heart Eyes

За мен пола няма значение,само да са живи и здрави и да слушат повечко! Crazy При нас ,например са объркани децата... Whistling Ерик е като ангелче добричък, послушен, кротък,чувствителен и жалостив. А Холи е дивичка,калпазанка,инат...ама е сладурка без един зъб и с окастрена прическа. Crazy

Цунки на всички мами и сладки септемврийчета от нас и до скоро!  bouquet Аз ще отнасям плувката,че пак стана 12:30 след полунощ Crazy.

# 227
Ей Джу, добре, че не спиш до никое време та да ни провериш за малко  Peace
Скоро не съм те целила на кю-то  Joy или си лягаш по навреме  newsm78 или аз закъснявам за работа  hahaha

То за характера ...май няма почти никакво значение пола  Thinking мойте като са и двете момчета  Rolling Eyes та разликата е от небето до земята  yes ама важното е да са ни здрави, усмихнати и да им се радваме от сърце  Two Hearts

А това със ставането сутрин  rotfImao и при Калоян е голям проблем  Sick всяка сутрин ме докарва до истерия  smile3511 а Криси миличкия е като пружинка  newsm81 щом го пипнеш и вече е скочил на крака  newsm68
абе ...уж и двете са мои...уж видимо са си одрали кожата.... а са коренно различни на практика  smile3521

# 228
  • София
А Холи е дивичка,калпазанка,инат...ама е сладурка без един зъб и с окастрена прическа. Crazy
...

Като ти остане повече време пусни някоя снимка да видим децата.
Бях се сетила да те питам,Холи на какъв език говори? Много ми е чудно. Thinking А Ерик?

Дано всичко мине без проблеми и бабата да дойде малко да те отмени и да се порадва на децата!

# 229
Черпя ви всички за здравето на малката  Crazy Днес е именничка Hug

# 230
  • София
Да е здрава и много послушна Heart Eyes

# 231
Dorotey's,честита именичка!Да е здрава и много щастлива!  bouquet

# 232
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малката сладурана   bouquet
Тедо, да ми нацелуваш приятелката  lovekiss
... и крайно време е да вземаш да я доведеш  Peace та да я нацелувам лично  Joy

# 233
Честит празник на чаровната Емили!
Със здраве да си носи името!

# 234
  • София

Честит Имен Ден,Емили!
Много усмивки и здраве за цялото семейство!
Весел ден!

# 235
  • Стара Загора
Честит празник на Емили!   bouquet

# 236
Тедка, много здрава и все така красива да ти е малката принцеска! Hug Между другото ме черпиш с любимата ми напитка ,така че ще гаврътна една чашка с много лед! Crazy

Гвен,как си сладка мамо?Влезна ли отново в прекрасната си форма? SunglassesКак са малчуганите?Снимки наистина трябва да пусна...тези дни. Grinning А за езика: Ерик няма проблеми,въпреки че ме беше много страх т.к. тук бг-четата масово на английски говорят дори и помежду си.Той си говори перфектно без да използва англ. думи. Английския му е по-добър от моя. hahaha ,а си ходи на фр.училище и там е екстра. Crazy Холи на градината инглиш,а в къщи бг.И тя добре се справя...е ,сигурно по-малко знае от децата в Бг,но ходенето миналото лято до там много й помогна за езика.А и сега като идва бабата,живот и здраве, тя няма да ходи на градина и ще напредне още.

Цункииии,че манджата ми загоря  chef.Пак ще пиша. Mr. Green

# 237
  • София
...

Гвен,как си сладка мамо?Влезна ли отново в прекрасната си форма? SunglassesКак са малчуганите?

Лелеее...каква прекрасна форма?! Crazy Все още имам голям шкембак и бутове. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Децата са добре,да чукам на дърво.
Аз също. Flutter
И аз ще пусна снимки скоро,все не ми остава време да ги кача.

# 238
Здравейте,момичета!
Честит празник на дечицата ви!Да са живи и здрави и много щастливи!
Аз мислех сутринта да излезем всички и да се почерпим за празника,но при нас до преди час валя дъжд и си стояхме в къщи.

# 239
  • София
Честит Първи Юни на всички дечковци!!!
Много радостни очички и щастливи усмивки!

Heart Eyes

Ние бяхме на разходка,кумците дойдоха от Пловдив и така.
Поиграха децата,повеселихме се.
Възмутих се от цените....за сетен път се убеждавам,че като дойде празник просто се опитват да те одерат. #Cussing out Най-простият пример-балоните с хелий по принцип са между 2 и 3.50 лв (зависи откъде ги купиш),днес - 5-7 лв. Бива,бива,ама чак пък толкова... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт