Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 99 968
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
кисело мляко МАРКЕЛИ-е няма нито мляко,нито киселост в това пихтиесто нещо
прясно мляко МАРКЕЛИ-има вкус на прегорена пластмаса,и едно прясно мляко на ЛАКТЕА-ама от него само едно сме купували,не знам дали е практика
пастети ЯНЕФФ-отврат,боклук,по-точно всичко на тази фирма
И едни готови манджи в консерви-телешко варено,кюфтета в нещо си,не знам на коя фирма,но пише отгоре-когато сте на път

# 31
  • София
И аз се включвам с пилешките продукти на Градус и най-вече крилцата им!!! Отвраааат... щях да си изповръщам червата вече няколко пъти когато купувам техни продукти. Те въобще според мен не са пърлени, или ако са то го правят през пръсти. От крилцата, а на следващия път и от бутчетата стърчаха огромни перушини, които се опитвах да чистя, но те бяха толкова много, че така и не успях да изчистя всичко. Резултатът беше, че ги изпекох и дори не ги ядох само като се сетя за това дето чистих и брррр... Градус получават огромна черна точка и въобще спирам да се занимавам с тези мошенници!

# 32
И аз се включвам с пилешките продукти на Градус и най-вече крилцата им!!! Отвраааат... щях да си изповръщам червата вече няколко пъти когато купувам техни продукти. Те въобще според мен не са пърлени, или ако са то го правят през пръсти. От крилцата, а на следващия път и от бутчетата стърчаха огромни перушини, които се опитвах да чистя, но те бяха толкова много, че така и не успях да изчистя всичко. Резултатът беше, че ги изпекох и дори не ги ядох само като се сетя за това дето чистих и брррр... Градус получават огромна черна точка и въобще спирам да се занимавам с тези мошенници!

По принцип пилетата и всички пилешки продукти в промишлени условия не се пърлят, а се обработват с пара и машини за почистване на перата, но наистина е много гадно да намериш перушини. Аз също съм възмутена от това и съм намирала подобни "екстри"в продуктите на много фирми.

# 33

По принцип пилетата и всички пилешки продукти в промишлени условия не се пърлят, а се обработват с пара и машини за почистване на перата, но наистина е много гадно да намериш перушини. Аз също съм възмутена от това и съм намирала подобни "екстри"в продуктите на много фирми.

# 34
Извинете ме за двойната публикация, явно има проблем с нета.

# 35
Aз миналато година бях в Испания и за 6 месеца не си взех пиле нито веднъж.Там всички са с перушини  Sick. Представете си едно пиле на грил....С ПЕРУШИНА  #Crazy  Sick Sick Sick Дано да им стане навик на наш'те производители..

# 36
  • София
Aз миналато година бях в Испания и за 6 месеца не си взех пиле нито веднъж.Там всички са с перушини  Sick. Представете си едно пиле на грил....С ПЕРУШИНА  #Crazy  Sick Sick Sick Дано да им стане навик на наш'те производители..
Crazy A kак ги ядат тамошните??

# 37
  • Стара Загора
Целите пилета на "Градус" са абсолютно същите - навсякъде перушини. Зимата бяхме си купили един кашон от Метро с 12 пилета - бяха на промоция и цената им беше доста приемлива, но беше голям кошмар, докато свършат.

# 38
Aз миналато година бях в Испания и за 6 месеца не си взех пиле нито веднъж.Там всички са с перушини  Sick. Представете си едно пиле на грил....С ПЕРУШИНА  #Crazy  Sick Sick Sick Дано да им стане навик на наш'те производители..
Crazy A kак ги ядат тамошните??

Явно са се примирили Joy
Поочистват ги малко преди да набутат в устата... newsm57
 Joy Joy Joy

# 39
Първият и единствен път, в който купих ориз Панино, от вътре изскочиха стадо червеи  Shocked Ей дотам бях  Sick

# 40
  • София
бонбонките Пез нещо са ми съмнителни Thinking, пише че съдържа ароматизатори без оцветители, но не е посочено нито едно Е. На опаковката пише производител Унгария, а на отделните бонбони- Австрия  newsm78

# 41
  • Испания и Стара Загора
в Испания пилетата са не само с перушината,ами и с главите и с краката с ноктите. SickТака ти го таглят и после ако искаш ти го пооправят малко.Абе свиква се на тази гледка,като нямаш друг избор. #Crazy

# 42
Канадска леща от Кауфланд, пакетирана в Пазарджик - имам чуството, че са мели пода и каквото са събрали са пакетирали. Пълна е с миши фекалии, камъни, някакви растителни семена, конци и то по много  #2gunfire #2gunfire А самата леща е яко издупчена от нещо  #2gunfire

# 43
лелеее  Shocked какви гадости се продават по магазините ...  ooooh!

# 44
Ще следя темата. Скоро си напълних шкафа с гъгрици от нещо от Кауфланд. Не знам  дали беше боб, леща или грах изхвърлих всичко.

Общи условия

Активация на акаунт