Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 100 001
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Да така е .
при UHT технологията,температурата е по-висока , но за по-кратко време-2секунди, но по-често използвана е пастьоризацията на 72°C за поне 15 секунди.Методиката има значение за срока на годност, затова има млека със срок около 20 дена и такива, с по няколко месеца.
Аз лично предпочитам пастьоризацията, защото е по-щадяща, и по-малка част от витамините се губят при обработка според мен.

Еми на моето пише пастьоризирано пък срока му на годност е до юли - сега сме началото на май.Както и да го брои човек повече от 20 дена е бе момичета. Както и да е - то поне да е мляко Sick

# 76
  • София
UHT технологията се води също вид пастьоризация

# 77
Ние ядем само сирене Забърдо /вакумираното/ вече 7години и съм много доволна.Кашкавалът им преди беше много хубав ,но скоро не съм взимала и незнам newsm78От известно време купувам пушен кашкавал на Маджаров  Peace

# 78
От няколко месеца отчаяно се опитвам да открия моята марка кашкавал...

На Маджаров е ок  Peace

# 79
Аз да ви кажа, че си купуваме кашкавал NDN&Co ръчен витоша, много е хубав Simple Smile

# 80
От няколко месеца отчаяно се опитвам да открия моята марка кашкавал...

На Маджаров е ок  Peace

Аз да ви кажа, че си купуваме кашкавал NDN&Co ръчен витоша, много е хубав Simple Smile

За хубавите продукти има  бял списък!

# 81
Купуваме си баварски пълнозърнест хляб,уж хубав на вкус,ама открих топка  тестяна тъмнокафява и много ми прилича на боядисана със нещо като какао,не се е разтворила май и се е изпекло така!Спирам да го купувам,по добре бял хляб!

Ето да видите!

newsm78  Пък не пише нищо в съдържанието освен брашна разни... newsm78

# 82
Има един салам в черво Браво, телешки и хамбургски. Отврат е, като се запича му излиза боята

# 83
Eli83,  Shocked
Бях почти сигурна,че в хляб от този вид няма това,което пише,но чак пък такава излъгация!!!
То знаем,че ядем боклуци,но поне да не ни ги показват! Sick

# 84
Eli83,  Shocked
Бях почти сигурна,че в хляб от този вид няма това,което пише,но чак пък такава излъгация!!!
То знаем,че ядем боклуци,но поне да не ни ги показват! Sick

В повечето т.н диетични, пълнозърнести и незнам кви си хлябове съм откривала такива тъмни петна от недобре разтворено знам ли какво newsm78.
Лошото е че някой хора си ги купуват защото здравословното им състояние го налага - на това му викам аз гавра с хората  Sick
Решението е машинка за хляб момичета - не се правя майтап. Сериозно говоря  Peace

# 85
  • тук
Друг е въпросът какво има в брашната ?!? Аз имам машина, правя пълнозърнест хляб, но не съм убедена, че и в него няма бои, честно да ви кажа Sad

# 86
Купуваме си баварски пълнозърнест хляб,уж хубав на вкус,ама открих топка  тестяна тъмнокафява и много ми прилича на боядисана със нещо като какао,не се е разтворила май и се е изпекло така!Спирам да го купувам,по добре бял хляб!

Ето да видите!

newsm78  Пък не пише нищо в съдържанието освен брашна разни... newsm78
Ама че гадост!

# 87

Това си е направо за Комисията за защита на потребителите. А може би трябваше да изпритиш снимка на производителя,/ако има сайт или имейл за връзка/ и да ти обяснят какви все пак са тия екстри? И аз купувам тоя хляб, ама май ще е до тук......... Sick
Не мога да разчета фирмата само  Bread   ли е или Prima Bread.

# 88
ТОЗИ БАВАРСКИ Е ОТВРАТ.ВЕДНЪЖ САМО СЪМ ВЗИМАЛА ЗАЩОТО НЯМАШЕ ОТ НАШИЯ ОРГАНИК, УЖАСЕН ВКУС SickА В ПОСЛЕДСТВИЕ ВИДЯХ,ЧЕ Е И МУХЛЯСАЛ

# 89
Замразени пилешки бутчета Еко-хит груп, отдолу пише също "Декада" ООД, с. Звъничево
Количеството лед, в което са обвити не ме учуди, изненада ме следното:
Състав: пилешко бутче, готварска сол, стабилизатор Е452 (полифосфати: натриев калиев и калциев), Е 451 (трифосфати : натриев и калиев) , декстроза, овкусител Е621 (мононатриев глутамат) , антиосидант Е316

Направо ме е страх да си представя какво ли е съдържанието на колбасите, щом в месото има толкова неща!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт