Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 100 061
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София /Абсурдистан
dixi защо не се обадиш в някоя телевизия да им го покажеш това чудо.
Поне някоя глоба да отнесат.

# 661
  • Варна
Мдаа,много неприятно...Последният път,когато купих пастет(преди няколко години) също попаднах на парчета метал.От фирмата-производител искаха да ме обезщетят за неприятната случка с ...още продукти от тяхната фирма  ooooh!

# 662
  • Пловдив
dixi защо не се обадиш в някоя телевизия да им го покажеш това чудо.
Поне някоя глоба да отнесат.

За съжаление, едва ли ще отнесат. От фирмата винаги могат да кажат, че го е сложила и че конкуренция го е поръчала.

# 663
Да, така е. Аз им пратих е-мейл на ТАНДЕМ със снимките и им казах, че засега няма да подавам оплакване, но смятам да им направя "хубава" реклама на продуктите. В момента пращам е-мейли на приятели и познати... Да живее спама!

# 664
Да, така е. Аз им пратих е-мейл на ТАНДЕМ със снимките и им казах, че засега няма да подавам оплакване, но смятам да им направя "хубава" реклама на продуктите. В момента пращам е-мейли на приятели и познати... Да живее спама!
Така всеки като прати на 20 човека, те на други и готово. +1 помагаме Simple Smile

# 665
Честно да Ви кажа в такива случаи съм щастлива ,че в нашата къща КОЛБАСИ НЕ СЕ КУПУВАТ И ЯДАТ.

# 666
Честно да Ви кажа в такива случаи съм щастлива ,че в нашата къща КОЛБАСИ НЕ СЕ КУПУВАТ И ЯДАТ.
Вегетарианци ли сте newsm78.Не се заяждам просто питам newsm78.Докато имаше от баба и дядо домашно беше добре.Сега  ooooh! ooooh! ooooh!

# 667
  • София
Какво общо има вегетарианството тук? В къщи също не се ядат никакви салами, кренвирши, пастети и т.н. Ядем месо, кайма /смляна пред мен/ и някои филета и шунки...

# 668
И аз се чудя какво да взимам за детето вече. Тя обича сандвичи със салами разни, затова напоследък й купувам луканка, че уж по-добро. Реших и шпек да й взема някакъв, че е малко по-мек от луканката и не е от нетрайните колбаси, (които съвсем са пълни с боклуци), но марките, които купувах последно не ми допаднаха особено, затова реших да пробвам с Тандем и освен, че само е прехвалена марка (шпекът не е нищо особено, поне този, дето купих - Търново), вътре и разни метали се мотаят...  Crossing Arms  #2gunfire Като изключим гадостите, които намерих вътре, на снимките се вижда, че е бая мазничък шпекът... Аз лично не харесвам такива салами.

# 669
В къщи също не се ядат никакви салами, кренвирши, пастети и т.н. Ядем месо, кайма /смляна пред мен/ и някои филета и шунки...

Да ти кажа, това, че е смляно пред теб месото няма кой знае каква гаранция, че е добро. /Освен ако не си сигурна за произхода./ Искам да кажа, чувала съм разни легенди, че блъскат и в месото всякакви боклуци, за да го държат червено, свежо и т. н. И по-тежко. Но поне виждаш, че е месо. За пастетите - ние вкъщи много обичаме, но като чета какво има вътре - свински кожи, сланина и др... направо ми се отяжда. Аз лично бих си правила всичко сама, само дето няма къде да отглеждам прасета. Може би на терасата...  Mr. Green Laughing

# 670
Вегетарианци ли сте newsm78.Не се заяждам просто питам newsm78.Докато имаше от баба и дядо домашно беше добре.Сега  ooooh! ooooh! ooooh!

Какво общо има вегетарианството тук? В къщи също не се ядат никакви салами, кренвирши, пастети и т.н. Ядем месо, кайма /смляна пред мен/ и някои филета и шунки...
Ами има има общо.....Да не почваме разсъжденията за шунката че  ooooh!.
Горното изречение го написах с идеята, че доста хора си купуват домашно приготвени неща, но лично за мен това си е по голям риск Sick.
И казах, че до преди няколко години в къщи имаше само домашно, но вече за съжаление не е така.Та въпроса ми към Антоан беше така ли се спасява - с домашно или просто не ядат месо (тук визирам всичко - месо, кайма, луканка и т.н)

# 671
  • Страната на приказките
Напоследък няколко пъти попадам на предаване, в което ни уведомяват, че са изследвали различни видове сирена - мисля, че бяха около 30- и как само 9 от тях съдържали мляко, а останалите били направени от незнайни неща, като палмова мазнина, маргарини и др. #Crazy Не мога да разбера защо не кажат кои са марките, за да не купуват хората от тях.  newsm78 Защо ми е това изследване, каква полза има то за хората?  newsm78 Единственото, с което ни "упътват" е, че ако било по-евтино, значи не е сирене. Чудесно! Сега и тези, които произвеждат боклуци, просто ще си повишат цените! Money При условие, че у дома въобще не желая да купувам маргарин, те ми го пробутват под формата на измислено сирене, а мошениците, които правят това, са старателно прикривани.  #Cussing out

# 672
  • 5 етаж в ляво
ама днес по тв-то казаха ,4е то4но сирене от 8.00 лв. кг е било изследвано и то не било от мляко #Crazy
ееееее,колко лева трябва да е сиренето ,4е  да е от мляко.......оляха се ве4е........сега  и от 10 лв.да си купя пак ще се съмнявам

# 673
  • София
Забелязахте ли в една голяма верига магазини каква драстична промяна има на витрината със "сирена"? На половината от тях има един слънчоглед, в който пише "Растителна мазнина", а етикетите отдолу са "Млечен деликатес", "Млечен продукт" и тем подобни. С кашкавалите положението е същото. Единствено на 2 продукта пишеше "Сирене"... За кашкавала не погледнах какво пише на етикетите Wink

# 674
  • София
Малко Сладко Коте , това е така, защото от днес тръгват на проверки от ДВСК и ги чакат глоби, ако не са го направили. Peace

Общи условия

Активация на акаунт