Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 100 071
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
И на мен не ми харесва баварския хляб, предпочитам да купувам пълнозърнест Органик или такъв на Симид.Дайте отзиви за киселото мляко Клевър на Била.

# 121
Дайте отзиви за киселото мляко Клевър на Била.

Преди седмица купувах от 3,6%- вото. Отвратително е като вкус и има странна консистенция.  Кравето сирене на Старс, което продават в Билла, също ми направи много лошо впечатление – имаше вкус на кисела извара. Писах на Старс за лошото качество на продукта им но те дори не си направиха труда да ми отговорят.

# 122
Колежка имаше вчера повод да ни почерпи и купи цяла торта от "Златната пещ". Оказа се мухлясала..

# 123
  • София
Тези "Златната пещ" имаха щанд в Халите, нали? Преди време купих оттам сладки - немалко количество - пак за почерпка. Оказаха се твърди и сухи, не знам откога са седели във витрината... Confused

# 124
  • София
Преди 2 дни си купих месо от плешка без кост от Фантастико. Тази сутрин тръгнах да го готвя и установих, че цялото е синьо-зелено. Направо съм бясна, не за първи път взимам кофти продукти оттам, но този път чашата преля. След малко отивам да им го върна. Наистина, не пазя касовата бележка, но на маркировката се вижда, че е от Фантастико. Ако се направят на интересни, ще им го хвърля просто и си тръгвам. Как да дам на детето си да яде синьо-зелено месо!!! #Cussing out

# 125
  • София
А, и за месото на Фантастико имам подобни наблюдения - отгоре уж прилично изглежда, а като повдигнат, синьо-зеленикаво. Явно не ми се е сторило.

# 126
  • София
Чудно от какво придобива този цвят newsm78

# 127
Това е цвета на мъртвото месо. За да изглежда червено и прясно се слага доста химия. Може би са решили да бъдат естествени Simple Smile

# 128
  • София
Ходих да правя рекламация.
Това било печат на ДВСК.
Наистина цялото месо на щанда е на такива петна Sick
Но това не променя мнението ми, че продават кофти стоки във Фантастико.
Купувала съм кашкавал и кис.мляко, чийто срок на годност изтича в деня на покупката. Един път купих мухлясал паприкаш и лютеница, която беше отворена, т.е. с незатегната капачка. Вкиснати кренвирши също.

# 129
и аз съм купувала стари и сухи неща от златната пещ

# 130
говорейки за Фантастико ... хъх, там съм виждала страшни неща ... дори и това как си проверяват,посред бял ден, пред клиенти, дали месото мирише, което е във витрината

# 131
Това е цвета на мъртвото месо. За да изглежда червено и прясно се слага доста химия. Може би са решили да бъдат естествени Simple Smile
Значи животното, от което е взето месото е било умряло като са го разфасовали ли? Shocked И на това не се учудвам. Но за да е синьо-зелено месото, трябва доста време да е постояло мъртво това животно.

# 132

Значи животното, от което е взето месото е било умряло като са го разфасовали ли? Shocked

hahaha Joy Joy

# 133

Значи животното, от което е взето месото е било умряло като са го разфасовали ли? Shocked

hahaha Joy Joy
По принцип има логика да се смееш на горния цитат, тъй като няма как живо животно да се разфасова. Но на мен по скоро ми се струва, че krem-karamel е имала впредвид, че е разфасовано не от заклано животно, а примерно от умряло от болест, естествена смърт... Ако е от такова месо, незнам ....... просто нямам думи  ooooh!

# 134
По принцип има логика да се смееш на горния цитат, тъй като няма как живо животно да се разфасова. Но на мен по скоро ми се струва, че krem-karamel е имала впредвид, че е разфасовано не от заклано животно, а примерно от умряло от болест, естествена смърт... Ако е от такова месо, незнам ....... просто нямам думи ooooh!
Toчно това имах предвид. Иначе щях да кажа, че е било заклано, а не умряло. Joy

Общи условия

Активация на акаунт