РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 263 959
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Направо ме запалихте и с тази торта Simple Smile
Ама нещо все ми се струват много бисквитите, а явно не е така newsm78
С какви бисквити пробвахте и си им отговаря точно количеството?

# 331
Аз с обисновенни на Пепит май бяха newsm78

# 332
  • София
Направих я тортата,много вкусна... беее..!!!! Само, че сложих вместо мляко суха сметана на д-р Йоткер разбита с мляко/има вкус на сладолед/ и отгоре изкопирах бялата заливка с бишкоти , кокос и заквасена сметана
  Браво за идеята и благодаря за хубавата рецепта!!!!!  bouquet

# 333
Бъни много се радвам че ти е харесала тортата  получила се е много добре ,забравих да кажа  Blush че търговсия й вид е поръсена отгоре с смлени орехи и няколко розички отгоре с сметана, а в една друга сладкарница предлагаха също бисквитена торта но отгоре слагаха нещо като сметана разбита с карамел беше бледо кафяво на цвят и лепкаво но много вкусно.В тортата може да се добави и малко ром
мм радвам се че ви е харесала  Hug
А н и и твоята се е получила много добре  Hug
Аз лично не бих сложила нищо освен смлени орехи върху  тортата и така си е много вкусна но е въпрос на вкус  Peace

# 334
Как не съм я видяла тази нова торта,веднага ще я направя!
Сигурна съм ,че ще ни хареса много.

# 335
kar4ita страхотна торта стана, браво за рецептата

# 336
момичета, отдавна следя темата защото ми е интересна и най после се реших да направя прехвалената бисквитена торта.Направих всичко по указанието, наместих я красиво в йенска тавичка, покрих я с самозалепващо се фолио и в хладилника.Резултата беше едно анемично подобие на всеизвесния шоколадов салам .Сега обирам всичко навивам го на роло и във фризера да се ползва като салам за внезапни гости  Thinking

# 337
  • Шумен
момичета, отдавна следя темата защото ми е интересна и най после се реших да направя прехвалената бисквитена торта.Направих всичко по указанието, наместих я красиво в йенска тавичка, покрих я с самозалепващо се фолио и в хладилника.Резултата беше едно анемично подобие на всеизвесния шоколадов салам .Сега обирам всичко навивам го на роло и във фризера да се ползва като салам за внезапни гости  Thinking
Изглежда не си направила всичко по указанието Naughty
При мен резултата беше перфекциозен Peace Party
Благодарско на kar4ita Hug Heart Eyes

# 338
  • Пловдив
 newsm78 Ами то наистина не е ли подобно на бисквитения салам?
Аз не му помня точно съставките, а и не съм направила още тортата, за да мога да направя някакво сравнение, но на пръв прочит и с дадените снимки... на това си ми напомняше  Mr. Green

# 339
Да кажа за тортата на Карчита - така като се чете рецептата точно на сладък салам напомня.Но момичета ако следвате точно рецептата се получава една разкошна торта - лека и много приятна на вкус.Мъжът ми се пристрасти към нея и сега пак ме пита - няма ли скоро пак такава торта да ядем.
Че бисквити има има, но явно от самата технология - мноогото шоколад разтопен в маслото, прясното мляко цял литър се получава нещо ммммм  Heart Eyes - лично за мен топеше се в устата.Не знам но който обича леки бисквитени тортички и аромат на канела и орехи това е за него.
Не ща повече да хвяля - всеки си има вкус.Само едно изречение още - аз като отида на сладкарница все търся лекички тортички на който пише - тип Домашна.Е това е точно такава тортичка с превъзходен вкус  Peace Peace Peace

# 340
Тортата колкото повече стои толкова по вкусна става!

# 341
Тортата колкото повече стои толкова по вкусна става!
Peace Peace Peace Абсолютно вярно.

# 342
Здравейте момичета, за два дена прочетох и старата и новата тема. Страхотни рецепти- пица Верди беше направена веднага и баницата също. Супер станаха и двете. Днес се залавям с бисквитената торта.  Peace

# 343
Направих бисквитената торта и обрах овациите вкъщи, много се хареса!
Благодаря за рецептата!  Hug

# 344
Amica много се радвам 4е се е харесала тортата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт