РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 263 965
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен
Направих бисквитената торта. Престоява вече втори час. Опитах мъничко, голяма вкусотия. Какво ли ще стане утре сутрин ...  Crazy?

# 346
Къде изчезна рецептата на триъгълната торта на Мали?

Искам само да  се похваля, че стана  страхотна-и на вкус и на вид.Благодаря ти Мали newsm51,наистина  както си писала "обра точките" newsm44

# 347
  • София
Хайде кажете моля ви, с какви бисквити точно направихте тортата, че тук няма и трябва да си поръчам от България.

# 348
С обикновени бисквити Житен дар!

# 349
С обикновени бисквити Житен дар!
Peace

# 350
  • София
Много благодаря! Егати количеството ще трябва да поръчам, че същите ми трябват и за друга торта  Crazy

# 351
Имам въпрос за бисквитената торта.
Проверих в 4 магазина, добре заредени, но никъде нямаше натурален шоколад Tired, а искам днес да я направя. Може ли с нещо да се замени марципана?

# 352
  • София
Много странно. В големите магазини обикновено има по няколко вида черен шоколад. А марципана има съвсем друг вкус, поне такива са ми спомените от едно време. Скоро не съм яла марципан.

# 353
Проверих в 4 магазина, добре заредени, но никъде нямаше натурален шоколад Tired, а искам днес да я направя. Може ли с нещо да се замени марципана?

Своге произвеждат натурален /или поне така пише на опаковката/. По-черен е.

# 354
аз не я направих с натурален, а с разни парчета от шоколадови яйца и дядо мразовци, че имахме в повече от Нова година и пак си стана много вкусна.

# 355
Uf, да де, черен и марципан са различни ooooh! чек сега се усетих Tired.
1 учителка по готвене ми каза да смеся с нишесте и какао, ако не намеря какъв шоколад.

# 356

Своге произвеждат натурален /или поне така пише на опаковката/. По-черен е.
Аз я правих точно със Своге натурален Peace

# 357
Здравейте момичета по принцип в оригиналната рецепта е с натурален шоколад  Милка

# 358
Моля за помощ, аз като най-големият индианец, даже тази на вид лесна рецепта не можах да скопосам. За бисквитената торта, иде реч.
Сложих 4, а не 6 пакета бисквити, като мислех да сложа по малко мляко, но то не ми стигна даже, остана леко сухичко, въпреки че бърках, шоколада стана на твърди топчета, като го смевих с бисквитите, и някои бисквити хрупаха, не бяха добре напоени. Иначе е много вкусно това, което стана, но като връх на всичко се разпадна като я обръщах. Някак си всяка бисквитка си седи отделно, въпреки че ги начупих.

# 359
  Предлагам да добавиш още мляко. Аз сложих само 100гр шоколад и понеже не ми беше достатъчно сладко на вкус, отново разбърках тортата с допълнително захар.
  Между другото сместа  разделих на две и едната половина оформих като салам в средата със сладко от бели череши. Много вкусно стана.

Общи условия

Активация на акаунт