РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 263 540
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
  • Мнения: 1 352
Варената застройка си става идеална и без пържен лук. И аз вече само така си застройвам супите, наистина вкусът е друг.

# 541
  • Мнения: 4 358
Ето какво имам аз за застройките на супички
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243025.msg10232783#msg10232783

# 542
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Аз пък винаги запържвам леко лука плюс един настърган морков още в началото, не в застройката. Става наистина чудесно, всеки харесва супите ми. Мъжът ми така съм го свикнала да ги готвя. Веднъж за по-мързеливо не запържих нищо. Веднага позна, вика абее, нещо тая супа... не е като другите ти супи, различна ми се вижда. Определено има разлика.

# 543
  • Мнения: 2 144
Някой знае ли тестото от "Стефани" как се прави. Също и тестото им за козунак е страхотно /беше де, скоро не съм купувала/.

# 544
  • Варна
  • Мнения: 241
  chef
Записвам се да ви следя  Simple Smile

# 545
  • Мнения: 4 444
И на мен ми беше малко странно, когато майка ми каза за тази застройка, но като я изпробвах и ни стана любима. Пробвайте смело  Peace Само забравих да кажа, че след като се изсипе застройката при супата се оставя малко още да поври. А и хубавото е, че човек може да варийра с брашното, за да стане по-редичко или пък по-гъстичко - на вкус  Flutter

Стана много хубава, вече така ще я правя с морков и без яйце. Наистина има друг вкус, а и на изглед е мммм...

# 546
  • Мнения: 2 172
И на мен ми беше малко странно, когато майка ми каза за тази застройка, но като я изпробвах и ни стана любима. Пробвайте смело  Peace Само забравих да кажа, че след като се изсипе застройката при супата се оставя малко още да поври. А и хубавото е, че човек може да варийра с брашното, за да стане по-редичко или пък по-гъстичко - на вкус  Flutter

Искам да попитам това ли еединствения лук в супата или в началото си има и друг?

Защото аз винаги в началото запържвам лук с морков и тогава добавям вода и другите неща и се опасявам така да не стане много лучено  newsm78

# 547
  • Мнения: 4 444
И на мен ми беше малко странно, когато майка ми каза за тази застройка, но като я изпробвах и ни стана любима. Пробвайте смело  Peace Само забравих да кажа, че след като се изсипе застройката при супата се оставя малко още да поври. А и хубавото е, че човек може да варийра с брашното, за да стане по-редичко или пък по-гъстичко - на вкус  Flutter

Искам да попитам това ли еединствения лук в супата или в началото си има и друг?

Защото аз винаги в началото запържвам лук с морков и тогава добавям вода и другите неща и се опасявам така да не стане много лучено  newsm78

Aз добавих и в началото и в застройката, накрая се добавя малко 1/4.

# 548
  • Мнения: 2 172
Мерси Сис.

И аз ще направя така.Няма да слагам много в началото  Hug

# 549
  • Мнения: 4 444
Мерси Сис.

И аз ще направя така.Няма да слагам много в началото  Hug

Моята е със свинско месо, за пръв път не слагах яйце в застройката. Много ми хареса  и вече така ще я правя със настъргания на ситно морков.

Благодарности на Руве.  Hug  bouquet

# 550
  • Мнения: 1 461
за застройка аз си пасирам един сварен голям морков и около 3 сварени жълтъка ,добавям ги накрая така супата придобива много хубав жълт цвят,съ6то ползвам подправка на биосет за пиле6ка супа  Peace слагам само 2,3 6типки  Peace

# 551
  • Мнения: 912
Записче... Peace

# 552
  • Мнения: 0
Момичета, много се радвам, че сте харесали застройката. elfi4ka, тя Sis* вече ти е отговорила ( Благодаря Sis*  Peace  ), но да го направя и аз - ако примерно слагаш една главичка лук в супата, при тази застройка си запазваш 1/4 от нея и я използваш накрая. Така количеството лук което си слагаш се запазва едно и също.  Flutter

# 553
  • Мнения: 2 172
Момичета, много се радвам, че сте харесали застройката. elfi4ka, тя Sis* вече ти е отговорила ( Благодаря Sis*  Peace  ), но да го направя и аз - ако примерно слагаш една главичка лук в супата, при тази застройка си запазваш 1/4 от нея и я използваш накрая. Така количеството лук което си слагаш се запазва едно и също.  Flutter

Да и аз така предположих   bouquet

# 554
  • Мнения: 2 883
Аз да побутна един въпрос, зададен от съфорумка по - напред, който и мен ме интересува  Blush
Защо когато кликна на рецептите от първа страница ме води към началната страница на първа тема, а не към определената рецепта?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт