РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 263 533
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Някой знае ли тестото от "Стефани" как се прави. Също и тестото им за козунак е страхотно /беше де, скоро не съм купувала/.

Питите им са страхотни и ако някой знае рецептата за тестото ще е супер  Hug

# 557
Някой знае ли тестото от "Стефани" как се прави. Също и тестото им за козунак е страхотно /беше де, скоро не съм купувала/.

Питите им са страхотни и ако някой знае рецептата за тестото ще е супер  Hug
Снимки нямате ли на изделията? Или пък влезте в темата за питките, там ще разнищим тестото  Wink

# 558
Аз пък искам да питам за макароните на фурна в БМС. Заливката не е само с яйца, мляко и захар, защото стои като крем. Моля ако някой има идея как се приготвя, да удари едно рамо

# 559
  • София
Страхотна тема. Копирах си един куп рецепти!   bouquet
Между другото- по стечение на щастливи обстоятелства в мен попадна книга, принадлежала на дългогодишна готвачка в ресторант. Има рецепти за предястия, основни ястия, аламинути, десерти, всичко, което се е сервирало в ресторантите от 1950 насам:) Ако някой го интересува нещо да пита- ще чета и ще копирам рецепти тук!

# 560
  • забравих си мисълта...
Julli_p, аз бих ти предложила да си направиш тема в любите и да публикуваш всичките рецепти. Това ще е много ценно и сигурна съм, че всички момичета ще са ти много благодарни. А в тази тема можем да споделяме, какво сме опитали от публикуваните от теб рецепти.

# 561
  • София
Julli_p, аз бих ти предложила да си направиш тема в любите и да публикуваш всичките рецепти. Това ще е много ценно и сигурна съм, че всички момичета ще са ти много благодарни. А в тази тема можем да споделяме, какво сме опитали от публикуваните от теб рецепти.
и аз така мисля  Peace

# 562
  • София
След като смятате , че така ще бъде най добре и най удобно за всички ще се захвана да поствам рецептите. Само да предупредя, че повечето от тях са за големи количества( 10 порции например) и ще ги пускам както са, а пък вие ще ги редуцирате до необходимото за всеки количество. Надявам се това да не е проблем. Отивам да пиша Simple Smile
Ето темата :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586630.new#new
Започнах с рецепта за Стомна Кебап , защото някой се интересуваше. Надявам се да съм ви полезна!

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 15:56 от jully_p

# 563
  • забравих си мисълта...
След като смятате , че така ще бъде най добре и най удобно за всички ще се захвана да поствам рецептите. Само да предупредя, че повечето от тях са за големи количества( 10 порции например) и ще ги пускам както са, а пък вие ще ги редуцирате до необходимото за всеки количество. Надявам се това да не е проблем. Отивам да пиша Simple Smile
Започнах с рецепта за Стомна Кебап , защото някой се интересуваше. Надявам се да съм ви полезна!

Благодаря ти много,  Jully_p!   bouquet

Ще я посещавам често и ще се отчитам като направя нещо. За количествата не се притеснявай, ние ще си ги намалим, а ако някой не знае как да намали нещо, ще попита и все някой ще му отговори.

# 564
Здравейте,на всички изпробвах тестото за пица Верди.Стана разкошна пица много благодаря за рецептата newsm51.
Ета една рецепта и от мен.Моля да ме извините ако някой друг я е дал.
Торта от хляб
1/2 хляб,2 пакета чаени бисквити,1кутия малък маргарин "Калиакра",вода за накисване,5-6ч.л.какао,1/2ч.ч.орехи,1ч.ч.захар.
Хляба се накисва заедно с корите във вода,след което се изцежда но не много,прибавят се останалите продукти без бисквитите и се разбърква много добре с миксер.
Нареждат се бисквитите и се мажат с крема от хляб,после пак бисквити.Завършва се с крема.Украсявате по желание.Оставя се в хладилник да престои една нощ.
Приятен апетит. Дано да ви хареса.

# 565
  • София
Здравейте,на всички изпробвах тестото за пица Верди.Стана разкошна пица много благодаря за рецептата newsm51.
Ета една рецепта и от мен.Моля да ме извините ако някой друг я е дал.
Торта от хляб
1/2 хляб,2 пакета чаени бисквити,1кутия малък маргарин "Калиакра",вода за накисване,5-6ч.л.какао,1/2ч.ч.орехи,1ч.ч.захар.
Хляба се накисва заедно с корите във вода,след което се изцежда но не много,прибавят се останалите продукти без бисквитите и се разбърква много добре с миксер.
Нареждат се бисквитите и се мажат с крема от хляб,после пак бисквити.Завършва се с крема.Украсявате по желание.Оставя се в хладилник да престои една нощ.
Приятен апетит. Дано да ви хареса.
това го правят в ресторант? Shocked Shocked

# 566
тази рецепта я има тук във форума,не зная дали е правена в ресторант/ аз я правих най-вече от любопитство какъв ще е този крем от хляб/.Получи се учудващо приятен и вкусен крем/ върху блат става по-добре,отколкото с бисквити/

# 567
Аз лично съм ти страшно благодарна, за труда който ще положиш, първите няколко рецепти ме заинтригуваха страхотно много!Още веднъж благодаря ти, за отделеното време да препишше рецептите тук, аз не съм много силна в готвенето и са ми жизнено необходими  Grinning   bouquet

# 568
  • София
и аз съм страшно впечатлена от рецептите   chef

# 569
  • София
Радвам се, че  ви харесват ! Съжалявам, само че, ще става малко бавно, но ще се старая на ден да пускам поне по 2-3 нови рецепти. И не ми благодарете! Хубаво е, че най-накрая и аз мога да съм полезна . Благодарение на вас и на готварския форум, започнах да се интересувам и да ми харесва да готвя и да правя различни сладкиши. Досега почти не пишех само си "крадях" и изпробвах вашите рецепти  Hug
И за да не е само спам, да попитам, ако сте видели рецептата за печените яйца- някой пробвал ли е и имат ли разлика на вкус с варените? Аз лично за първи път виждам, че има такова " чудо" печени яйца?!

Общи условия

Активация на акаунт