РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 263 534
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
  • I want it all and I want it now.
 jully_p   bouquet Благодаря за рецептите. Записах си ги. Не съм много добра готвачка ,но поне рецепти събирам. Един ден като имам време да ги пробвам. Това със сладоледа ми хареса много ще го пробвам.

# 571
  • сред люляците
Радвам се, че  ви харесват ! Съжалявам, само че, ще става малко бавно, но ще се старая на ден да пускам поне по 2-3 нови рецепти. И не ми благодарете! Хубаво е, че най-накрая и аз мога да съм полезна . Благодарение на вас и на готварския форум, започнах да се интересувам и да ми харесва да готвя и да правя различни сладкиши. Досега почти не пишех само си "крадях" и изпробвах вашите рецепти  Hug
И за да не е само спам, да попитам, ако сте видели рецептата за печените яйца- някой пробвал ли е и имат ли разлика на вкус с варените? Аз лично за първи път виждам, че има такова " чудо" печени яйца?!

Не съм видяла още pецептата за яйцата, но бъpзам да кажа, че ги обожавам печени. Доста по-различни са на вкус. Баща ми е майстор на приготвянето им. Аз лично не съм се пробвала, защото си е опасно занимание Joy
Видях твоя начин. Само ще кажа, че баща ми ги слага директно в тава. Без люспи от лук. Знам, че фурната не бива да е загрята предварително. Пекат се продължително в слаба фурна и има опасност да гръмнат. Нооо .... си заслужава. Страхотни са.

# 572
  • София
Здравейте,

Да ви питам, знаете ли как се прави боб по болярски?
Никъде в нета не открих такова чудо. Един приятел е бил в ресторант Сите българи заедно и там го е ял този боб. Каза, че ако има рецептата всеки ден би си го готвил. Тъй като ми стана любопитно какво е точно това ястие започнах да го издирвам, но.... без успех.
В краен случай ще питам и в заведението като отида някой ден, въпреки че се съмнявам да ми кажат рецептата.

Хубав ден!   bouquet

# 573
Някой успял ли е да разгадае рецептата на крем-тортата в "Хепи?  Rolling Eyes

# 574
  • София
Цитат
Не съм видяла още pецептата за яйцата, но бъpзам да кажа, че ги обожавам печени. Доста по-различни са на вкус. Баща ми е майстор на приготвянето им. Аз лично не съм се пробвала, защото си е опасно занимание Joy
Видях твоя начин. Само ще кажа, че баща ми ги слага директно в тава. Без люспи от лук. Знам, че фурната не бива да е загрята предварително. Пекат се продължително в слаба фурна и има опасност да гръмнат. Нооо .... си заслужава. Страхотни са.

Мисля, че току що ме отказа да пробвам! То приготвянето им си било направо взривоопасно! Rolling Eyes Laughing

# 575
  • сред люляците
Цитат

Мисля, че току що ме отказа да пробвам! То приготвянето им си било направо взривоопасно! Rolling Eyes Laughing

hahaha Така е. Но е много вкусно.

# 576
Защо като се опитам да отворя рецептата за пиле в сладко кисел сос ми дава грешка Sad

# 577
А от Dunkin' Donuts дали не мога да намеря вътрешен човек да го питам няколко нещица  Thinking Joy

# 578
  • Русе/София
Страхотна тема.

# 579
Разкошна пица  "Верди":  chef

# 580
Вчера направих сиренца Хепи, станаха страхотни  Peace
Днес ще пробвам и кашкавалчетата  Laughing

# 581
Моля за рецептата на италианския  сос, с който заливат салатите в Сентрал парк или дали се продава готов.. Благодаря предварително!

# 582
Скоро ядох паниран сладолед и панирани плодове на шиш, толкова ми харесаха...особено бананът е божествен  Heart Eyes В какво ли ги овалват, панировката стоеше прозрачна  Thinking

# 583
Момичета, от сутринта чета рецептите ви и съм възхитена!! Просто не мога да спра.. Записвам се и аз!

# 584
Имам стара книга с много рецепти.Подвързана е 1900г.Със стар правопис и имена на подправките.Мога ли да като е сканирам да я публикувам?.Няма да изтрая да я преписвам.

Общи условия

Активация на акаунт