РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 265 122
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
Не вярвам да слагат маскарпоне в бисквитените торти. Не за друго, но много скъпа ще им излезе тази иначе проста торта.

# 691
Аз във Варна съм яла бисквитена с маскарпоне - е беше невероятна и никак не е като обикновените бисквитени торти, а и цената и не беше ..........

# 692
Е,то като кажеш бисквитена торта вече не се разбира само обикновени биксвити+крем нишесте+настърган шоколад  hahaha /като от едно време  Laughing /

Може да се прави със всякакви кремове и става страхотна наистина  Crazy Да не говорим,че примерно пък бишкотите си се използват активно в тортоправенето и дори  обличат тортите във фондан и това в никакъв случай не прави тортата по-малко торта/ако не е с блатове/  Wink

# 693
Здравейте. В Хепито предлагат калмари със сусам и сладко-кисел сос. Моля за някаква рецепта

# 694
Някой знае ли рецептата на ягодовия шейк в Макдоналс?

# 695
на мен ми прилича на разтопен сладолед, смесен с някаква ванилова течност или може би прясно мляко  newsm78

# 696
Здравейте..някой знае ли рецептата на торта Радост .. сладкарница Крамер , Варна .. благодаря Simple Smile)

# 697
  • София
Някой знае ли рецептата на ягодовия шейк в Макдоналс?
То реално няма такава рецепта  Simple Smile тя е течна сметана със сироп или топинг по-скоро  ...

# 698
  • Варна
И аз да питам за нещо от Крамер - солената палачинкова торта някой знае ли как се приготвя?

# 699
здравейте!
Вчера бях на турски ресторант във Варна. Разглеждах сега темата за турската кухня , но не откривам това което ме интересува. Трябва ми рецептата за една разядка- с патладжан. Ще се радвам ако некой се отзове   bouquet

# 700
Първо се сещам за Баба Гануш
Дали е това?

# 701
ами не не , това го правих миналата седмица дори , ама не се оказа по нашите вкусове.
Нещо по-леко е , може би с някаква сметана или мляко.

# 702
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Трябва ми рецептата за една разядка- с патладжан. Ще се радвам ако некой се отзове   bouquet

една туркиня ми каза, че те правят печения патладжан с цедено кисело мляко.
пробвай Simple Smile

# 703
Здравейте! Някаква идея как мога да си приготвя сама сладко-пикантните картофки на Хепи? Пристрастена съм към тях!  Grinning

# 704
  • Марс
Момичета, извинявам се предварително, сигурно рецептата ми "боде" очите, но не я намирам, уж си я бях пуснала на принтера, но за беля и това не намирам. Ако може да ми помогнете за една невероятна бисквитена торта, нещо беше с начупен шоколад и бисквити, ох много ми хареса, как си я изгубих.

Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт