Отговори
# 75
Честит рожден ден, Майра!!!

# 76
на майра, честито  bouquetмного здраве и големи да ти пораснат.
на малко хора им е жал за мен, виждам............наранена съм.
мисти, моето става в 7, но за сметка на това се редува да бърка в очите на баща си и моите. днеска набарала тубата с крем за дупе с цинк и се беше наклепала като индианец.
чико, кухен има. биде скрит на балкона, оцеля половината. аз хапнах легитимно снощи вместо вечеря. за лятото планираме едно куфарче, заключва се. щото на балкона не може вече, топло е.
спорт и диета е сложно нещо, ако не внимаваш, развиваш мускули. трябва да е спорт с който се горят калории, но да е от по меките, инак ще станеш като батко арнолд.
аз съм качила откакто съм в германия 5 кила. отврат с кисело зеле. от диетите е. права е вечка.

# 77
Майра,честит рожден ден!Здраве и много успехи ти пожелавам!

# 78
3дравейте мили дами Hug
Минавам само да ви кажа, че съм още тук. Бебето не иска да напусне уютната утроба на мама.
Мате съчувствам ти много, ама и ти си дебела глава Crossing Arms Що не идеш на лекар?
Честит Рожден Ден Майра  bouquet
Много щастие и 3драве.
Ще се радвам да видя снимки от срещата в Хайделберг Mr. Green

# 79
Майра, да ти върви по вода, по мед и по масло!
Наздраве! Гледам, с мохито черпиш, печена си!

# 80
Майра, да ти върви по вода, по мед и по масло!

Какво е мохито?

# 81

Черпя, защото не мога да го изпия сега Mr. Green Иначе щяхте да видите мохито през крив макарон  hahaha

Перла, мохито е коктейла на последната снимка.

# 82
Добро утро!
Майра, честит рожден ден!

Съчувствам ви на всички, на перла, че не е родила, на мата, че се е поразила и на мистик й съчувствам, че няма трактор и трябва да ходи на среща сама.  hahaha Ама така е ,мисти ,да беше ме помолила лично бих дошла.  Joy Казах аз, но никой не се трогна !   bowuu Разубедихте ме да бягам в това гнусно време да разглеждам Хайделберг.  Heart Eyes Но пък ви пожелавам приятна разходка!И дано времето се оправи дотогава.  Peace както берихтват разни метеоролози.
За това пък отивам с цверга в събота на цирк.
И на градина в нормална група я вземат през септември.Нищо, че е на 2 години и 3 месеца. Държавата плаща още 50 % за деца под 2 години.Ели, бях чула, че за малките доплаща 100 %. сиреч имат голяма далавера.
За нашата градина - Незнам дали е държавна, нито каква им е структурата., дали се ръкуват и дали са ауслендери.Мацката е супер весела.Допадна ми. не съм избирала.На 200 метра ми е. Пункт. Но ми се струва доста смешно как точно ние германките обсъждаме как деца с друго етническо потекло посещават градината. Като ви чета разсъжденията се чудя какво ли мислят местните? newsm78

# 83
Риено, не се оправдавай. Много щях да се радвам да те видя, да се чукнем заедно  Wink
Сега тримата глупаци ще се чукат в някоя екзотична кръчма, може и Татяна да дойде ако си свърши работата. Ами Зима, къде се забули ти, нали щеше да идваш? А Морска Мидичка?
Както и да е - среща ще има, бира ще има, много дъжд ще има. Толкоз за тази среща. Аз имам обрив.

Късмет извадих, че си свърших половината неща по телефона, излязохме в наводнението за 30мин, прибрахме се мокри, въпреки че и двете носим чадър. Откакто има чадър, си го носи с такава гордост, дори и слънце да пече. Хората по улиците само се смеят и я поздравяват.

Перле, страх ли те е ? Как се чувстваш в такъв "напреднал" момент? Аз бях луднала. Типично за мен.

Аз последно си поръчах мохито в един айриш пъб. Беше отвратително. Все едно не мента бяха сложили, ами спанак. Остана ми на гърлото и на другия ден имах махмурлук. Или беше от мохитото или от 20те бири след него  newsm78

# 84
... прибрахме се мокри, въпреки че и двете носим чадър. Откакто има чадър, си го носи с такава гордост, дори и слънце да пече. Хората по улиците само се смеят и я поздравяват.

Хаха.Това ми напомни една серия на "Медиум" , където едната дъщеря носеше в продължение на седмици я червена каска, я гумени ботуши и даже спеше с тях. hahaha Аз съм май доста по-строга...Осакатявам всякакви налудничави идеи още в зародиш. Караш ме да се замисля дали не преувеличавам в стрикността. newsm78

# 85
Риен, реално погледнато не ми пука какво мислят местните - За детската ми градина изобщо нямам желание да говоря - каква гнус беше - малко съм ходила - под 1 година, но още си имам съвсем реални спомени от тогава, за сметка на това по-късно изкарах още 8 години с "децата от градината" в супер гадно, шибано, гетарско, пълно с цигани, люлинско училище, защото нямаше мърдане от системата по това време. Биха ме, аз бих, крадоха ме, аз крадох, псуваха ме, аз псувах, и т.н. Станах човек - вярно, но не там и що като мога да спестя на детето си подобни "емоции"(евентуално) да не го направя?

# 86
мисто, стига лочи таз бира. пии бело или червено вино. по нобел е. недей таквис селски питиета.........от нея растат циците и дупарата. после, що дебелеела. с теб, кат се видим, ще пием розе и ще ядем стриди. примерно. може и само розе...........аз харесвам червено вино, но след 3 тата бутилка се напивам. лошо...............
сърфи, ти за мен си капацитет в козметиката. кажи душата, кво да взема за розацеа. много съм зле. кат павиански гъз съм в лицето.
купих си новото на клиник.

# 87
Мате, роzацеята външно може да се лекува само с антибиотични zалбен, предписани ти от хаутарzт. Иначе вътрешно се лекува. Не експериментирай, че става само по zле.
И храната играе много важна роля.

# 88
Аз днес инвестирах в два крема на Виши. Платих с кредитната карта на мъжа ми, мисля да си премълча този факт.
Накльопах се вече, уж са точно като за моята обрината кожа. Ще видим дали ще се изплаши Биба от мен в неделя. Ако действат кремовете и снимки ще направим Simple Smile

А какво е розацея? Всмисъл какви са видните симптоми?

Мато, няма да обиждаме бирата сега Wink. И вино пия, споко.

# 89
ми, ставаш кат павиански гъз, мисти. кофти работа. не може да седиш на слънце, диети трябва. всеки хаутарцт ти казва друго........кожна болест е, незаразна, но много неприятна. мъжете са по-зле дран. носовете им стават като ягодки.

Общи условия

Активация на акаунт