Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 428
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 810
Баш таман ти е, не се прай hahaha
Дръж и бягай бързо Laughing Laughing

Аха-а, този става, може, за загрявка де Thinking Joy

# 811
Добра петъчна вечер  bouquet
Фолито  bouquetцяла година,ти си герой Hug
Мишлето  ни зарадва с чудна новина HugКрасива бременност желая  bouquet
....Започна вече и петъчната фиеста Joy
Да се похваля за два дни имам -0,700 грама Laughing

# 812
Фоли,Шъ ти го дам ,когато се разболи.ееш smile3521
А тоя що шЪ ни стреля,а?

Не бе, защитава ни, щот сега сме нежни и много ни налитат newsm03 smile3532

Ории, иееееессссссссссссссс newsm53

Джефче, честито  Hug

# 813
Като гледам как хубаво си прекарватееее.. още повече ми се скапва настроението  Rolling Eyes
И на срещата няма да мога да ида..
Уф, и вчера страшен празник изкарах..
Така се разболях - изведнъж и супер гадно - гърло, мускули, очи, кости, глава, стомах.. ВСИЧКО ме болиииии.. Не мога да преглъщам изобщо  Cry За капак съм от вчера след обед почти постоянно с 39 градуса и не ще да се смъква  ooooh!
Днеска едвам съм изяла.. по-скоро изпила една чаша прясно мляко и една купичка пилешки бульон.. И не мога изобщо да си вдигна главата, само ми се спи.. Кръвното и то ми е 85/55.. изобщооооо..  Confused

Оплаках се  Rolling Eyes

# 814
  • София/Осло
аби, славе Mr. Green
Тече ли, тече срещата в Хари Потър в Пловдив, и аз хълцам ли хълцам  Joy Joy Joy Joy
парафиновото олио... прави ли ви гадно рядко щастие.
Прави ни приятно често щастие  Joy Joy Joy Joy Joy  newsm65
  superuu offtopic
аби - кво стана с Джови бре душко, няма ли да зарадваш изтерзаната ми скитаща душа  Sunglasses
И да питам за Металика ..трябва ми 1 билет по спешност..имате ли представа ко мои се направи по въпроса  Money
бонита Орелия -   friendship
марини- то не бе лИбов, то не бе чудо..пу пу  kiss
Деаткааа, готова ли си за довечераааа Hug
фоли - не ви чуууууууваааааааааааааам search newsm03
Ужасни сте в този форум. Само за ядене и храна се говори тук, ама ха.

цъ, и за друго говорим ама намини довечера в по късна доба  Laughing

# 815
Аз гледах "Кървав диамант" - бате Лео мяза на Ленин на младини, умрех от смех tooth

Shocked Shocked Shocked  Joy Joy Joy Изкара ми акъла, докато видя кой Лео прилича на Ленин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 816
Духи, взимай доктора с предимство. Joy
Грипът е гаден, дано скоро го пребориш и скорошно оздравяване Hug
Деааааааааааааааттттттттттттттттттттттттккккккккккккккккккааааааааааааааа, чууууууууууууууу лиииииииииииииииии Joy Joy Joy Joy Joy

# 817
Аз гледах "Кървав диамант" - бате Лео мяза на Ленин на младини, умрех от смех tooth

Shocked Shocked Shocked  Joy Joy Joy Изкара ми акъла, докато видя кой Лео прилича на Ленин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3532
Ти пък ме задави hahaha

Ми не прилича ли Crazy

Е-е-е, Фоли, Холоуел е бита карта, аз го "минах" още  първата ми петъчна вечер във форума tooth

Я, Деатка, колко делово се ръкува с мене, взимай Ленин , даваме ти го! Rolling Eyes

# 818
Joy Joy Joy Joy
А питаш ли ме мин като се видях така

# 819
Сигурно е нахално от моя страна, но нека все пак попитам- има ли между вас отслабващи с Дюкан и по възрастни. Аз съм на 55(срам не срам си признавам) и не мога да сваля и кг от моите. Все още само чета и се чудя дали е подходящ режим и за баби. Моля за съдействие и съвет. smile3529

# 820
Леои мен ме задави ,Ори Hug rotfImao rotfImao rotfImao
Фоли,от де ги взимаш тия ,бе жена.Човек не може и да си поболедува smile3516 hahaha Joy Joy
Нема па да са маЙна тукъ шЪ висЪ smile3534 smile3534 и шЪ гледаааааааам newsm68 newsm68 newsm68
lisici05,имаааааааа! Hug Hug

# 821
Сигурно е нахално от моя страна, но нека все пак попитам- има ли между вас отслабващи с Дюкан и по възрастни. Аз съм на 55(срам не срам си признавам) и не мога да сваля и кг от моите. Все още само чета и се чудя дали е подходящ режим и за баби. Моля за съдействие и съвет. smile3529
Има всякакви  Hug;
 Альо много рано раздавате мАже
те ви един палавник Mr. Green
Цитат
         deata- Пфууу чакайте да се прибера поне деее....не моа гащите да си вдигна
doh rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 18:58 от rivela

# 822
  • София/Осло
мамица-печи във обикновена фурна и ако слижиш едри трици няма де е толкоз мокро
Е, нали някой беше писал, че ставало лесно и вкусно. Мързи ме във фурната да загрявам, чакам....и то само за някакво си кесче. Аз най-вече за принцеси го искам и за питка за сандвич.
Другия път, ще пусна на 13 мин.
на мен винаги в МВ ми става меко, а като го изпека търпеливо във фурната става и като солен кекс , и тутманик, и за хляб, и хрупкав блат за торта..пробвай  Peace
Деата, ти като ще уважаваш Софиянки и Пловдивчанки, обади се да скокнем от Варна и да се видим  Crazy
Знам ви аз вас от Варна кои сте с рокаджийката  Laughing  Heart Eyes...и непременно шъ съ кУрдинираме за срещичка  Joy Joy
духи-пухи за гърлото си вземи Ангин хиил..хомеопатично  Peace ми то духи-пухи ,пухи-духи от много духинг ще да е проблема с гърлото  Joy Joy Joy Joy  Hug
фоли -не само чууууууууух ми и видоооооооооооооооооох.........тоя младеж ме свари баш кат си обличах сетренцето и сега..ни напред ни назад  Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes
лео-на теб ти е диетолог , а на мен ми е партньор в някои сънища  Joy Joy Joy Joy Joy Joy /без майтап ама ако ти пратя снимка на мъжа ми шъ се шашнеш от приликата  Mr. Green/...не се бутайте моля ви....през деня ви го давам...8 часов работен ден...после нема да барате  Laughing за сутрешната закуска по халати ще е с мен  Twisted Evil
На кво викате кифли, на дакеловите ушички ли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пфууу чакайте да се прибера поне деее....не моа гащите да си вдигна   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 823
Привет-мривет!
Момичета, ще идвам семейно на събирането и затова моля тези от вас , които ще водят семействата си и са с деца да ми пишат, за да обсъдим как ще се разпределим по вилите и изобщо организацията с децата.Чакам  Wink

# 824
Здравейте и от мен!  Hug
Да ви споделя аз мойто мило какво направи .Той знае че съм на диета и съм супер въодушевена от факта,че свалям ,обаче никога няма да се сети да ми каже "забелязвам,че си отслабнала" или нещо от сорта.Трае си и толкоз!А само да подчертая,че откакто сме заедно никога не съм била на сегашните си килограми,т.е. трябва да му прави впечатлние по принцип!Та викам му аз,че съквартирантката ми ме е похвалила ,че съм отслабнала и вече доста си личи (с нея не се бяхме виждали около 10 дни) и той ми вика "е да,отслабнала си"!И аз тогава му казах,че може да не чака да му споделя,че другите са ме похвалили ,а сам да го направи,ако наистина го мисли и след 30 минутен спор се съгласи с мен  hahaha И вечерта след работа минава да ме вземе и си влизаме във входа и той ми казва "Отслабнала ми се виждаш"  hahaha hahaha hahaha Ама напълно сериозно,без грам ирония!"Сега се загледах"  hahaha hahaha
Иначе днес не съм се теглила,и тъй като ще отсътствам няколко дни ще се претегля чааааак във вторник!Това че ще отсътствам няколко дни не значи че няма да съм режимна обаче!  Naughty Ей сега слагам пържолите,триците и айдееее!  bowuu
Честито на всички рожденници,хора с минусчета , месечинки и тн   bouquet
Искам и да попитам : никога не съм готвила шкембе  Embarassed Embarassed Embarassed , споделете колко време го варите!Че на мен ми развиваха една теория,че трябва 3 пъти да се сменя водата и тн...  newsm78
И последно ,че вече прекалих - по колко яйца на ден ядете,и всеки ден ли?Аз мисля да си взема и яйчица,а понеже винаги ги ям бъркани с извара ми трябват поне по 2 на ден.....Множко ли ще е за следващите 3 дни ако ям по 2 на ден?  Embarassed Embarassed
Оххх много протяжно стана,за което много се извиняваааааааммммммм  Embarassed Embarassed
  bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт