Фраксипарин и аспирин протект!

• 170 575
  • 907
  •   1
Отговори
# 780
Момичета,
моля Ви дайте ми координати на добри хематолози, при които ходите на консултации.

Същото нещо ме интерсува и мен  Peace Искам да се консултирам с хематолог и да ми погледне изследванията. За всеки случай  Peace

# 781
Благодаря за отговорите. Аз не ходя на работа, но ми го биха вечерта и казаха по едно и също време да се бие и за това питам.

# 782
  • Пловдив
Момичета, вече не мога да бия в корема, а в ръцете е ужасно. Много боли и стават ужасни бучки, та искам да ви питам къде да бия в краката и боли ли много и там? И защо не мога да ползвам и по-предната част на ръката, нали ще хвана гънка, може ли да се засегне мускула?

# 783
Цецинка, пробвай във вътрешната страна на бедрата.
Отстрани на корема, към талията също става, каза последно анестезиологът ми, не било задължително да е в близост до пъпа (както ми разправяха медицинските сестри).

Олди, здрасти! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 23:33 от Дивиана

# 784
Момичета, вече не мога да бия в корема, а в ръцете е ужасно. Много боли и стават ужасни бучки, та искам да ви питам къде да бия в краката и боли ли много и там? И защо не мога да ползвам и по-предната част на ръката, нали ще хвана гънка, може ли да се засегне мускула?

Цецинка, ш но мен д-р Сигридов ми каза, че може и отстрани в ханша, където е по-мекичко и има кожна гънка, там въобще не боли. Мен лично в бедрата повече ме болеше. Можеш да редуваш ханш-бедра и така..

# 785
Цецинка, на същия хал съм  Crazy От една седмица ходя при една сестра уж да ми ги бие в ръката, ама тя доста брутална и ще я сменям, само да намеря друга. Обаче идват празници, пак ще трябва сама да се оправям, а коремът горкият не знам колко още може да понесе...Ще пробвам по-към кръста, както и от вътрешната страна на бедрата, макар че ми звучи малко зловещо  Tired
Ди,  Hug Мерси за съвета!    bouquet
Васси, мерси и на теб!  bouquet  Явно паласките ще са следващата жертва, само дето ги нямам много  Thinking Освен да започна да се угоявам за Коледа  Twisted Evil

# 786
Момичета,
моля Ви дайте ми координати на добри хематолози, при които ходите на консултации.

Същото нещо ме интерсува и мен  Peace Искам да се консултирам с хематолог и да ми погледне изследванията. За всеки случай  Peace

Аз ходих при един хематолог във военна болница, но честно да си кажа не останах много доволна,или просто не ми каза повече, отколкото ми беше казал моя доктор. но някой тука беще споменал центъра по хематология към ракова болница. Може би там може да се направи консултация.

# 787
Цецинка, на същия хал съм  Crazy От една седмица ходя при една сестра уж да ми ги бие в ръката, ама тя доста брутална и ще я сменям, само да намеря друга. Обаче идват празници, пак ще трябва сама да се оправям, а коремът горкият не знам колко още може да понесе...Ще пробвам по-към кръста, както и от вътрешната страна на бедрата, макар че ми звучи малко зловещо  Tired
Ди,  Hug Мерси за съвета!    bouquet
Васси, мерси и на теб!  bouquet  Явно паласките ще са следващата жертва, само дето ги нямам много  Thinking Освен да започна да се угоявам за Коледа  Twisted Evil

Не е нужно да хванеш тлъстинка, просто кожна гънка, а на ханша кожичката е по-мекичка и не така опъната както на корема.

# 788
Е, пошегувах се, де  Peace

# 789
Аз съм 33 г.с. и не са ми били другаде освен корема и острани на ханша...не разбирам защо изобщо се стига до бедра и ръце  Sad Редувам всеки ден лява и дясна страна, избирам що-годе нормално местенци и толкова... Не че нямам бучки и синини, но...

# 790
Ами радвай се. И аз нямам синини,защото си правя компреси с риванол, и все пак в един момент няма къде. Така, че явно е до кожа, какво друго да ти кажа.  (А гарантирам, че не съм някоя лигла, която си няма друга работа и търси внимание във форума)

# 791
Old Sport, не мисля, че изобщо някоя от тази тема е... ooooh! Освен да пожелая безпроблемно и безболезнено "боцкане" на всички  Hug

# 792
  • Пловдив
Много благодаря за съветите, момичета Hug Hug Hug Ще започна отстрани да се боцкам, краката ще ги оставя за "десерт". В корема ми е най-безболезнено, но това, което ме притесни е, че вече на два пъти нацелвам кръвоносни съдове и инжекцията ми се пълни с кръв, което я прави неизползваема. Иначе правя и компреси с реванол по съвет на Old Sport и на корема има ефект, но ръцете си остават подути. Е, така ще е, това да са ни проблемите, важното е бебенцата на всички ни да са добре Wink

# 793
Който има финансова възможност, може да замени инжекциите с хапчета. Показа ми ги приятел доктор малко преди да родя.
Като ви чета за тези подутини, компреси, болки... и ми дожалява. Sad Клексанът никога не ми е причинявал такива неща, слава Богу, само синки.

# 794
Аз си бия фраксипарина вечер 21-22 часа. Според лекаря няма значение кога, важното е да е по едно и също време всеки ден.

Old Sport, моята сестра, която ми бие инжекциите живее в Люлин 10 и Работи в медицинска академия. Аз съм доволна, ако като район те устройва мога да ти дам координати на л.с.
Но да ти кажа честно колкото повече ми ги бие тя толкова повече се страхувам сама да се боцкам Simple Smile Така, че ако можеш сама по добре, защото ако свикнеш друг да ти ги бие по-трудно ще искаш сама да си ги биеш.

Общи условия

Активация на акаунт