Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на живота в Кувейт?
Какви са изискванията за виза за Кувейт?
Какви са характеристиките на арабските нощи в Кувейт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на живота в Кувейт?
Животът в Кувейт е белязан от богатство, пустинен климат и културни особености. Държавата разполага с 10% от световните запаси на петрол, което я прави една от най-богатите страни в света. Животът е изпълнен с луксозни автомобили, светлини и изискани заведения. Работното време е съобразено с жегите, а вечерните часове са изпълнени със събирания, пазари и развлечения.
-
Какви са изискванията за виза за Кувейт?
За да пътувате до Кувейт, българските граждани се нуждаят от виза. Те трябва да представят валиден паспорт (най-малко шест месеца), попълнени формуляри за виза, снимки и писмо от домакин или резервация в хотел. За по-дълъг престой са необходими свидетелство за съдимост и медицинско удостоверение. Виза може да бъде получена от хотела, в който ще отседнете, още на летището. За туристическа виза обикновено се отказват визи на млади несемейни жени под 30 години, но за работа няма проблеми.
-
Какви са характеристиките на арабските нощи в Кувейт?
Легендарните арабски нощи в Кувейт са известни със своята оживена активност след залез слънце. Хората излизат по улиците, карат колите си, посещават заведения, пазари и се наслаждават на различни форми на забавление. Това е време за събиране, общуване и наслаждаване на вечерта след изтощителните жеги през деня.
-
Какви са изискванията за работа в Кувейт?
-
Какви са характеристиките на Организацията на арабските емирства (ОАЕ)?

докато казва при тях (Сирия) ако има такъв син, бащата от срам сам ще го убие.
.За това казах че съм пасивна жителка тук.

Няма на кого да оставя децата,а е невъзможно да изляза с двамата.Единия тича в едната посока другия в другата.Имах жена която трябваше да ми помага,но след 2-3 случки се отказахме от услугите и.Бих казала,че са доста безотговорни.Имам наблюдения и за другите бавачки ,как се грижат за доверениците си по детските кътове. Жената,която идва да почисти 3 пъти в седмицата същата работа.Няма да изпадам в детайли.Сега сме в процес на търсене на нова детегледачка за 4-5 часа на ден ,но като се обадят въпросите са само два:колко часа ще работя и колко ще ми платите,даже не питат и колко деца ще гледат.Та ще видим до къде ще я докараме.

!