Раз, два, три, ще съм ученик, нали-набор 2001

• 17 346
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
  • На черешата
 Добре де,но защо никой не иска да се изправи пред родителите и да обясни какъв ще е този тест. newsm78

# 256
Да, никой не иска да даде отговор на въпроса за теста. Току що звънях в нашето училище - 118 СОУ, първо на телефона на канцеларията. Много любезно ми обясниха, че те нямат информация и ми дадоха телефона на помощник- директорката, а тя ми даде телефона на директорката, която не си вдига телефона или пък не е там. Но утре ще пробвам пак. Сега отивам на тържество в детската градина.

# 257
Пишете на инспектората, не на МОН, на сайта им има мейли, и телефони
На мен са ми отговаряли, не каквото исках, но ве пак беше отговор

# 258
  • София
Бе, и аз знам, че може да се справи детето, но......ако иска  Crazy Не е особено разговорлива с непознати.
Точно. 

# 259
  • Ланкър, планините Овнерог
Пишете на инспектората, не на МОН, на сайта им има мейли, и телефони
На мен са ми отговаряли, не каквото исках, но ве пак беше отговор

Е, точно от там писах. Само че дадения там мейл не действа. Писах им в "Обратна връзка", но нъцки отговор.

# 260
Влез в За контакт, телефони на старши експерти, има мейли и списък на всички експерти и телефоните им и за какво отговарят

# 261
на мен ми обясниха тогава-преди 6 години,че по този начин им е по-лесно да разпределят децата по класове,да са горе-долу с еднакви знания
Тогава нямах възможност за избор на учител и паралелка-където ни разпределиха-там

# 262
Успях да говоря с директорката. Много любезна и мила жена. Тестът не е критерии за приемането на децата. Дори даже детето да не отиде на теста, не означава че няма да го запишат да учи там. Ще бъде под формата на угра, с по-няколко деца, готови бланки на които ще оцветяват, ще групират предмети и т.н. Всичко това, което го правят в детската градина. Каза, че ще се обадят на всички родители, за да обяснят кога, къде и как точно ще се проведе теста.

# 263
  • На черешата
 Това в кое училище?

# 264

Жива да си, Васе  Grinning Успокои ме, напразно се тормозя значи.

Фантичка
, за 118-то става въпрос.

# 265
  • На черешата
 Записахме я за море,малко се колебаех,но като за последна година се съгласихме.
 От училище не знам дали ще посмея да я пусна,там едва ли ще ги пазят чак толкова. Confused
 Директорката каза,че и догодина ще я вземат заради сестра и,но не знам дали тя ще сиак.Нали ще се чувстваме големи вече. Mr. Green

# 266
Записахме я за море,малко се колебаех,но като за последна година се съгласихме.

И аз също малко ме щубе нотой иска.таткото не дава ама него  никой не го пита  NaughtyMr. Green

# 267
И аз мисля да пусна Лъчето на море юни с училището, стига да остане там.....
След зимния лагер вече съм една идея по-смела, не че няма да мрънкам после де  Simple Smile и да умра от притеснения докато се върне.

офф: Гита Ог страхотна е новата ти снимка в профила  hahaha hahaha

# 268
....
офф: Гита Ог страхотна е новата ти снимка в профила hahaha hahaha

Това се казва запушване на уста  Mr. Green

# 269
....
офф: Гита Ог страхотна е новата ти снимка в профила hahaha hahaha

Това се казва запушване на уста  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия