Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 932
  • 600
  •   1
Отговори
# 435
Елс мислех де не се намесвам, но ..............

Lennyh, нямам представа къде си работила или работиш, не е и моя работа. Искам да ти кажа обаче, че си ме разбрала тенденциозно. Репликата ми, която си цитирала, трябва да се чете в контекста на другото написано по-рано от мен. Нямам нищо против моб. оператори да печелят, нямам нищо против продуцентите да печелят - за това упражняват дейността си все пак. Исках само да спре поне в известна степен това абсолютизиране и този рев "взеха ни парите".
..................................
И стига вече с тая тема, че ми писна  ooooh!

За новата задача - страхотен подбор на песните! Много се кефя и чакам с нетърпение! Само дето Стоян, Ана, Денислав и Мария не ги виждам как ще си изпеят техните, ама то като се замисля, те биха имали проблем с почти всичко друго!

Някой се чудеше за Пламена... Първо, тя каза, че ще идва на всеки концерт да подкрепя възлюбения си, и друго, че миналата година например айдълите оставаха до края там, защото продължаваха да имат ангажименти като интервюта, фотосесии, участия тук и там... Та не се чудете какво търси там, де.

# 436
Там са отпадналите айдъли, в публиката, до края на шоуто. Не е само Пламена, а и другите - Лазар, Елена и още забравих кой Simple Smile

# 437
# 438
Тази карикатура Валето наистина се прочу по целия свят....смеят ни се хората - "една българка с катастрофален английски"  Tired

# 439

Ако някой може и да преведе, какво си говорят... Rolling Eyes

# 440

Срам за България  Embarassed

Всъщност Валентина Хасан каква е по народност  newsm78 ?

# 441
Еми водещата обяснява на Марайа, че много хора се опитват да и подражават и и разказва за наша Валентина, "една българка с катастрофален английски". Пускат Валето и после Марайа казва, че поздравява всички, които имат куража да се явяват в подобни формати. Водещата я пита преди това дали според нея Валето може да направи кариера. Абе смеят ни се  Tired Това по спомен и в кратце, че нямам много време в момента

# 442
  • София
Има и сайт  http://kenleeworld.com/   hahaha

А Валентина си е българка  Peace

# 443
  • София
Всъщност Валентина Хасан каква е по народност  newsm78 ?
Не е ли българка, омъжена за турчин?  newsm78

# 444
  • София
И мъжът й е българин от Кърджалийско  Peace

# 445
  • София
Хасан не е българска фамилия, затова.

# 446
По-точно е да се каже, че мъжът й е български турчин от Кърджалийско. Като даваха кадри от въпросното село всички бяха със шалвари и забрадки.

# 447
  • София
Да. Юсеин Хасан се казва. статия

# 448
Аз съм доволна от новата задача. интересно ми е само Стоян, дето толкова се израдва на песента, как точно ще я изпълни. Thinking Не знам и Мария точно как ще се справи, но ще видим. Васил Найденов ще бъде един от менторите.

# 449
  • Добрич
. Васил Найденов ще бъде един от менторите.
Пак ли ще има повече ментори? За Васил Найденов и аз чух тази сутрин, но мислех, че ще е само той.

Общи условия

Активация на акаунт