Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 148
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Пълна съм със супа топчета Wink

Шоколад, добре че се разписа, че щяхме да пращаме издирващият екип.

unique_v, знам че съм майка на девойки, но аз не бих обрязала син в никакъв случай. За мене децата са перфектни, както са се родили, не мога да си представя да му отнема здрава част от тялото без неговото съгласие. По Африката обрязват момичета, но ние не бихме и си помислили да го направим, не знам защо момчетата се третират различно.
И то си е операция, има си рискове, грешки стават... Просто за мене би било немислимо.
И медицинското съгласие е че забелването не се препоръчва. Не знам защо изобщо някой бе решил че те знаят повече от природата.

Mirkata, казали са момичетата, но този тест наистина не е точен, те затова не го правят тука. И даже и да е, 1:800 е доста малък шанс. Сигурно е по вероятно, че ще ни блъсне кола Wink

Отивам с пълният тумбак  да гледам Jamie Oliver. Много ми е любим. Вие имате ли го там?

# 121
Аз нали много чело, много знае Mr. Green Та да кажа за пишките. По принцип нее добре д се пипат. Ни да се режат, ни да се забелват. Виж, при Мариам там няма много опции за избор, защото все пак таткото от малък е израсъл с друг тип култура в това отношение. Нашата - за забелването е пълна простотия. от хигиенна гледна точка обрязването е много по-добър вариант. Най-добре е обаче пишките да не се пипат. После на годинка или там някъде се ходи на хирург. А може и до хирург да не се стигне Peace Та като цяло - най-добрата е мързеливата политика. Мием пишата и не пипаме Peace
Между другото и аз предния път бях решила ако е момче да ми го обрежат още в болницата, та да не се занимавам с работи, от които изпитвам известен вид страхопочитание. Щото мъжките органи са си за мъжете Crossing Arms Но не ми се наложи... както е тръгнало и сега няма да ми се наложи Wink Та най-вероятно за трето ще мисля Wink
Шоколадче - не се тревожи Hug Всичко, всичко ще е наред Heart Eyes
За количките - ами Мариам е отговорила много хубаво Grinning По принцип си зависи от майката. С каквато свикнеш, с такава ще ти е по-удобно. Аз съм бутала всякакви и мога да кажа следното - и единия, и другия вариант си имат предимства и недостатъци. Всичко зависи от возията на количката. Първата ми беше с цяла дръжка, защото мислех, че е по-удобно. Е, такъв танк трудно се бута с каквато и дръжка да е. Последната е с две отделни, но мога да я бутам и с един пръст ако искам. Така че - въпрос на марка и возия Peace

# 122
Шоколад /Танче/Няма как да е за лошо миличка  bouquet всяка година Разпети Петък е на различна дата дай сега да мислим коя година какво да избегнем!Хора се раждат и тогава няма как да е за лошо HugИзкарай един приказен рожден ден а догодина ще има две ангелчета които ще те гледат в очичките и ще помагат в духането на свещите!! newsm51
Мъж ми се зачете във форума и каза че няма да обрязваме детето ако е момче не бил еврейче или мюсюлманче! Joyтой си има негови си възгледи!
Sheila прияде ми се супа топчета!!тя свекърва ми беше правила една ама нито доматче сложила нито червено пиперче/хах като Ути съм Joy/сега се чудя дали да не си спретна една супичка или поне да пробвам че не съм правила до сега и не знам дали ще се справя  newsm78

# 123
Мирка, за втори път чувам човек, който слага домати в супата. Особено пък в супа топчета Thinking В нашия край тя се прави или бистра или със застройка. Винаги с картоф, морков и фиде. Чушките са един вид екстра и се слагат само ако обичаш и е сезон newsm78 Много интересно ми става. Кога точно прибавяш доматите в супата? Щото аз домати в супа ям само на доматена супа. Ама не пречи да питам и да зная Grinning Моята свекърва пък слага леко запържена мазнина в супата. У нас не правим така. Всички супи баба ги прави с масло... Но кажи ти за домеатите, че да зная Grinning

# 124
Аз нали много чело, много знае Mr. Green Та да кажа за пишките. По принцип нее добре д се пипат. Ни да се режат, ни да се забелват ... Та като цяло - най-добрата е мързеливата политика. Мием пишата и не пипаме Peace

Асе, жива да си Heart Eyes Е това ми трябваше като отговор, щом не трябва нищо да се пипа е екстра Mr. Green

Григчо ,не е толкова страшно това с дърпането на пишките,то не е точно дърпане а забелванеи се прави веднъж дневно,след баня.Просто трябва да сме много търпеливи и с постоянство се постигат много добри резултати.На сина ми започнах да я забелвам още на първия месец след раждането и на около 2 годинки вече си му беше добре.

Мерси за успокоението, не знам защо, но наистина изпитвам ужас от това Embarassed Но то като ти дойде до главата и се оправяш, няма как Wink

# 125
Хехех картофче и фиденце и морковче задължително ммммммммм а свекърва ми нито картоф сложи нито нищо ooooh!набъха 2 чаши ориз вода няколко топчета и четвърт морков и айде на котлона  ooooh! ooooh!
а за доматчето ли...ами настъргвам едно меко доматче на рендето и 10 мин преди да я махна от котлона го сипвам!става ми /поне на мен/много вкусно а и ми червенее  smile3521може да пробваш ако искаш!понеже аз не обичам застроена супа и за това предпочитам да сложа доматче! Winkа чушка нее не слагам защото не обичам много   chef
а да питам разрешено ли е да пишем за всичко тук в тези теми защото от един друг форум съм малко по друго яче възпитана и там всичко си беше строго и се триеше като има изказване извън темата  Blush

# 126
Асе, аз пък за пръв път чувам, че на някой му е чудно за доматите в супата Grinning Аз също слагам доматен сос в супата и съм си мислила, че повечето хора правят супа /каквато и да е/ с домати Grinning Та, доматите аз ги слагам след морковите и кромида, като няма нищо пържено в цялата история. Имам гастрит и винаги готвя без запръжки, каквато и манджа да е и със зехтин. И трябва да отбележа, че манджите не стават по-малко вкусни Wink
Аз също няма да правя БХС. Дано сме живи и здрави само ние и бебоците. Praynig

# 127
Моля ви се, смилете се над мен!
Сега ще търча до магазина да купувам кайма, че да си направя супа топчета. Ослюних клавиатурата.
Ирина, стискам палци. Шоколад, добре, че се обади!
Да кажа и аз като мъжка майка - не съм пипала пишата, щото тук не дават. Само при къпане малкия вече нали разбира, сам си я придърпва назад да си я мие.

# 128
Els и аз мерси за линка по прочетох тук там въпреки, че мнооого ми е рано да се тревожа за пишлетата като не знам дали въобще в мен вирее подобно нещо, но беше интересна информация Heart Eyes
ШоКоЛаД, радвам се. че си по-добре и звучиш по- спокойно Peace
Ех, ако можеше да застраховаме децата си, но не можем и после след като се родят живи и здрави надявам се Praynig ще се случват още много неща и ситуации през, които ще минаваме и ще се учим.
Аз лично доста се успокоявам от увереността си, че Бог се грижи за децата ми и знае през какво минавам и ми е приготвил изходен път, също се радвам за това, че един ден независимо колко количество време ще живея ще отида на небето( Praynig) и ще живея там с децата ми отново. При последната ми неуспешна бременност това много ми помогна да приема по- леко нещата защото иначе много боли.
А сега се радвам, че тук има толкова много майки, които обичат децата си още от утробата, отделят време за да се информират и са толкова ентусиазирани Hug
Моля се всичко да бъде наред с бебешорите и да се насладим максимално на тази бременност!
Ние днес сме на мусака и мнооого добре ми се получи, зайците я почти преполовиха тавата Laughing

# 129
Много сте ми мили сладурчета  Heart Eyes
Благодаря ви  Hug
Мире, нямаш място за притеснения сигурна съм, че твоя док ще ти обясни всичко и ще се успокоиш.

Момичета направо се влюбих в това креватче и съм сигурна, че точно него искам
http://www.busetti-garuti.it/html/news/news-02.htm
Има и други снимки от страни, разгледайте ги за да добиете по-пълна предства.

# 130
Григчо,  Wink хванах те, че не си видяла нито един от моите линкове! Naughty Ама ха! Crossing Arms
Разбира се, че нищо не се пипа! Асе, даже и на хирург не е задължително да се ходи! Само при къпане нежно придъпваш докъдето сама и без натиск се отваря кожичката и това е. Постепенно нещата си идват на местата! Разбира се има случа, в които не е така лесно и тогава се ходи на хирург, но и това не е страшно. Цялата манипулация е за 10 мин., после детето може ден-два да чувства дискомфорт, но минава и нищо не помни. Знам го защото на наши познати сина беше с патологична фимоза и така се оправиха.

Домати и аз слагам в някои супи. А моркоф, картоф и чушка - задължително, независимо от сезона (чушки си замразявам във фризера есенно време, направо нарязани).

Шоколад, много хитро това креватче! Супер е! И аз се влюбих! Heart Eyes

# 131
Шоколад, това е идеалното креватче Hug Особено с картинките, показани отдолу Grinning
Ние този път ще минем без креватче. Дребното ще спи в зимния кош на количката, защот нямаме място за креватче. Дано да се спра най-накрая на модел количка ooooh! Че наистина съм голяма фръцла по темата Laughing
Елс Hug аз от приятелки знам. Едните ходиха нахирург. Другите не. Те работите сами си ставали... Ама ми се ще по-късно да ги разбирам. Мъжките потайности са ми много деликатна тема Embarassed особено като се отнася до бебета. ooooh!

# 132
ШоКоЛаД, аз ще купувам креватче задължително, затова се оглеждам, но не можах да разбера каква е цената на това и как ли ще се транспортира от чужденеция?
И пак за обрязването... Grinning ееех момичета ако имам син... Flutter много бързо ще реша въпроса и без колебание но въпроса е дали?

# 133
Момичета, т'ва бременността си е сложна работа  smile3532
Чета си сега "Смешно ли е раждането" и си се подхилквам под мустак (да не ставя ясно все пак, че се скатавам от работа) и по едно време като прихнах и не мога да се успокоя  newsm62 Чак сълзи ми потекоха. И такъв рев си му дръпнах през сълзи, че от грима ми нищо не остана  smile3532 А колегите, горките, като препарирани, не смеят да мръднат  #Shocked направо им изкарах акъла! До сега дишах свеж въздух на терасата да се успокоя. Май ми трябва някво лечение  за тая смяна на настроенията  smile3532

А като прочетох какви ги готвите тук, май ще седя и аз на котлона след работа. Иначе и аз доматче бухам на всяка супа. И по принцип всякакви зеленчуци Simple Smile

Аз съм категорична, че няма да го обрязваме мъничето, ако е мъжко.  stork-boy Както Господ го е създал, така ще си остане. При брат ми си спомням, че чак като поотрасна и му забелвахме пишлето, но само за да го къпем.
Mariam777 и аз съм вярваща и споделям възгледите ти  Praynig

# 134
Моя човек ми развива теории как ако е момче той щял да го гледа нали той е мъж та как можело да се съмнявам че ще се справи!Те като мъже щели да се оправят и да си се слушат ooooh! щял да му показва как да си мие пишурата и ако трябва да я забелвал сам нямало да ми даде да го пипна  Joy и това само при условие че аз ще купувам превръзки ако е мома че той не разбирал!Такова шоу е с него че нямам думи!!
А това легло е трепач жалко че няма да мога да се възползвам от такова!!Нашата стая е страшно малка и спалнята ни от едната страна ще е плътно до стената аз ще спя от външната страна но ако сложа и това легълце там хептен няма да може да се минава  #Cussing outмного ме е яд ама какво да се прави!!
темата за Смешно ли е раждането я четох преди мноогоо време ма мисля че имаме бая обебени наскоро така че няма как да няма нови смешки  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт