Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 150
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Els, тенкс,   bouquet точно такова нещо ми трябваше, искам да прочета възможно повече гледни точки.
Аз тепърва започвам да го обмислям, камо ли да взимам решение.

# 106
Мирка, аз ходих на БХС и резултатът ми беше 1:243, което аз тълкувах като рисково, освен това съм на 37 год, което само по себе си доста увеличава риска.

Този БХС в 16-19 седм.е много несигурен, така че не мога да ти кажа дали е добре, като цяло резултатът ти е ок, много над границата, т.е. при теб има нисък риск, но ми е много трудно да давам оценка, защото всички казват, че резултатите от него са повеждащи и в двете поски. Не разбрах защо не си се консултирала с професор Кременски като си била днес там. Може би не е лошо да отдеш при него, все пак той е лекарят.

Във всички случаи, просто гледай по-спокойно на нещата и само позитивни мисли  bouquet

# 107
Ееее Шоколад е он лайн,  Hug
Къде се изгуби?
Ирини забеляза липсата ти и всички почнахме да се ослушваме.
Как си?

# 108
unique_v , честито за добрите новини  Hug
Mirkata_21 , не се шашкай Simple Smile Всичко ще е наред Simple Smile Колкото повече чета за този БХС и колкото повече го дискутираме, толкова започвам да се чудя кому е нужен този тест  newsm78 В един от сайтовете пише: "Настоящи изследвания показват, че чрез теста ще се открият 75 до 85% от дефектите на невралната тръба (като напр. спина бифида и аненцефалия) и 60% от децата със синдрома на Даун при жени под 35 години и 75% при жени над 35 години."  Статистически 60% не е е по-близко до 100, а до 50%, т.е. пак се връщаме в изходната позиция - 50/50 Wink Така че всичко е Божа работа  Praynig Вярвай в себе си, зщото според мен положителната нагласа е най-важна  Hug

# 109
unique, поздравления, чудесна новина Grinning Честити ти сини гащи!

Аз изпитвам ужас от това, ако бебо е момче, че ще трябва да му се дърпа пишката да му се отлепя кожата Embarassed Също съм се замисляла за обрязване, но ще е добре и аз да попорочета.

# 110
Mirkata_21 спокойно не го мисли толкова това е само оценка на риск все едно да ти изчислят утре като тръгнеш с колата какъв е риска да се блъснеш,а това дали ше стане или не един Господ знае,нито ти казва има нещо нито ти казва нямаш,може да си с много хубав резултат и пак не си подсигурена.Само не се шашкай и спокойно Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз и за това се отказах да го правя само щях да си раздрусам нервите да се вкарам в някой филм а това в крайна сметка е вредно за бебето Peace

# 111
Червена соня  unique_v mari_p  sweetkids_mama благодаря ви милички  Hug  bouquet
Не отидох при този професор защото срам не срам признавам си че сега за пръв път го чувам! Embarassed EmbarassedИма там на 14 етаж кабинет в който една бабка взима такса и ти разяснява резултата от изследването но имаше многоо хора и така и или иначе ще ида утре при моя доки да видим той какво ще каже!!
С мъжа ми до сега сме се ядосвали че какво е това изследване което може само да притесни още повече човек щом не дава точен и ясен резултат!Все едно да си болен и да не могат да открият причината Thinking!много ме успокоихте момичета  Hugпрекрасни сте всичкитеее  newsm51 Ние не искахме да ог правим нооо доки като се опъна и айдее нямаше как
А за рязането аз лично не зная дали бих подложила бебчо на такова стресово състояние!!охх мен ме хваща страх та какво остава за мъника  Shocked Лично се плаша и притеснявам от това че някои бебчета се налага да им дърпат кожичките което си е пак много болезнено!И не ми се мисли за обрязване  #CrazyРазбира се всеки сам трябва да прецени за детето си и да се направи каквото е най-добре  bouquet

# 112
ВАШИЯТ РИСК Е 1 от 807 бременни  Praynig Praynig Praynigкажете моля защото  никой нищо не ми каза как да го тълкувам!!знам че не трябва да е повече от 1:250 но и тези 807 ми се струва много при положение че има момичета с оценка на риска с мноооогоо нули  newsm78 smile3511 само спомена тая нещо за плацентата ми и аз нищо не разбрах и тя си ме отпрати и това е  ooooh!

Mirkata21, границата е 1:250. Т.е. ако твоят резултат беше 1 към число по-малко от 250, тогава е притеснително. И все пак е добре да се консултираш с професор Кременски, той ще ти обясни най-добре. Не се шашкай, тази и тя е трябвало да ти обясни по-добре.

# 113
Милички, тук съм и непрестанно ви чета, ама нещо нямам настроение за писане.С бебока сме добре, поне така се чувствам само дето съм с една идея по-изнервена, ма като гледам не съм само аз.
Извинявам се на всички, че ви накарах мен да ме мислите  Hug ама бременлински настроения пусти    Blush
Незнам дали писах, че БХС няма да правя, направо амнио така се разбрахме с моята докторка, тя е голяма сладурка и ми вика, аз ще ти направя амниоцентезата или ако искаш Марков при всички случаи ще ти го извикам и него да те види , та да се успокоиш веднъж за винаги. Ще ти направим пълен сървиз та дано мирнеш най-накрая.Тя работи в МД и с Марков са колеги аз естествено максимално бързо и занесох резултатите от ФМ. За прегънатия стомах ми обясни, че тъй като той е кухина се пълни с течност, понякога е пълен ,понякога празен ако Марков не ме е гледал достатъчно дълго на УЗ-то може да е хванал момента на стомах без течност и за това така да ми е казал.Според нея няма за какво да се шашкам и аз гледам да не го правя.Сега седя и смятам и все ми се пада амниоцентезата точно на рождения ми ден пък и на всичкото отгоре е разпети петък, дали ще е за добро?!

# 114
И аз се отказвам да правя БХС.  Утре ще звънна на лекарката д аи кажа. Но  ФМ  ще си направя след 20 седмица. За тесна много четох, много мислихме с мъжами и решихме че няма смисъл допълнително да се притесняваме още повече при нашето решение да забазим бебето. Сега мога само  да се моля всичко да е наред с бебчето.

# 115
Привет, ШоколадHug Не се притеснявай, миличка. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Браво на твоята лекарка! Не се ли успокои като поговори с нея? Не си вкарвай в главата такива мисли, че датата съвпада с рождения ти ден и с разпети петък. Мисли позитивно и стискам палци всичко да е ок.

# 116
ШоКоЛаД , сигурна съм че това е късмет и всичко ще бъде наред  Hug не оставяй притеснението да те превземе и си изкарай хубаво рожденния ден, живот и здраве догодина ще имаш и едно малко човече, с което да празнуваш и си представи как ще се смееш с него   bouquet

# 117
ШоКоЛаД, вярвам, че ще е на късмет и като излезнат резултатите ще имаш най-хубавия подарък за рожденния ден   bouquet

# 118
Шоколад, за добро ще е, за какво друго  Hug Успех на процедурата и после да се похвалиш с добри резултати Simple Smile

# 119
Здравейте момичета и добре дошли на новите мами.Аз от няколко дни само ви чета , че  ми е едно криво и не ми се пише.
Mirkata21 аз също мисля че резултата ти не е тревожен но все пак е добре да се консултираш с лекар
Григчо ,не е толкова страшно това с дърпането на пишките,то не е точно дърпане а забелванеи се прави веднъж дневно,след баня.Просто трябва да сме много търпеливи и с постоянство се постигат много добри резултати.На сина ми започнах да я забелвам още на първия месец след раждането и на около 2 годинки вече си му беше добре.
ШоКоЛаД стискам ти палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт