Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 146
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Григчо,  Wink хванах те, че не си видяла нито един от моите линкове! Naughty Ама ха! Crossing Arms

Хвана ме, признавам си Blush Ми аз отворих темата за фимозата и като видях колко е дългааа и другите не ги видях. Много е по-лесно наготово да ти кажат Embarassed

Шоколад, креватчето е уникално. Много ми хареса Peace

# 136
  • София
Момичета, много съм щастлива- днес минах на ФМ, бебенцето си има всичко, мозъчето му е наред, сърчицето, крачетата и ръчичките, спина бифида се изключи напълно!  newsm44 Само за гащите още не се знае, обаче в сравнение с другите хубави новини хич не ми дреме!  Laughing

Питах докторката за "особените" усещания там долу, и тя ми каза, че не може да е от матката, защото вече се е вдигнала високо. По-вероятно било да са гъбички. Миналия път ми взе микробиология, обаче аз така и не си погледнах резултатите.....много съм смотана....понеже в МЦ-то всички изследвания отиват в личното досие на пациента, а не при лекаря, и трябва да си ги искаш да ги покажеш. Както и да е.

Плацентата ми все още е ниско и е странична. Все още има надежда, че ще се вдигне.

Сега спешно ви моля за подробна информация за БХС-то, защото утре трябва да отида! Значи аз имам бележка от ултразвука, трябва само да дам кръв.
Къде се отива първо, плаща ли се нещо или колко, чака ли се много, кога е работното време?
Предварително се извинявам, знам, че този въпрос го обсъждахме много пъти, но е трудно да търся назад в темите!  Hug

За креватчетата съм пас- имаме детско креватче с решетка още от сина ми, после мина при дъщеря ми, Тя все още спи в него, но ще го отстъпи наесен.  Simple Smile

Да се изкажа и аз по темата за обрязването. Когато преценявате "за" и "против", трябва да имате предвид, че синът ви ще расте в среда, където момчетата обикновено са необрязани. В тоалетната, в съблекалнята на басейна- навсякъде, където се налага събличане, ще си личи, че той е по-различен от останалите. Децата са си деца, те нямат информация по въпроса и не разбират, и вероятно ще го питат или направо ще се подиграват. Ако обрязването се прави по религиозни съображения в семейството, ОК- тогава има смисъл, самото дете ще знае защо и ще може да обясни; но ако е просто ей така, дали си заслужава?

Навремето, като се роди синът ни, и ние с баща му много мислехме за обрязване, но така и не ни стигна смелост да подложим малкия на операция, колкото и да е лека, пък после вече ни се виждаше нередно да решаваме такъв въпрос вместо него...и така....

# 137
Мире идея си нямам колко струва креватчето, а и честно казано ми е все тая. Аз откраднах модела пък мъжо ще го направи все пак това му е работата, а и не е нищо сложно за изпълнение. Благодаря на братята италианци за идеята  Mr. Green
То толкова простичко и естествено изглежда, че направо незнам как чак сега са се сетили.
За пишката ние не я забелвахме, а направо го водихме на лекар малко след годинката.Кошмара после беше голям, не искаше да пишка защото го болеше та топяхме крачетата в топла вода и пускахме душа, а то милото пишкаше и плачеше и аз със него си поплаквах.Хубавото е, че мина за около седмица, ама кофти беше.

# 138
 sweetkids_mama аз отидох в Майчин дом и направо на 14 етаж!Моя доки ми беше дал една бележка на която беше писал трите ми имена,години гестационна възраст на плода/от последния ехограф/размери на главичката и бедрото на бебето както и кой лекар ме праща!!Та с тая бележка отидох там и си зачаках реда....влязох боцна ме една бабка и ми даде друга бележка с която да ида долу в поликлиниката-там е касата-и да си заплатя 25 лв за изследването!поликлиниката е на 1я етаж по един коридор покрай регистратурата!!Дадох 25лв и ми дадоха бележка на която пишеше как се казвам и колко пари струва-с нея трябваше след 4 работни дни да си взема резултатите пак на 14 етаж вратата е до кабинета къдеот ми взеха кръв!и така днес даже не ми погледнаха бележката за платената такса..казах си само имената-които бяха объркани  Laughing Laughing Laughing това е в общи линии!Инаше майчета които си носеха и снимки на бебоците но те си попълваха тези бележки/като тази дето ми даде попълнена доки/там на място!Едни жълти и там си пише какво трябва да с епопълни!ако доки не ти е дал попълнена от него  Naughty

# 139
Момичета аз може да се изложя но не зная какво е БХС и съответно значи няма да правя

# 140
Шоколад това легълце е Невероятно  smile3501 дали няма такова в наш'то БГ?

# 141
Леле, леле, на работа съм и не мога да смогна да ви чета, камо ли да пиша.

За БХС - то аз днес бях там. Отидох към 9 без нещо и имаше 3-4 жени. Качваш се директно на 14ти етаж. Завиваш от асансьора надясно и после в дяното - в ляво се взима кръвта. Лесно се намира. Бързо минах. След като ти вземат кръв слизаш долу в "Поликлиниката" и си плащаш на касата. Струва 25 лв. Това е. След няколко дни си взимаш резултата с фактурата, която ще ти дадат. Доколкото знам работят от 7-30 до 14-30. Няма нужда да си гладна. Резултатите се взимат от съседната стая от 8-30 до 14-30. Успех!!

А аз да питам. Два пъти док ми мери кръвното и е все 50-90. Доста е ниско. Аз по принцип съм с около 65/70-90/95. И сега малко ми е лошо. Вече не знам какво да правя, за да го вдигам. И док не ми каза опасно ли е за мен или бебето? Някой има ли такъв проблем?

bouquet

# 142
ninka3103, БХС е биохимичен скрининг - изследвен за вероятност за синдром на Даун и спина бифида. То май и аз се чудя защо си направих като изобщо не е сигурен резултата. Тъй че...

# 143
Мерлинката и аз съм ниско кръвна - най-доброто и безвредно е Айрянчето Simple Smile и винаги имам в чантата си някакви бонбонки дори и да не са много сладки, защото сравнително често ми прилошава

# 144
Какво е това кръвно  newsm78горното по-ниско от долното  Blush аз съм с високо и да ти кажа това е по-лошия вариант!!!макар че последния път беше 115/80 преди това 150/100 нмалиииии викам си край ще опъна петилата  #Crazy #Crazyпитай докито си но мисля че ако е нещо обезпокоително ще ти кажат и ще се вземат мерки  bouquet иначе ядосвай се повече  Joy Joyот опит мога да ти кажа че от нерви за 5 секунди съм го вдигнала това пусто кръвно!!Шегувам се разбира се!!!

# 145
И аз слагам доматчета в супата топчета. Пресни накълцани.

Веч, спретна ли супичка? Wink

# 146
sweetkids_mama, аз вчера усетих, че минах в нова фаза.
Преди усещах матката си 1-2 пръста под пъпа а сега вече е 1 пръст над пъпа, започнах да пишкам по нормално, преди пишках по 5 минути сутрин все едно бебето е седнало на мехура ми и го притиска.
Вчера дойдоха и киселините, явно стомаха си търси място...и на мен доки ми каза, че ще се вдигне плацентата и се вдигна и твойта ще се вдигне споко Peace
ШоКоЛаД, еее браво на мъжа ти! Може да направи няколко ще ги изкупим само да им сложи малко по -българска цена Laughing
  bouquet

# 147
иначе ядосвай се повече  Joy Joyот опит мога да ти кажа че от нерви за 5 секунди съм го вдигнала това пусто кръвно!!Шегувам се разбира се!!!
A ако няма кой да ти ги вдигне, ела в моя офис, колежките ми ще се справят отлично.  #2gunfire
Като ги слушам и не знам защо въобще са раждали?!?!  #Cussing out То живота ти свършвал, то всичко се променяло, то не знам си кво, направо ми вдигнаха кръвното  #Cussing out Аман от разбирачи! Даже и мъжете се включват компетентно да се изказват  Banghead

# 148
Почвам да пиша постинга си, пък да видим колко ще иzпишете докато го напиша...

За килограмите... Качила съм до сега около 0,5 килограма. Но... принципно съм си по пълничка и много внимавам. Когато zабременях бях 62 при пъст 160, което ще рече БМИ 24,2, което си е точно на границата между нормално тегло и zатлъстяване.

Шейла, и аz съм от спортуващите. Тренировката беШе във вторник и бая zор видях. Май ще се наложи да го давам по леко. Ти кога смяташ да се прехвърляш в група zа бременни? Или при вас няма такова нещо. Нашата тренорка ми каzва, че до последно мога да остана с нормалната група, ама не zнам как ще се спревям с корема... Упражненията, при които се лежи на корем ги пропускам отдавна, не ми е удобно.

Аz сега съм на тема боядисване или слагане на тапети на детската стая. Вчера намерих няколко много готини идеи в интернет, а в събота ще отскочим до магаzина да видим какви тапети се предлагат там. Ако не ще търся иz интернет да поръчвам. Ама си мисля дали да са тапети или да я боядисваме и рисуваме сами... Снощо цяла нощ на съм детската стая ремонтирах  ooooh!

...30 нови отговора, докато аz съчиня поста си

# 149
Момичета аз защо не си усещам матката! newsm78Да не съм нещо повредена????нищо не напипвам а бебо трябва да е вече колко 10-12 сантима голямо и като сложим крачета и ръчички а аз даже матката не си усещам!!А над пъпа не е ли като станем 7ми месец или аз нещо не съм в час?? #CrazyМного съм злее...какво стана със супите сготвихте ли ги тез разклатени червени домати  Joyсложихте ли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт