за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 17 967
  • 400
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, ние трябва да ви благодарим! Зарадвахте децата и най-вече старите ви приятелчета бяха толкова щастливи!
За такива моменти си струва човек да прави и понесе много неща.
Благодарим на черна перла за паричките - с останалите парички ще вземем или козунаци, или крокита - ще пиша като ги изхарчим  bouquet
Убедена съм, че пак ще дойдете Simple Smile
Средата на май , живот и здраве ни чакайте с децата на зоологичска градина.

# 31
  • Пловдив
Елфина , ще ви чакаме с нетърпение да дойдете отново в Пловдив. Hug

donika.t , последно като ходихме в Калофер, децата бяха 45. Утре ще звъня да правя уговорките за посещенията и ще пиша точната бройка.

Дайте да се преброим колко човека сме за Зелениково и колко ще тръгнем от там за Калофер?

# 32
  • Пловдив
здравейте, вече съм в Пловдив,
ще изчета какво сте писали и ще се включа по-късно, че сега трябва да свърша малко неща вкъщи.

# 33
  • Пловдив
здравейте, вече съм в Пловдив,
ще изчета какво сте писали и ще се включа по-късно, че сега трябва да свърша малко неща вкъщи.

Здрасти Еми. Добре дошла Hug

Момичета, пропуснах да ви кажа, че днес се чух с директорката от Асеновград. Елена е съгласна за курса. Утре ще ходя до дома и после ще пиша за повече подробности.

# 34
здравейте! За мен също днес беше страхотно преживяване, за което съм мечтала от години. Да гледам тези невинни очички, вперени в мен и да чувствам пегръдките им. Един такъв миг струва повече от много други неща, за които си даваме времето и парите. Искам да се включвам и ще правя всичко възможно за това.
За Зелениково и Калофер ме имайте предвид.

# 35
  • Пловдив, но иначе от Бургас
привет
аз поемам картата на момичето за 1мес нали 42лв
за съжаление няма да мога да дойда по домовете, пак е болен Cry , а другата седм. си отивам  в бс
ще оставя парички на вяра, да вземете нещо на дечицата

# 36
Включвам се и аз с последни новини за пътната обстановка Grinning
За съжаление Sad "царския" път все още е в ремонт и трябва да минем през Ръжево Конаре - както миналия път.С тая разлика ,че вече пътя го знаем и ще стигнем по-бързо.
Мен ме бройте за Зелениково,а за Калофер съм под въпрос - зависи как се движим във времето.
Нека само да помоля да бъдем по-точни,за да имаме време за повечко внимание към децата.
Предлагам тръгване от Лукойл до зала Строител в 9ч.
БЪДЕТЕ ТОЧНИ !!!

# 37
  • Пловдив
Първо ще пиша за срещата си с директорката от Асеновград, после ще пиша за утрешните посещения.

Както вече ви писах Елена е съгласна за курса. В четвъртък Бистра ще отиде да е вземе и ще е заведе във фризьорският салон да се уговорят с момчето, да види обстановката, условията и т.н.
Момичето не учи в Пловдив, а в Асеновград, затова ще пътува и ще трябва да проверим с какво ще и е най-удобно за да купим карта. Някой беше споменал Хеброс бус, но не знам дали ще имат линия в часовете в които ще пътува момичето, трябва да се проверят и тези неща. Курса ще продължи 3 месеца. Май месец момичето напуска институцията и отива да живее при леля си която е от Асеновград, така че пак ще пътува от там.
Класът на Елена заминава за бала си в Турция, на момичето всичко и е платено, но няма пари за джобни. Разбрахме се с директорката, в случай че останат пари от тоалета на Виолета да ги пренасочим за Елена.

Бистре, може да се планува подстригване в неделен ден на децата. Питай твоя човек кога му е удобно и да взимаме ножиците.

Продължаваме да търсим фирма или майстор, за довършването на ремонта на столовата в рамките на 1000лв.

Директорката иска да се започнат ремонти действия малко по малко на стаите, особено на малките и на момчетата, тъй като там положението е отчайващо. Имайте предвид за спонсори, за осигуряването на балатум, боя и др.

# 38
  • Пловдив
Предлагам тръгване от Лукойл до зала Строител в 9ч.
БЪДЕТЕ ТОЧНИ !!!

ок!

В Зелениково ни очакват с нетърпение. Децата са 47.
Аз след малко ще отида да взема пързалката от търговията.Купени са чантички за момичетата и колички за момчетата.
За почерпка ще им взема по 1 банан и 1 сок на всяко дете от касата и от мен по1 вафличка.

emimimi , ти ще идваш ли утре? Ако не някой трябва да дойде да вземе дрехите за децата.

За Калофер: децата са 36.
Ще носим дрехи от акцията и нови чорапи от София. За почерпка ще им взема козунаци и сок

# 39
  • Пловдив
Аз съм на линия и за двете посещения за утре, взех  шоколадови яйца за мъниците и от козуначените кифли на севън дейс за Калофер, при мен имам и три чувала с дрехи за по-големите, приготвила съм и към 30 книжки на Барби и Том и джери, но  се чудя за кои деца ще   са по-подходящи  newsm78

# 40
  • Пловдив
Приемете извиненията ми за това,че не писах на правилното място.Живея в "Кючук Париж" много близо до Механотехникума, до Събота пазара,ул."Шар планина"21.Но да попитам освен,че трябва да са изпрани и изгладени дрехите други изисквания има ли?Приготвила съм дрешки,които не са скъсани или кърпени и нямат петна .

# 41
  • Пловдив
Бяхме на разходка с малката и преди малко се прибрахме.  Мисля да дойда поне до Зелениково, защото ми се струва че до Калофер ще стане доста късно за Нели и ще и се приспи и ще стане нетърпима. За Калофер е добре да се вземет чувалите за там от някой, който със сигурност ще ходи, защото на мен не може да се разчита много. А за Зелениково аз ще ги натоваря всичките, ще ги събера. Ще пиша пак със сигурност по-късно вечерта или ако изникне някаква промяна при мен.
Съгласна съм с мястото и часа, наистина е добре в 9 да се тръгне, че да има време да се видят децата.

# 42
  • Пловдив
Аз няма да мога да дойда утре, за да мога в четвъртък да отида да свърша работа с Елена. Нещо всички гледачи на Виктор се разбягаха, такова послушно дете, що така става, не знам  Mr. Green Оля си е дошла днес и има желание да дойде в Зелениково, ще може ли да я качите при някой? Но още не е сигурно, че ще има възможност да дойде, ще пиша по-късно по този въпрос.
За Наречен и за Асеновград  ще гледам да съм на линия.
Миленче, за подстригването ще се уговоря в четвъртък като отидем с Елена.
Днес съм с кола и мога надвечер да отида да взема дрешките от gin4e32, ако някой друг не е свършил тази работа вече.

# 43
  • Пловдив
donika.t , мисля че книжките ще са по интересни за малките.

gin4e32 , то ти всичко си изброила, други изисквания няма. Адреса който си дала е най-удобен за Джони. Предполагам че като види, ще се свържи с теб.

emimimi , аз току що взех пързалката, а сутринта ще взема Доника и дрехите които тя е приготвила и няма да имам място в колата. Нека някой друг ги натовари, пък аз като изпразня багажа в Зелениково ще взема този за Калофер.

sadness , ще те чакам в 8.40ч. пред нас.

# 44
  • Пловдив
Здравейте!
Аз ще взема дрехите от ginche32  Peace сега ще й пиша на ЛС.

За утре няма да идвам за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт