за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 17 978
  • 400
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
В спортното училище имат постоянен пансион до завършването, изпитите се провеждат юни месец, но  трябва да покрият някакви нормативи!
В Зелениково мина добре, момичетата много се радваха на може би първите си чантички!
Децата са страхотни, дано следващия път времето да позволи да си поиграем с тях навън Grinning

# 61
И ние с Ева сме много доволни от посещението в Зелениково. Малчуганите са страхотни Simple Smile Толкова са сладки. Пак ще ходим там със сигурност.

# 62
Привет момичета... мен ме нямаше в Бг за малко и доста съм изпуснала. Виждам , че добре е минало посещението по домовете. Днес ще ходим да избираме прическа за Теменужка... и маникюр.
За спортното... аз учих там  Laughing. Има изпити юни и треньорите си избират деца. Те за какъв спорт искат да кандидатстват?Аз имам доста познати треньори. Пансион си има....

# 63
  • Пловдив
Elisir , искат да кандитастват с волейбол.

emimimi , отдели ги дрешките Peace

# 64
Хайде и аз да кажа нещо макар и за офф Simple Smile
Нашата другарка Мили е толкова всеотдайна и привързана към децата,че вече не и стигат тези в "нашите" домове ами тръгна и към софийските Mr. Green
Мили нищо лично,това ще си е нашата обществена тайна Stop

# 65
  • Пловдив
Хайде и аз да кажа нещо макар и за офф Simple Smile
Нашата другарка Мили е толкова всеотдайна и привързана към децата,че вече не и стигат тези в "нашите" домове ами тръгна и към софийските Mr. Green
Мили нищо лично,това ще си е нашата обществена тайна Stop
newsm78, Вярче, подскажи ми Grinning

# 66
  • Пловдив
и аз искам да чуя тая обществена тайна  Mr. Green

# 67
Вярно, Мили я влече към София Simple Smile
Но се усеща сравнително бързо, трябва да признаем Simple Smile

# 68
  • Пловдив
и аз искам да чуя тая обществена тайна  Mr. Green
Става въпрос за това, че обърках пътя. Като тръгвахме вчера, навместо магистралата за Бургас, хванах тази за София.
Добре че Поля ми разясни за какво ме юркат тука, че нямаше да се усетя. Ама ще им го върна аз. Naughty

пп. Ще правим ли парти в понеделник в Асеновград или просто ще им подарим нещата? Какво мислите?

# 69
  • Пловдив
Ето и снимките от Зелениково:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238034

Който не се сеща за паролата - да ми пише ЛС.

# 70
Много бих искала да пратя хора за Асеновград. Но нямам сили този път наистина. В лек шок съм все още...
Каква си я мислих, каква стана.

# 71
Здравейте. Аз също съм много щастлива от посешението в Зелениково и Калофер. Радвам се, че поне за малко разнообразихме ежедневието на дечицата. Особено малките от Зелениково толкова се радваха на подаръците!Душички!Иска ми се пак да ги видя. А в Калофер пък ни играха сценки  bowuu
За София веднага разбрах намека, защото нали и аз бях...в същата посока Rolling Eyes

# 72
  • Пловдив
Ето ме и мен.
Днес водих Елена да се запознае с фризьора и да се уговорят за курса. Малко бяха пропуснали да и кажат за уговорката днес, та се наложи да я издирваме и да я почакам, но накрая все пак се намерихме. Уговориха се през май месец да ходи за по няколко часа 2-3 пъти седмично и да гледа и помага по малко, а след като и минат изпитите за матурата в началото на юни ще започне вече сериозно всеки ден. Другата седмица ще се уточнят в кои дни ще и е удобно и за колко часа през м. май.
Ще е най-добре да пътува с автобус, защото спира много близо до салона и няма да губи излишно време в пътуване с градски транспорт  Peace Ще трябва да помислим за карта за автубуса от май месец. То като гледам доста желаещи се появиха да поемат пътните разходи, та няма да е проблем  Mr. Green
Искам само да вметна, че съм супер приятно впечатлена от Елена. Изключително приятно, възпитано, умерено и разумно момиче. Сподели ми, че отдавна е имала желание за такъв курс, но по една или друга причина досега не са могли да и го осигурят. Отказва се от шофьорския курс, който има осигурен, заради курса по фризьорство  Wink

Каспър, всичко наред ли е при теб?   bouquet

# 73
  • Пловдив
Много се радвам за момичето, браво!

Много бих искала да пратя хора за Асеновград. Но нямам сили този път наистина. В лек шок съм все още...
Каква си я мислих, каква стана.
Двойна радост, какво стана Heart Eyes

За София веднага разбрах намека, защото нали и аз бях...в същата посока Rolling Eyes
Ей, ама не е свършихте тая теба, де Crossing Arms

Ако има желаещи да си купят красоти от базара, можем да се организираме да отидем до Пазарджик. Датите са 18 и 19 април.

# 74
ЗДравейте, супер сте!!! Изпуснах му нишката, че тези дни не съм се спряла. За един ден направих тур из Стара Загора, Казанлък, за разнообразие - Калофер, пък после - писане му е майката. Само ужасно съжалявам , че с тая моя работа не мога да се включвам в дневните посещения при дечицата....надявам се да се реванширам ... За Асеновград в понеделник естествено, че ще съм на линия. Днес се чух с Мария (Максит), тя заминава същия ден в чужбина, но каза, че ще изпрати представител на фирмата. Утре ще се обадя на Нина (Матстар), защото й обещах. Бях й загубила мобилния и й изпратих инфо по мейла. Оказа се обаче че не съм го загубила, а прилежно записала, но някой трябва да се сети да си отвори тефтера  Grinning И май станах многословна. Мили, нали остава 17 часа - Асеновград . В колко да сме там?
И пак - страхотни сте!

Общи условия

Активация на акаунт