за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 019
  • 400
  •   1
Отговори
# 75
П.С. Мисля че на 19-ти , събота, след 17 часа ще пътувам до Пазарджик. Дали по това време базарът ще е отворен? На стари години започнах пак да уча, на курс съм следобеда (по английски  Mr. Green. Едва втори урок ми е и се уча да си казвам името Embarassed

# 76
Ооооо Полиии, за това за което си мисля ли става въпрос? Ако е това... честито миличка  . И ние вече се замисляме.

# 77
  • Пловдив
Поля, ще се справиш  Peace Не се притеснявай, но да ти кажа трябва да се чустваш като избрана. Не на всекиго се предлага този шанс в живота Hug
Пък и шанса за момиченце е двоен  Wink

Елисир - не го мислете ами направо го правете  Laughing

Мили - т`ва Вяра голяма порта  Mr. Green Виж мен как не ме издадохте като тръгнах миналия път за Бургас  ooooh!

# 78
  • Пловдив
 casper_e , за 21-ви, Асеновград уговорката остава. Ще е хубаво ние да сме там поне към 16.30ч. най-късно, да разтоварим нещата, да подредим почерпката за децата и до 17ч. да сме готови и да поканим децата. Не знам базара  Пазарджик до колко часа е. Момичетата ще са в сградата на общината, ако искаш попитай там.

Мили - т`ва Вяра голяма порта  Mr. Green Виж мен как не ме издадохте като тръгнах миналия път за Бургас  ooooh!
Порта и половина, ама си трайка тя предния път през какви гори и села ни прекара Grinning

# 79
  • Пловдив
Днес ще ходя по работа в Асеновград и ще питам за онези долнища, които бяхме поръчали докъде са придвижени нещата.

Вяра, добре, че разчупваш настроението, че много сериозно го раздаваме  Joy

# 80
  • Пловдив

Вяра, добре, че разчупваш настроението, че много сериозно го раздаваме  Joy
То на чужд гръб и сто тояги са малко.

То като сме почнали, да ви почерпя за рождения ден на мъжа ми, дано да ме потърпи още някоя годинка, че то с мен хич не му е лесно на човека:

Честит рожден ден и на мъжа на Доника, да ти е жив и здрав и той да те потърпи още дълги години!

# 81
  • Пловдив
Охооооооооо двама мъжОве рожденници  Grinning
Да са ви живи и здрави и не само да ви търпят , а и да ви глезят  Peace

Еми - след малко ще мина да взема дрехите и ще ти звънна да се разберем кога да дойда  Peace

# 82
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИИИИИИ!
Много ме е срам Embarassed, че се загубих от форума, но аз мисля за вас и децата. Отново съм на линия и ще гледам да не изпускам нишката. Peace Мили и аз ще дойда в Асеновград и за сряда съм свободна ако остава ходенето в Наречен/нали не се бъркам/.
Браво на вас-свършили сте чудесни неща, много се радвам за дечицата, които сте зарадвали!
Нашите ученици също правят благотворителен базар /Сладкиши и курабийки за Великден, които ще продават на съучениците си/в техникума и парите са предвидили да ги дадат за дома в Асеновград.

# 83
Да са ви живи и здрави мъжете и да ви носят на ръце, че без вас за къде са! newsm59 newsm38

# 84
Еееееее Мили,сори че такава я накъдрих,ама майтап да става.А пък ти си издържлива мадама / щом  го траеш мъжо ти  още Mr. Green /

ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ДА ТЕ ТРАЕ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес ще се товари багажа за Широка лъка,най-вероятно в ранния следобед.Еми, ще се чуем допълнително с теб.
А  КаспаркА да не се ослушва ами да помисли,ще ме прави ли кръстница на малката  newsm78

# 85
Добре Мили, ще съм в Асеновград към 16,30часа, за да помогна в разтоварването на багажа.
  bouquet Честито на рождениците !  bouquet
Верче, искаш ли да ти помогна за товаренето на багажа за Широка лъка, нали сме си съседки по работа Wink, ще съм при тебе за 2-3 минутки?

# 86
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ, МЪЖЕ И.. МАЛКО ЗАГУБИХ НИШКАТА, май за много неща трябва да се честити
Дами, съжалявам че не мога да съм с вас, но по нататък ще наваксам

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

ще се чуем след Великден

п.п. аз съм в Прагааа  Laughing

# 87
  • Пловдив
mom4i  и от Прага си с нас, браво Hug

Преди малко взех чаршафите за Наречен. Десените са страхотни, на едни сладки пиленца, много са хубави.

# 88
Честити ви рожденници! Да са ви живи и здрави и вие да сте много щастливи с тях!  bouquet
Аз ще дойда в Наречен.

# 89
  • Пловдив
Честити рожденици  Simple Smile Не само да ви търпят, но и да ви глезят и обожават  newsm53

Момчи, искам и аз в Прага пък  Crossing Arms

Аз пък имам нова кола с мноооого бясто за багаж вече.  bowuu
Черпя виртуално, а с тези които се видим скоро може и реално да намажат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт