за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 024
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Пловдив
Оставам без думи..............

Честит празник на всички, да сте все така красиви като пролетни цветя и да раздавате много доброта!  bouquet

# 92
  • Пловдив
Вярче, говори ли с Мили за момченцето, за което ми спомена за дрешки. Кажи, какво да правя за да имам време да прегледам чувалите днес или утре ако се наложи да му заделим нещо.

# 93
  • Пловдив
Кои ще ходим днес в Асеновград и някой предвидил ли е  почерпка за децата?
Аз ще нося играчки и книжки

# 94
За Асеновград съм на линия, 16,30 ще съм там. Ще взема лакомства и ще гледам да са към 50 бройки, за да стигнат за всички деца. Или пък няколко козунака, великденски бисквити, както се бяхме уговорили предварително на кафенето. Ще ме вземат с кола от Новотела в 16 часа. Предполагам, че ще има 2 места в колата, ако някой няма транспорт, да ми се обади, за да попитам - 0898613133
Вижте и това - поредния и последния случай в пловдивски дом - http://www.plovdiv24.com/news/42719.html

# 95
здравейте мами, няма ли да правите Великденски базар?sorry, но не знаех, къде да задам въпроса?

# 96
Взех пет пакета великденски курабии за децата, като гледах да са около 50-тина бройки, както и два козунака - това за почерпката на децата в Асеновград. Реших да се придържам към предварителната уговорка за козунаци и  курабии  Simple Smile Хайде - до следобеда Hug  bouquet

# 97
  • Пловдив
здравейте мами, няма ли да правите Великденски базар?sorry, но не знаех, къде да задам въпроса?

Не, в Пловдив няма да има базар

# 98
  • Пловдив
Аз ще взема топли козунаци от една фурна в Кичук Париж.
Вероятно няма да успея да се класирам преди 5ч, така че ще дойда направо в дома. Ще съм с Оля, освен ако пак не ме върже  Mr. Green Имам и още 3 места в колата ако някой иска да пътува с мен.

# 99
  • Пловдив
За Асеновград съм взела шоколадови бонбони и бисквити, чаши, чинии и салфетки. Вяра ще вземе сок. Останалите кой каквото иска.

Имаме уговорка с няколко от момичетата да тръгнем от нас в 16.10ч., ако някой друг също има възможност да тръгне по това време е добре дошъл. Трябва да отидем да натоварим нещата за Асеновград и потегляме. Има нужда от празни багажници. Hug

# 100
Здравейте, днес доста щраках, дано не ви досадих. Качих малко снимки тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239271
  bouquet

# 101
Снимките са страхотни, хвана ме яд, че не можах да дойда Simple Smile
Браво на вас, майчета.

# 102
  • Пловдив
Много хубави снимки, ще чакаме и останалите Hug

Вчера емоцията беше доста. На няколко пъти ги помолих, друг път да дават номерата срещу името на всяко дете, че така си беше пълен купон. Дърпане, мерене, едно се беше накиприло с маратонки 3 номера над неговия и т.н. Но, като цяло изживяването си беше неповторимо. Много се радвам, че имахме възможност отново да зарадваме децата.

Занесените неща:
57 чифта маратонки
57 чифта джапанки
57 чифта чорапи
57 тениски
57 гащички
5 шарени топки
3 футболни топки
5 федербала
10 въженца за скачане

Сок
Еклери
Шоколадови бонбони
Сладки
Курабийки
Козунаци

пп. Понеже нещата бяха много, ще ви помоля да допълните ако нещо съм пропуснала.

# 103
 Simple Smile да, наистина си права Мили, но пък вече знаем при следващото обуване на малки и големи крачета как да процедираме. Ще сложа и останалите снимки при вече качените още тази вечер

# 104
  • Пловдив
Време е да се преброим за Нареченски бани. Колко коли, колко човека и т.н.?
От вчера се опитвам да се свържа с дома, но не успявам. Ще ви дам телефона, ако някой има възможност да звъни, че аз след малко ще излизам по задачи и не знам кога ще имам възможност отново да звъня.03342/241 Молбата ми е, да се направи уговорка децата да са там и че ще отидем да ги видим към 10.30ч.
А иначе тръгването е 9ч. от Пловдив.
Аз ще взема кофички и нещо друго за игра на двора, както се уговорихме, плюс банани за децата. Ще им взема и вафлички, всеки може да вземе каквото иска допълнително.
Нека само който се свърже с дома да пише колко са децата като бройка.

Общи условия

Активация на акаунт