ЮЛСКИ бебешори '08(тема 37)

• 11 737
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм при Марков на 21.04. Но часа съм го записала преди 100 години Mr. Green
Тогава се пада да съм в 28 седмица, нали е правилно като за втора ФМ? newsm78
НБМ, аз имам час при Марков на 23.04. Първоначално ми бяха записали за 9 май, но се обадиха да ми предложат по-ранен и аз радостно приех Grinning Доколкото четох в периода 28-32 седмица е подходящо за четвърта ФМ, но и за мен ще е втора по ред   Peace

Катинче, грубо беше това, че едни изглеждали по-добре от други.  Shocked Всеки се замисля към кои ли влиза в твоята класация и определено не е приятно да се коментират такива неща.

# 151
За диетите- аз смятам че трябва да има някакво ограничение на безполезните продукти, особено ако има някакво отражение върху здравето. На мен док ми назначи диета без много сол, пържено и т.н. Гледам да спазвам препоръките, но ако ми се доиска нещо си хапвам. Ям и сладко, когато ми се яде. Понякога го замествам с нестле фитнес или плодово мляко, но не си го забранявам напълно. Не изпадам в крайности.

Peace Съжалявам ама не знам как се слагат аплодисменти  Laughing Съгласна съм на 100%, че не трябва да се изпада в крайности (и не само за храната, ами по принцип в живота..)

Мариголд, напълно те разбирам  Hug. Нас ни ограбиха докато спяхме. Ужасно е. Слагайте сот.

Как така са успели?!!! Ега ти наглите типове!!! Леле, мъжът ми е луднал на тема охранителни системи и монтирахме една (ама още не е програмирана  Wink ), а пък аз му се подигравах, че е прекалено бдителен....

Хей, момичета, май започна масовото нашествие на 7-я месец  baby_neutral

# 152
  • Варна
Аеля, напълно съм съгласна за категоризирането. Направо се вбесих. Повече няма да слагам снимки и да коментирам теглото си.
Джолити, живеем в къща, тогава спяхме на 3 етаж, не бяхме вкъщи всички, аз легнах последна писах дипломна работа до 3 часа на 2 етаж, те са ме следили през прозореца. Настръхвам като разказвам,. Разбили по специален начин прозореца на 1 етаж, взели стълба обикаляли балконите за отключени врати... Сега всичко е сменено и има ключалки, сот.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 18:24 от inka 26

# 153
Момичета да ви питам какво включват вашите ФМ? Малко смотан въпрос  Embarassed Embarassed , но съм любопитна  Heart Eyes

# 154
  • Бургас
Като говорите за ФМ. Аз се обядих да си запиша чес за 7.май и нямаше места и при Марков и във Фемина за целия месец ooooh!
Сега ако стигна до там де  Praynig ще се наложи да отида и да чакам 2-3 часа #Crazy

мила естествено, че ще стигнеш до там..нали знаеш моето мнение - ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!!!!

А знаете ли най-нетърпеливото бебоче от април мисля беше се родило с 83 дни по-рано - дай е живо и здраво беб4ето на мамата и да я радва многооо многооо!!!

Но при нас да пази Господ да ни подкрепя до 9 месец,4е в на4алото е много трудно....

Аз да ви питам някоя мама да е записана в Токуда и дамисли да ражда там при д-рГерганова?

Аз се ориентирах натам..ако някой от софийските мами иманаблюдения моля за мнение....

А ина4е съм на преглед 9 май..и после ще се установим за малко там преди раждането...

Харесах и количка да ви споделя... Чиполино Пуки - зелената...някакви отзиви и за нея??   bouquet

# 155
Тогава се пада да съм в 28 седмица, нали е правилно като за втора ФМ? newsm78

За пореден номер незнам - зависи кой колко е правил преди това. Но иначе тук се прави около 32ра седмица Peace (По принцип се води 29-32, но всички лекари предпочитат около 32 именно заради сърцето доколкото помня). Аз лично съм на 7.5 - тогава ще съм 32 пълни седмици (32 + 0)

# 156
Приемате ли още една бременнлийка? Бих дошла и аз на срещата. Така че бройте и мен. Ще съм на линия в 12 без 10. Тъкмо ще ви видя отново. Дуци не каза ли, че и тя ще дойде? newsm78

Приемаме, приемаме Grinning. Колкото повече, толкова по-добре Hug

Астарта, хич не ти давам да говориш че изглеждаш зле! Naughty Аз много те харесвам, а освен това си чаровна и мила и създаваш още по-положително впечатление. Hug
Hug Heart Eyes

# 157
  • Бургас
Момичета, вчера ми се случи ужасно нещо - обрали са ни, докато сме били на работа. Прибираме се с детето, ние двете бяхме първи, двете видяхме потресаващата гледка първи, мъжа ми се качи 1 минута след нас. Още не мога да се съвзема от шока, от ужаса, не ми се прибира вкъщи, нямам думи да опиша състоянието си. Не мога да спра да плача, а знам, че не трябва. Това е, просто исках да споделя.

Малеее ужасни хора има навсякъде....важното е ,че сте живи и здрави...нормално е да ти е мъ4но, но се опитай да не се натоварваш психи4ески..направо  ме хваща зверски яд за такива случки  и за такива мизерници, които могат да ти сгорчат живота:xarms:

# 158
  • Sofia
Маимунка, аз съм за Токуда. Сестра ми роди там преди седмица, писах вече по-назад. Но още не съм избрала екип за раждането.

На ФМ би следвало да се прегледат всички органи на бебето подробно, плацентата, водите и прочее.

Ама верно вече влизаме в 7 месец. Аз имам още седмица де, само броя дните Sunglasses

# 159
На мен тикерчето ми от 2 дни не мърда и не отчита дните Thinking. Не мога и да вляза в сайта на FemmeBonita. Някоя има ли такъв проблем newsm78?

# 160
Астарта, ако има проблем самия сайт няма как да ти брои дните, а и щом не може и да влезеш в сайта значи има някакъв проблем...ще се оправи Hug

# 161
А знаете ли най-нетърпеливото бебоче от април мисля беше се родило с 83 дни по-рано - дай е живо и здраво беб4ето на мамата и да я радва многооо многооо!!!

Брей на мен ми остават точно 83 дни. Голямо съвпадение, ама не мисля да раждам днес Mr. Green

# 162
На мен тикерчето ми от 2 дни не мърда и не отчита дните Thinking. Не мога и да вляза в сайта на FemmeBonita. Някоя има ли такъв проблем newsm78?
На мен пък Публикациите преди 2 дни бяха 205, а сега 172??? Не знам какво става???
Брей на мен ми остават точно 83 дни. Голямо съвпадение, ама не мисля да раждам днес Mr. Green
Аааа моля моля. Хич не ща и да чувам за раждане. Не по-рано от средата на юни.  Naughty
Не че не съм си накупила вече нещата са бебето, ама да вземе да си постои още малко на сянка.  Joy

# 163
  • Бургас
Маимунка, аз съм за Токуда. Сестра ми роди там преди седмица, писах вече по-назад. Но още не съм избрала екип за раждането.

На ФМ би следвало да се прегледат всички органи на бебето подробно, плацентата, водите и прочее.

Ама верно вече влизаме в 7 месец. Аз имам още седмица де, само броя дните Sunglasses

Имаш ли идея за екип...аз доста се поразрових и за Герганова доста добри отзиви 4ух, а ина4е за вси4ки лекари само позитивни отзиви 4ужам за сега...а и главно за хигиената я избрах,4е в Бургас няма да се впуска в оплаквания какъв ад е ....

# 164

И аз го имам и всеки ден се мъча да го оправя и немога да влезна в сайта. Днес трябваше да ми пише 27седмица и 1 ден. Нищо ще чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт