Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 554
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Моите фаворити са двама хехех:
цитирам:
"Аз много искам да се оженя за теб,обаче мама каза,че не можела да има такава снаха,защото била със сериозен бизнес,и щяло да  и падне реномето"(под "такава" разбирайте бедна)
и следващия( по повод хващане в изневяра):
"Ми аз я из..х,за да видя колко ме обичаш,трябва да ми простиш,нали знаеш че бях жиголо преди да те срещна,аз другите само ей така,а тебе с чувство" ooooh! ooooh! ooooh! bash

# 466
Хайде и аз да се включа -
Мъж на около 30 години, който ме преследва 1 месец да се видим на по чашка. Най-накрая аз се съгласявам и решавам да го поканя вкъщи. Става около 22 часа и човекът решава, че ще си тръгва. Аз му предлагам да поостане още малко, щото е твърде рано. А той: "Мииииии, не знам. Трябва да се обадя да питам мама дали може". Shocked Shocked Shocked
Направо му поазах вратата, а той има наглостта да ме попита - Ама защо така сега?

# 467
Ох, момичета. Успяхте да ме разсмеете, а и най-после се успокоих, че не съм единствената попадала на муньовци - лошото е, че моите хич не са малко (чак ме хвана срам като почнах да броя - май само половинката не влиза в графата):
Муньо №1 К. - аз последна година в гимназията, а той тъкмо отслужил - не знам какво съм му харесвала (много кльощав, рижав и с едни воднисти сиви очи). Карахме няколко месеца съвсем спокойна връзка - без силни емоции - излизахме, вземаше ме от училище, ходехме на купони и т.н., докато не го "хванах", че друса "само понякога за кеф". Реших да го разкарам и почнаха големите драми. Посреднощ идваше пред нас (живеехме в блок на 8-мия етаж и беше голям цирк) - ревеше, молеше ме, крещеше, счупи прозорчето на асансьора, но аз не отварях. Причакваше ме пред училище и се влачеше на колене (буквално), за да му дам шанс. Накрая почна да ме заплашва как щял да ме убива, за да не бъда с друг и така продължи, докато нашите се прибраха в БГ и татко изкара пищова при едно от нощните му посещения, при което онзи се напика (отново буквално) от шубе и повече не го видях.
Муньо №2 В. - мАкедонец, с който (слава Богу) изкарахме само няколко месеца. Учеше в МЕИ-то и живееше на квартира с един приятел. Навсякъде се мъкнеха заедно, включително и на срещите с мен. Говореха си на диалект и почти нищо не им разбирах, но на приказки ми сваляше звезди, а през зимната ваканция ми пишеше всеки ден едни писма (жалко, че не ги запазих - то небяха обяснения в любов, не бяха стихове, не бяха обещания и т.н.). Идваше вкъщи на гости и даже викаше на нашите "баба" и "дядо", а после се оказа, че е женен и щом му обясних, че знам и ще драснанякой и друг редна жена му, изчезна (дори квартирата си смени).
Муньо №3 В. - по-гнусен мъж не съм срещала (май жена му се подвизава във форума, та да й се извиня, ама наистина никога не съм имала нищо с него - нищо, че той така разправя). Всъщност, муньото е син на една от най-близките приятелки на майка ми и е по-голям от мен. Та, той още от детските години беше решил, че аз съм перфектна за него (той е свръх амбициозен и обича да планира с години напред - кариера, семейство и т.н.). То не бяха свалки, не бяха подаръци (най-интересно, че всички подаръци бяха адски интимни, въпреки че не бяхме дори и приятели - не е мой тип - нисък, мургав, плешив и то от млади години и компенсира с блъскане в залата по цял ден). Беше разтръбил на всички познати, че сме сгодени - ужассс, адори и майка му се държеше с мен като типична свекърва. После обаче една негова състудентка му "пусна" и забременя. Пак рев, пак тръшкане - идваше да ми обяснява, че аз съм жената на живота му и ако кажа ще зареже и мацката, и детето - аз да му родя други. А азсе чудех да се смея ли или да плача, защото за всичките 20 и няколко години познанство бях излизала с него не повече от 5-6 пъти и то само на кафе. На жена си също беше разправял за мен, защото в крайна сметка си пое задълженията (вероятно му светна, че няма шанс с мен). После, няколко години подред (понеже живеем близо) и той, и майка му (при случайни срещи, естествено) ми мрънкаха колко ... била жена му и как с мен щяло да му е добре, и как съжалява и т.н. В крайна сметка, продължи така, докато видя съпруга ми (пълна негова противоположност и един ден аз му изнесох цяла тирада как точно такъв мъж съм търсила). Сега май вече живее добре с жена си - дори скоро ще имат второ бебе и аз наистина се радвам, защото нея много я харесвам, а и познавам хората, при които е попаднала, та знам, че не й е леко.
Муньо №4 С. - едно човече, с което се запознах съвсем случайно и много упорито ме сваляше, без да се усети, че двамата приличахмена Крачун и Малчо - аз бях 173 см. и 54 кг. (ееееех, тези кила как ги сънувам), а той около 160 см. и към 90 кг. Като разбра, че не ми харесва, почна да сваля приятелката ми, но и тя го отряза.
Муньо №5 М. - в него наистина бях влюбена - като външност беше точно "мъж за мен" (висок, чернокос, зеленоок, ммммм). Обаче беше пълен комплексар - еврейче с много богат (и известен) татко, а той нежеланото дете от първи брак с българка. Баща му, щастливо женен за еврейка и с любимадъщеря, го третираше като слуга - за да получи нещо (пари, работа - естествено при таткото, евентуално обещано наследство), трябваше да дава много насреща (усилия да отговаря на татковите представи за живот - точно определено образование, точно определена жена и т.н.). Е, аз като полу-гъркиня не се вписвах в картинката (таткото беше респектиран единствено от си-ви-то ми, ама аз не търсех работа, в крайна сметка)и известно време издържахме заедно. Същевременно, той ми играеше разни номера (защото му се водех по акъла). Примерно, изпращаше ме на купон с негови приятели (един вид, да съм под надзор), а той - без да се обади - отиваше на друг купон, а ние обезумели да не е станало нещо цяла нощ въртяхме телефони даго търсим. По-късно разбрах, че се е виждал и с други мацки, номеуспокояваше, че аз съм "официалната" и т.н. Накрая ми писна и го зарязах,след като, когато почина любимият ми дядо (лека му пръст), М. ми се обади да ме покани на купон и аз му обясних причината защо няма да отида, а той дори не попита как съм - само заяви, че тогава щял да отиде с двама приятели. Сети се за мен 1 година по-късно, когато вече бях срещнала половинката си и току-що се бяхме оженили. Обади се първо да ми честити рождения ден и да ми предложи пак да се съберем, а няколко дни по-късно ми "сервира", че уж имал венерическа болест и можело да е от отдавна и да ми я е предал. Само дето не знаеше, че такива детски номера за сплашване при мен не минават - редовно си правя всевъзможни прегледи, а и вече бях бременна (малко преди да забременея си направих всички възможни тестове и добре, че го бях направила, иначе сигурно щях доста нерви да изхабя).

# 468
ето го и моя опит
zапоzнаваме се някъде в нета и решаваме да се видим отиваме в кафене неzнам кой беше чатил от негово име или много се беше притеснил но даже и zа времето не можеше да си говорим и иzведнъж дойде бомбата Ама  много хубава коса имаш другото не струва но косата ....................... май много странно съм гледала щото той продължи Искаш ли ходим в нас да ти покажа снимки от морето и да пием бира?
пак zапоzнанство в нета само че с немец след време му отивам на гости няколко дни умирам от глад че нямало време zа паzар една вечер поръча една пица zа двама ни аz си мислех че ще е от теzи големичките и най после ще хапна да да ама не малка беше като zа деца та решавам аz да си ходя вече на 3 или 4 ден последна вечер мунио се напи с 3 бири стана един такъв червеничък и ме пита кво ми е мнението zа секса вика ми кво мъж жена харесват се опоzнават се и си лягат той пак колко трае периода на опоzнаване викам поне няколко месеца щото отдавна съм zагряла на къде отиват нещата и той вzе да се вайка толкова много ми викам като се харесват могат и да почакат малко а той ми ти сега няма ли да ми помогнеш да се облекча? аz пак съм гледала интересно щото той поясни ми аz вече от няколко дни не съм правил секс тогава се опомних ми и аz не съм ама не го правя на проблем
приятел на най добрия ми приятел харесахме се и все тримата иzлиzахме докато се решим че можем и сами цяла вечер в кафене чийто собственик му е приятел и си говореха пък бях zа украса тръгнахме си и по пътя той ми вика и да zнаеш че съм ти платил кафето и колата е кипнах отидохме в тях той реши че е по интересно да гледа кеч така се беше zахласнал че не раzбра кога му върzах ръцете zа леглото спрях телевиzора раzдраzних го едно хубаво раzвърzах го и си тъгнах после се беше оплаквал на моя приятел
с мъжа ми иzдирихме новия приятел на бившата му жена чатих си с него няколко дни и той реши че иска да се видим живее на около 300 км от мен и се яхна на мотора и дойде той доброволно ме черпи кафе и кола като не zабрави да намекне че било скъпо това zаведениеа мъжът ми на съседната маса раzхождахме се мъжът ми след насне ни иzпуска от очи онzи беше решил че ще идва при мен да си лягаме ама беше доста раzочарован накрая и каzа че отива на гости на един приятел в О. където живее бившата

# 469
  • на село
Лелее от къде я изкарахте пак тази тема  Laughing, когато я четяях не бях започнала още работа... еее къде го това спокойствие сега

# 470
Малееее, откога не съм се смяла така! Просто не мога да си избера фаворити - страшно много са! Crazy
А иначе сега се сещам за един муньо от "класа"  - баща му беше по-заможен и пишлемето си мислеше, че стига да щракне с пръсти ще получи всичко. Историята се случва отдавна, била съм на 14 години, той на 16 и нещо се сваляхме. Уж тръгнахме, ама то не беше кой знае какво ходене - 2 целувки, висене по някакви кафета заедно с неговите приятели, абе детска работа. По едно време той почна да се крие от мен - когато му се обаждах, лъжеше че е болен, не можел да стане от леглото, пък само няколко часа по-късно го виждах да пие биричка в квартала. Както и да е, реших че не си струва да се занимавам с него...След известно време седя в една градинка заедно с моите приятелки и към нас идва един негов познат. Вика ме настрана и ме пита: "Ти защо скъса с В.?" и аз казвам "Няма смисъл да бъда с него." и той ме пита "В. си мисли, че си скъсала с него, защото не искаш да правите секс." Аз " newsm78" , нищо не казвам...Онзи продължава "Щеше ли да правиш секс с него, ако той ти правеше подаръци?" Аз направо побеснях #2gunfire Та повече не съм се занимавала с въпросния муньо, пък и то доста отдавна беше.

# 471
СТРАХОТНА ТЕМА rotfImbo smile3521 newsm62
Пръснах се от смях,моя мъж ме обяви за луда,щото от смях не мога да му кажа какво ми има.Гласувам с 2 ръце за Пръдлиото на Веси,още си се хиля като се присетя.

# 472
Тази тем просто трябва да бъде закачена най- отгоре. Такъв смях ... такова нещо ... просто нямам думи. И аз и мъжът ми се схванахме от смях. Та сега реших да я подбутна нагоре

# 473
ооооо, любимата ми тема пак изплува Simple Smile

# 474
О темо, моя любима ...  Heart Eyes

# 475
Действието се развива в Студентски град, преди десетина години. С въпросния Муньо се запознахме на рождения ден на съквартирантката ми. Всъщност направо почнахме да се бройкаме - едни погледи от другия край на стаята, едни случайни засичания в коридора...ама като по филмите, тръпка, феромон, страшна работа. Тогава нищо не стана, поцелувахме се, погнявихме се и аз се дръпнах.
Точно една година по-късно, на следващия РД на съквартирантката ми пак се засичаме. И като пламнаха пак искрите, страааааст, страаааст... То се видя, че тоя път вече няма мърдане и задълбават нещата, така че го заведох в мойта стая да доизконсумираме ситуацията. И като почна да блъска това момче като кон #Crazy Блъсна 5-6 пъти, спря и с подчернат североизточнобългарски акцент изрече незабравимата реплика "Мам'цата му, ш'са изпразна" ShockedДобре че бързаше да си ходи, та ми спести сутрешното...

# 476
Добро момче беше въпросния, ама явно беше от хората дето ще си живеят винаги той, мама и жена му. Както и е две негови мундьовски изказвания, за които и сега се подхилвам като се сетя.
Аз на 18, той на .. де да знам 22-23. Терен у нас и ще каним гости- една друга двойка и тръгваме на пазар. Решаваме, че ще купуваме риба и обикаляме рибата, ама той нещо мрънка не ми казва каква риба му се яде, че да вземем. И аз се снервих накрая и му викам айде казвай де, че ми се умириса душата тука и той вика: "Амии то мен шаран ми се яде, ама ако вземем ти дали ще можеш да го наготвиш като майка?!.........". Туш, гонг. Обърнах нещо на смях ситуацията, ноо... това не беше всичко. Напазарили вече ще готвим и той нали е добричък вика: аз ще ти помагам, какво да правя? Ми викам салата ще правиш и му връчвам една торба марули, ама както ги е донесла майка ми от село - бая кал имаше по тях.  След половин час пържене на шаран, усилено размишлявайки как точно аджеба го пържи майка му и колко начина има за пържене на шаран, отивам да го видя до къде го е докарал със салата. Милия седеше в недоумение пред кухненската мивка...И аз питам какво сега има. И той- абе вика аз и друг път съм правил салата, ама като правя вземам марулите от хладилника и те са на листа и измити ........... Толкова искрен беше милия в недоумението си, как да му се сърдиш!  Joy  hahaha  Joy
Скоро го видях и ми разправяше, че живял дълго време с едно момиче, но малко преди да се оженят "се осъзнал", че майка му била права, че тя само го използва и не е за него и се разделили ............
Какво да ви кажа мами на момчета, гледайте да не възпитавате синовете си така и да им влиаете така, защото и мундьо не мога да му кажа на това момче, жал ми е за него даже .....

# 477
Любимата ми темичка. Joy Колкото и да ги чета тия истории, няма да ми омръзнат Laughing

# 478
По повод историята с марулите се сещам: на една позната мъжа й много добро момче, ама тотално, тотално скаран с всякакво готвене и домакинство. Прибира се тя една вечер и той решил да я изненада:"Направил съм зелева салата". Поглежда тя - малка купчинка настъргано твърдо нещо ShockedА той милия изчистил зелето от листата и настъргал кочаните #Crazy

# 479
ще побутна тема, 'щото ми е най-любимата във форума  Laughing
нали е Возкресение, да възкръсне и тя Simple Smile
за съжаление нямам някоя нова история  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт