Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 514
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Бубано, спри се.  Peace
 Joy Joy Joy

Иначе темата е дъ бест. С удоволствие бих чела нещо ново по нея.

# 481
Бубано, спри се.  Peace
 Joy Joy Joy

Иначе темата е дъ бест.

МъжО ми е нещо сърдит, а не ми се спи  Mr. Green

# 482
  • София
Чак сега забелязвам тая велика тема...Аз колко муньовци съм срещала- мани мани..
Имах един Христо, който по време на нашето гаджосване беше на 28 години, но в очите на неговите родители може би беше на 2. В началото още не бях ориентирана съвсем в ситуацията и затова си позагубих бая време с него, но имаше няколко фрапиращи случая, които ме отрезвиха достатъчно, и които ми помогнага да не си загубя още толкова време.

Та случи се на няколко пъти да преспя в неговата стая и в неговото легло..Сутринта той се събуди и рошав и топличък се измъкна от стаята..До някое време си мислех, че е отишъл до тоалетната, но не беше..Търсейки го, го намерих  гушнат в спалнята между майка му и баща му, като майка му му беше вдигнала тениската и го галеше по гърба, а Христо, който беше бая по-едричък и от двамата си родители, мъркаше блажено. Върнах се в стаята и давах заето няколко минути, след което Ицето влезе в банята и извика майка си да му изтърка гърба, и да види дали пак "са му се появили черни точки отзад".
Майка му се затичка към банята да го доизкъпе, след което каза на баща му : "Скъпи, разбрах, че са отворили някакъв развлекателен детски комплекс, казва се Патиланци. Искаш ли да заведем децата?" А децата бяхме аз и Христо-единият на 28, другия (визирам себе си- на 25 ). А Христо много се зарадва на идеята, прегърна майка си, после мен и ми каза: " Виждаш ли мама и тати колко са добри?! Ще ни заведат да се забавляваме..."

Е, аз не стигнах до Патиланци, той отиде сам с родителите си, които ми се обидиха, че не уважих поканата им.

И още за Христо, който си е направо класика в жанра..Уж ще правим секс, ама как да стане, като майка му непрекъснато влиза в стаята, носи ни намазани филийки и сок, казва ни по коя програма какво интересно дават, даже ни превключва телевизора, защото ние сме мънички и може да объркаме копчетата. По едно време ми писна и му викам :" Абе дай да заключим тая врата, майка ти като види, че е заключена и ще се сети, че не трябва да влиза", а Ицинката ми вика : " Ти луда ли си, как ще се заключваме? Какво ще си помислят нашите за мене?! Те не предполагат, че аз правя такива неща.."

И сега сигурно ще ме попитате как съм издържала месеци наред с тоя муньо?! Много беше готино на външен вид детето. Все вярвах, че ще порасне, докато е с мен, ама не се получи..Кой знае, сигурно скоро е имал и торта с три свещички отгоре, а техните са стояли отстрани и са аплодирали "детския му празник"..

# 483
Чак сега забелязвам тая велика тема...Аз колко муньовци съм срещала- мани мани..
Имах един Христо, който по време на нашето гаджосване беше на 28 години, но в очите на неговите родители може би беше на 2. В началото още не бях ориентирана съвсем в ситуацията и затова си позагубих бая време с него, но имаше няколко фрапиращи случая, които ме отрезвиха достатъчно, и които ми помогнага да не си загубя още толкова време.

Та случи се на няколко пъти да преспя в неговата стая и в неговото легло..Сутринта той се събуди и рошав и топличък се измъкна от стаята..До някое време си мислех, че е отишъл до тоалетната, но не беше..Търсейки го, го намерих  гушнат в спалнята между майка му и баща му, като майка му му беше вдигнала тениската и го галеше по гърба, а Христо, който беше бая по-едричък и от двамата си родители, мъркаше блажено. Върнах се в стаята и давах заето няколко минути, след което Ицето влезе в банята и извика майка си да му изтърка гърба, и да види дали пак "са му се появили черни точки отзад".
Майка му се затичка към банята да го доизкъпе, след което каза на баща му : "Скъпи, разбрах, че са отворили някакъв развлекателен детски комплекс, казва се Патиланци. Искаш ли да заведем децата?" А децата бяхме аз и Христо-единият на 28, другия (визирам себе си- на 25 ). А Христо много се зарадва на идеята, прегърна майка си, после мен и ми каза: " Виждаш ли мама и тати колко са добри?! Ще ни заведат да се забавляваме..."

Е, аз не стигнах до Патиланци, той отиде сам с родителите си, които ми се обидиха, че не уважих поканата им.

И още за Христо, който си е направо класика в жанра..Уж ще правим секс, ама как да стане, като майка му непрекъснато влиза в стаята, носи ни намазани филийки и сок, казва ни по коя програма какво интересно дават, даже ни превключва телевизора, защото ние сме мънички и може да объркаме копчетата. По едно време ми писна и му викам :" Абе дай да заключим тая врата, майка ти като види, че е заключена и ще се сети, че не трябва да влиза", а Ицинката ми вика : " Ти луда ли си, как ще се заключваме? Какво ще си помислят нашите за мене?! Те не предполагат, че аз правя такива неща.."

И сега сигурно ще ме попитате как съм издържала месеци наред с тоя муньо?! Много беше готино на външен вид детето. Все вярвах, че ще порасне, докато е с мен, ама не се получи..Кой знае, сигурно скоро е имал и торта с три свещички отгоре, а техните са стояли отстрани и са аплодирали "детския му празник"..
Ти майтап си правиш с нас!Ама вярно ли е легнал при мама и тати?

# 484
  • София
Какъв майтап?! 100 % истина.. Имам още доста да пиша по тая тема, но ще го направя по-късно..А вие се радвайте, че не сте срещали Христо в Патиланци с майка му.

# 485
  • София

Ти майтап си правиш с нас!Ама вярно ли е легнал при мама и тати?

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 486
Стига бе, то има граници това нещо...на 28 и да се държи така и да го водят в Патиланци...извинявай, ама тези трябва да са имали психически отклонения, на които мен са ме възпитавали да не се подигравам и смея... ooooh!

# 487
  • София
За психически отклонения едва ли..Става въпрос за много интелигентни и ерудирани родители- майката е счетоводител, бащата беше директор на една фондация..Но с поведението си действително осакатяваха отрочето си. Този муньо не можеше да отиде никъде без родителите си и по тая причина ходехме винаги четиримата , т.е. те ни водеха на почивка- на техни разноски, на място, което те изберат за подходящо- с чист въздух, без дим и силна музика. Самият Христо пушеше, но тайно от родителите си, "за да не ги разочарова". Ако имаше някой от техните наоколо, никога не палеше цигара, но ако някой от тях се появеше изненадващо зад гърба му, проявяваше завидна изобретателност за начина и мястото за скриване на цигарата-пъхал я е в чашата с чай и я е захлупвал отгоре с чинийката, мушкал я е в пръстта на саксиите, веднъж даже напъха запалената цигара и в моята чанта.. Няма да се спирам на тривиалните изцепки, когато предаваше цигарата като щафета на най-близкия до него човек, в това число и на съвсем непознати хора.

Но в интерес на истината тези хора ме харесваха и не се противопоставяха на факта, че синът им си има нещо като приятелка. Напротив- и за мен се грижеха, купуваха ми подаръци, плащаха сметките навсякъде на четиримата..Абе ние им бяхме като деца, но бая попораснали деца де..
Често се случваше да крещя на Христо, че е крайно време да отидем някъде само двамата или поне с приятели, но той свиваше рамене и ми казваше, че не може да ме разбере- "толкова хубаво било с техните, защо така негодувам". Не искаше даже до Панчарево да отиде без техните- страхувал се да не сбърка пътя, защото винаги баща му беше навигатор по време на съвместните ни пътувания. Значи Христо сяда зад волана, баща му до него, отзад сме ние и майка му, и се започва: "Айде, тате, давай сега ляв мигач, а така...Сега леко завий надясно..браво, на тате гордостта". А на Ицо ушите му почервеняват от кеф.

Отиваме на пазара за домати- естествено Христо, майка му и аз. Майката върви гордо хванала Христо за ръка, аз го държа от другата страна. Спираме пред една сергия.. Майката : "Айде, маме, избери си от кои доматчета искаш мама да ти направи салатка?". Нашето момче сочи с пръстче, а майката продължава: Дайте ми точно тия двата, синът ми щом ги е избрал, значи тези ще бъдат". Тя плаща, той взима пликчето с покупката и айде вкъщи да папкаме салатка.

Мале, хора, не ми се смейте много..

Значи отиваме на една Нова година с триста зора на гости на едни приятели, и за първи път без надзора на техните. Ей, няма и 10 минути и майка му звъни по телефона : "Ицинка, ела си спешно", той не пита за какво, става и тръгва. Аз започвам да усещам как ще набия някой и тръгвам с него да видя какво му е спешното..Стигаме до къщата, на вратата чакат разплакани мама и тате, като започнаха да го прегръщат ( аз останах на заден план ).." И какво има, защо се обадихте?", " Ами маме, как така Нова година, а ние да не сме заедно"..И той остана, не се върна при компанията.

Да, в един момент го зарязах.. Писна ми..И ми звъни баща му да ме пита защо сме се разделили..На мен вече хич, ама хич не ми пука нито за Ицинката, нито за фамилията му и му викам на татето: " Ами защото не иска да се ожени за мен", на което татето отговаря: " Ама как да не иска, ще се ожени, само че още е малък, ти само трябва малко да почакаш"..
Точка.

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 19:55 от gabiplus

# 488
  Joy ох, не мога просто....правете нова анкета!  rotfImbo Ще гласувам за Ицинката!  rotfImao

# 489
Това просто не е човешко.  Joy

# 490
Какъв майтап?! 100 % истина.. Имам още доста да пиша по тая тема, но ще го направя по-късно..А вие се радвайте, че не сте срещали Христо в Патиланци с майка му.
То май на всяка жена трябва да й се случи такова нещо,че после да прощава слабостите на мъжа си.Винаги ще го сравнява с тази грешка на природата и ще си казва:"Ех,нали не е Ицко..."

# 491
 За сефте я отварям тая тема и направо ме разбихте...направо ме е яд че съм изпуснала,макар,че като се замисля,май хич не е весело...Особенно за нас мъжките мами...та да споделя и аз:Била съм на 20някъде,а все на разни откачалки попадах и едно свястно гадже не можех да свъртя/имам впредвид нещо по-сериозно,щото все бяха някакви моментни истории/,но със тоговашния ми акъл бях решила,че вече ми е време за сериозна връзка,че даже и за брак newsm78,което сега страшно ме учудва,но...
Та след поредната такава случка/някой някого зарязал../решавам аз,че ще си намеря улегнал,зрял мъж и ще действам в насока брак...И точно в този момент един клиент в магазина започна да ми обръща значение...Иначе ,като го погледнеш-хубаво момче...по-точно мъж/10години по-голям от мен/,и така възпитано подходи...и в един хубав ден,гледам го седи в магазина и чака клиентите да се разкарат,а те пък един след друг...та изчака си той бая време и като останахме сами пита:"искаш ли да отидем на концерт?",а аз още недоразбрала веднага"Ми ...да,кога",ама авно толкова съм била бърза ,че чак го стреснах...та почна да дава назад и само пророни"Ама ,наистина ли?",аз пак"Да,бе ,няма проблеми,кажи само къде и в колко и съм там",което явно още повече го стресира-каза ми часа и мястото и тръгна към вратата.Аз поне се сетих да попитам какъв ще е концерта и той смотолеви нещо от сорта "Ами ...класика"и тръгна.Не , че не бяфп шашната,ама викам ей сега е момента и на такъв концерт да ида,щото дотогава определено съм слушала и такава музика ама,чак на концерт..И идва въпроснота дата,аз пременена като за класически концерт-с дълга черна рокля,там прически ,гримове...и чакам пред залата....Той пристигна запъхтян-по дънки и пуловелче и като се заизвинява...той така на концерт не ходел ,ама да не го помисля за задръстен..5 минути обяснения...На края ме помоли да го извиня за малко и отиде да звънне по телефона/тогава още нямаше мобилни,та от автомат/,приказва около 5-10мин. и аз викам -сигурно нещо спешно има.Но като дойде ми обясни,тя мама му се притеснявала и той да и каже че всичко е наред,че съм дошла!!! и да не се притеснява.Попитах,го откога не са се виждали ,та толкова се притеснява-а той"Ами ,до сега бяхме заедно,но тя си е такава"...Не ,че не ми се стори странно,но се направих на разсеяна и така,изслушахме си концерта-той ме засипа с информация,определено имаше какво да се говори с него,особенно за книги ,за музика...а и концерта беше страхотен...но свърши и айде пак на телефона...Познайте на кого се обадихме?Оттам ме заведе и на ресторант-аз пих водка,той сокче някакво,че не пиел алкохол,но вече си я бях поръчала,та макар,че се почуствах гадно си я метнах...После си ме изпрати до нас-след ресторанта пак се обадихме на мама и културно си ме изпрати...На другия ден поразпитах коя е мама и се оказа една квартална лелка,дето от много време все ме разпитваше като ми влезеше в магазина.Явно инфо е събрала преди да атакуват...Но като цяло бях впечатлена от отношението и от начина по който разговаряше  и реших да се пробвам поне още един път..Е да не навлизам в падробности,но излизахме доста време-театри ,опери,концерти...разгавари,какво ли не/за което мога само да съм благодарна/,но друго,йок..Даже по ръката не ме беще докоснал,освен за здрасти..И като се обаждах да го търся по телефона ми направи впечатление,че все мама ми дига-а той уж отделно живееше..И като ми вдигне-"Ми,Р....н не може да разговаря в момента" и тряс слушалката..но като звъннех втори път и кажех коя съм-хоп,можел,ама той даже до телефона чакал ,ама да не го притесняват други момичета..и тона ...мазен,ама се не трае...И други странности си имаш,като например,идва на среща,и мирише ноа белина...и почва да ми обяснява,че трябвало на мам плочките да измие в коридора,че тя хич не е добре..пък аз нали я виждах из квартала...свежа се гледаше...И вси в тоя тон вървяха нещата, ана мен ми странно-уж бая мъж,пък и аз хубавка си бях...то на мен ми се приисква,на него нещо на акъла не му идва да ме пипне,камо ли друго...И така една вечер излизаме пак,аз твърдо решена,че ще атакувам-отиваме си там на мероприятието,после на ресторант-аз вече не се притеснявах и си пийнах няколко водки и като тръгваме -викам"Да вземеш да ме заведеш у вас,че нещо ми е лошо,пък си по наблизо..."и тръгваме ние,но още с влизането в апартамента,телефона звъни на пожар..Аз почвам да се умилквам,да не го вдига,но не-като каза"Ми ,ако е мама?"...Е,естествено мама беше,...и се почнаха едни обяснения-защо не и се е обадил,що толкова късно се прибира...и като стигнахме до това,че и аз съм там...Чак аз чух реакциятай-щащво щели да кажат нашите,ами комшиите,да не ме срамял...и т.н. и след монолога й ,на мен ми бе предложено едно яке-викнаха ми такси и вкъщи...Все едно мамащеше да ни види...но както и да е..Интересното е,че ние все още се виждаме,от време на време-той все още е ерген...мама все още подбира приятелите му/не само приятелките/ ,а най интересното е,че по-времето на така нареченото ни "излизане",тя вече се е била похвалила ,че е намерила много свястна булка на сина..
Та може и да ви се струва банално,но като си помисля,че той дажеине разбра защо повече не исках да излизам само с него-ами и приятелчета си родех,щото то на такъв и да му обясниш няма и да те разбере..Но оттогава имам особенно отношение към мамите-и затова на свекито не давам да се бърка...

# 492
Леле, явно наистина може да съществува и такова животно по белия свят като тоя  Ицо ....  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Само едно мога да кажа, да пази Господ от такива ..... родители най-вече......

# 493
Любимата ми тема, тра-ля-ля-ля-ля!

# 494
Айде, и Ицинката е в кюпа...  Mr. Green Само едно въпросче към Габи- къде го откри таквоз съкровище?!

Общи условия

Активация на акаунт