Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 387
  • 755
  •   1
Отговори
# 540

Грам не вярвам! Дори и за виц е неуспешна историята.

Peace Най-малкото 95-а нямаше Гранд Хотел София

Поправете ме, ако греша, но май точно през 95-а имаше Гранд Хотел София - сега Радисън. По-късно го купиха и направиха Радисън, някъде края на 90-те или началото на 21 век....

Не беше ли хотел София?
[/quote]

Май беше България  newsm78
[/quote]

Нееее... Хотел "България" е на "Руски" - малко по-нагоре от църквата, на отсрещната страна, посока БНБ. Стар хотел, много прочут и със сладкарницата си долу, после май Мулти го купи...

# 541
НЮ твоя муньо ми е фаворит направо

# 542
Цитат

Peace Най-малкото 95-а нямаше Гранд Хотел София
Правилно,не беше построен още.
Цитат
Поправете ме, ако греша, но май точно през 95-а имаше Гранд Хотел София - сега Радисън. По-късно го купиха и направиха Радисън, някъде края на 90-те или началото на 21 век....
Гранд Хотел София е новият хотел на Гурко,срещу БТК.А онзи на Царя е хотел София/там ми беше балът точно 95-а година/Сега е Радисън.През 95-а беше именно хотел София/не Гранд Хотел София/

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 15:25 от МамаДеси

# 543

Гранд Хотел София е новият хотел на Гурко,срещу БТК.А онзи на Царя е хотел София/там ми беше балът точно 95-а година/Сега е Радисън.През 95-а беше именно хотел София/не Гранд Хотел София/

Ха! И моя бал беше 95-та в х-л София! Laughing Laughing Laughing Ти къде си учила?

# 544

Ха! И моя бал беше 95-та в х-л София! Laughing Laughing Laughing Ти къде си учила?

Ще пиша на лични да не спамиме темата. Grinning

# 545
РЕКЛАМА  РЕКЛАМА  РЕКЛАМА  РЕКЛАМА  РЕКЛАМА Малеййй сега разбрах като се съберете на кафенце какво толкова си говорите  Laughing

Та я да разправя и аз  две истории само че със жени Simple Smile надявам се да не се обидите но хора има всякакви и от двата пола

1. Имах една позната Дидка с която се уважавахме от време на време.. та веднъж Дидка вика "абе имам една братовчедка още е девствено горкото и само и се подиграват да вземеш да я оправиш", хм казвам и че няма проблеми и без това след 3-4 джина всички са красиви и прочие ( не всички както разбрах по-късно ). Та водят ми я да ме запознаят в един бар... гледам - селска мома ветеран! от където да я погледнеш гримирана по последна мода преди 20 години, викам моме от де си бе душко при което разбирам че невинното създание е от един краен квартал ... викам си ок ... значи джиновете стават 5 автоматично... и се почна... стандартното "какво ще пиеш?" на което ми се отговаря че тате дал 5 лева за такси и нямала да консумира нищо... ок бива... викам аз разни водки и джинове нема да оставим момичето в калта я! Simple Smile след порядъчно пийване до 2-3 часа сутринта предлагам да се приберем у дома за да спести 5 лева за такси Simple Smile ( понеже живеех на центъра ) девойката се ухили до ушите което беше знак че всичко се случва според някакъв план който на мен не ми е известен Simple Smile завличаме се ние геройски в къщи и момата с учудване отбелязва че разполагам само с едно голямо ( два персона ) легло и нищо друго....
викам и махай дрехите и да спим ако не да правим нещо друго че се съмна, при което момата се тръшна на леглото  с дънките само якето си свали!! викам си "олееее с тази ще ме заболи устата докато я изчукам" тоест да свалям звезди луни и там каквото има на небето
след кратък но съдържателен разговор разбирам че девойката била влюбена в мен а аз не знам ( идеше ми да хвана дидка и да и метна един пердах Simple Smile ) викам си тази нема да стане ами дай да попипам тук-там белким се врече... с 300 зора успявам да разкопчея разни копчета по дънките но коланчето беше табу темата на вечерта
успях да сваля и фанелката ( УРА! ) ... видях как НЕ трябва да изглежда една жена, буйна растителност под мишниците ( blah! аз си ги бръсна па какво остава за една жена ) , бръкнах за малко и в бикините и там беше храсталак .. преглътнах, запалих една цигара и седнах на леглото... при което се почва един монолог от страна на девойката... как ме обичала и много ме харесвала и съм вървял по крив път ( то па аз съм си го избрал пътя! ) и как сме щяли да се оженим ( от което ми настръхна косата ) и как тогава щял съм да я обладая!!! тази думичка за пръв и за последен път съм я чувал от жена и то от нейната уста... след време зацепих че тази е луда на тема булевардни романчета и речника и е главно от тези книжки,  зададох и само един въпрос "моме, думичката епилация занеш ли какво е !?" на което ми беше отвърнато " това медицински термин ли е ? " и аз млъкнах
след тази прекрасна тирада си стоях седнал на леглото, гледах си чорката и тя ме гледаше и си виках " малей какво ти се уби в главата"

2. Този е от оптимистичните Simple Smile има и такива жени Simple Smile
Момата е сестра на мой много близък приятел, от където да я погледнеш е капчица, сладурче да го изхрускаш Simple Smile Обаче понеже е сестра на мой приятел там не се пипа! Та момата ми направи такава постановка че останах втрещен...
една вечер ми се обажда по телефона и иска да дойде до дома ми под предлог да и дам малко музика и нещоситамси не помня какво, викам идвай немаш граижи. Идва тя нашата по една къса поличка иде ти да я запретнеш и гаааз до сутринта... да ама не... все пак за мен е табу там и не пипам! гледам я носи един сак възголемичък викам си ок.. нещо си носи там нейна си работа... и като почна да вади... 1 бут джин beefeater 1 бут водка, тоник, фъстъци... изобще аз ми увисна ченето и само мигам, викам абе да не би да имаш рожден ден та си решила да направим купон понеже няма къде ??? момата каза че взела да се почерпим докато и запиша малко музика... викам булка с тва пиене ще се усмъртим дай да викна някой да помага че... ще стане сране Simple Smile на което получавам твърд отказ... да съм пиел колкото ми е сладко... почнаха да ми мигат разни лампички в главата ама викам си там нема да пипам че после ще стане много гадно
довлякох от някъде една масичка, нашта мома седна на леглото разкрачи си краката както сяда мъж и вика наздраве! а ся де... то гледката хубава ама онези лампички и сирени в главата ми дрънчат и мигат та се късат...
аз смуча джин с тоник и гледам внимателно тавана тя нагъва водки... пресполвихме шишетата мен ме цапна хормона ама сирените продължават да вият все по силно и аз давам рязко назад за да няма сърдити после...
някъде към края на бутилките девойката подхвана едни историйки как ми се носела славата и как нямало недоволни.. както заобикаляше даде газ и ме прегази...
вика ми " виж сега аз още съм девствена заради лудия ми брат и всяко гадже което завъдя получава "предупреждение" от което не може да му стане чорката та ти си човека който ще ми махне ципата искаш или не искаш не ме интересува дошла съм тук с тази цел и от тази врата девствена няма да излеза", хвана ме за ръката метна ме на леглото съблече ме и ме чука до сутринта... след години разказах на моя приятел какво е направила сестра му на което отговора беше "типично в неин стил като не те е заплашила с нож добре е Simple Smile "

такива ми ти работи Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 16:09 от mrvoland

# 546
Охоо, дойдоха и ловджиите, ха ся стана интересно...

# 547
Има си и тема и за муня Simple Smile

# 548
Малеййй сега разбрах като се съберете на кафенце какво толкова си говорите  Laughing

Та я да разправя и аз  две истории само че със жени Simple Smile надявам се да не се обидите но хора има всякакви и от двата пола

Преди тази история трябваше да мине надпис: "РЕКЛАМА" Wink.

# 549
Малеййй сега разбрах като се съберете на кафенце какво толкова си говорите  Laughing

така добре ли е  Laughing

# 550

така добре ли е  Laughing
Екстра  Laughing.

# 551
Ми то смях то чудо
И аз тогава да разкажа
Запознахме се в чата той от Пловдив с 1 година по голям от мен
Беше чат беше чудо, любов снимки харесахме се много и той ме покани в Пловдив да се видим на живо, уж каза че е висок колкото мен ама се оказа 1-1,5 глава по нисък
Та на срещата беше с бяла тениска-незнам какъв надпис отпред-и с копринен черен панталон с ръб и маратончици
Направих се на невидяла, пък то в профил носа от тук до Пловдив ама на снимка как се вижда???
Та отидохме на кафе той плати
На следващото кафе- аз платих, щото така било редно каза Муньо
Един път той един път аз
И щях да оставам уж там до сутринта
Та той беше с кола на един приятел, щото неговата - на тати де- беше лада та го било срам за тва с Голф 1 хахаха
Беше зима и той кара към тях и тъкмо си викам най накрая отиваме у тях та да се стопля малко та Муньо ми вика чакайме тук аз ще се кача до горе за малко и идвам
И аз си помислих че първо ще вечеряме на ресторант и после у тях
Обаче почаках многоооооооооо време умрях от студ след 40 мин идва и отиваме паааааак на кафе и така до сутринта, заспах в колата и си отидох после с влака у нас
След това в чата го попитах какво толкова прави у вас та те чаках толкова време и той ми каза че АКАЛ имал зор човека
Представяте ли си умрях от студ а той горе на топличко в тоалетната си чете весниче
еееееееееее зарязах го баси студа
Имам и още един Муньо ама за него друг път

# 552
Забравих да кажа, че и моя Муньо се казваше ВАНКА та и от ПЛОВДИВ

# 553
Забравих да кажа, че и моя Муньо се казваше ВАНКА та и от ПЛОВДИВ
Това явно е някаква карма Grinning

# 554
Здравейте на всички! Flutter
Случайно или не,попадането ми в този сайт беше най-забавното ми преживяване в близките 24 часа...Така че без да ръся суперлативи...ще кажа само.... Heart Eyes Браво,момичета!!!Браво и на тази,която е повдигнала темата....смях се до сълзи  Joy
И така-реших и аз да дам своя принос за каузата...
Моят мунъо беше на 24 тогава,а аз на 21,беше ми колега в университета,само дето изобщо не се вясваше на лекции,раздаваше го много зает с работата си...
След първото кафе,започна доста настойчиво да ме сваля,и така срещите ни станаха ежедневни...само че все вечерни,защото през деня той беше на работа...След третата ни среща (коктейл и разходка в парка на лунна светлина),той изведнъж изпадна в някакво страстно откровение,и започна да ми разправя как бил много сериозен и отговорен,даже бил девствен....и много се надявал аз да му помогна в тази насока....и даже вече започвал да ме обича... Crazy (на третата среща)...
На следващия ден още една "изненада"-когато дойде да ме вземе,вместо да излезем на обичайните маршрути,той ме заведе у тях....за да ме запознаел с брат си и неговата приятелка...както и да е,преглътнах неудобството,само че след вечерята (да,имаше трапеза като за аудиенция на кралска особа,признавам),ме завлече в хола...да се усамотим,и докато ми показваше стари семейни албуми,ми се нахвурли най-неочаквано,и аз-без изобщо да имам време да проумея какво следва,си извади мъжкото "достойнство"...и започна да се мастурбира и да ме моли да му помогна..... ooooh! Направо полудях...Грабнах си чантата и измрънках някакво извинение,че става късно...
На следващия ден се покрих,въпрекитлефона ми прегря...а на по-следващия,той заяви,че ще ходи извън града,и ще се върне вечерта... Не,че ме интересуваше,и без това имах нужда от малко време да продолея първоначалния шок...та влизам си аз в нета...и какво да видя-акаунта му в един общ любим сайт-ОНЛАЙН....Веднага звъня на съседката,карам я да пише нещо от нейния профил,за да разбера дали все пак е той....и познайте какво стана...веднага и отговори,и започна...същия репертоар...аз съм девствен,на сега си хванах приятелка,ама тя се държи като фригидна...(той мислеше,че разговаря с непозната)....не искала ли да й разказва всичко това на питие,вместо по нета...
Не е нужно да ви казвам,че го разкарах,нали...
Не знам дали пресъздадох всичко толкова...живописно,колкото беше в действителност,но все пак това беше един от сблъсъците ми с "мунъо"...има и още,но за това-следващия път...ако има и интерес,разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт